Bana ilk sordukları nasıl vakit geçiriyosun TVsiz ? Yani bilmiyorum geciyo bir şekilde vakit .Zaman akıp gidiyo hemen akşam oluyo.2 buçuk yaşında kızım var ve hamileyimde .Tüm zamanım nerdeyse cocukla geciyo .Bu çocuk sıkılmıyo mu ?diyolar .Tabiki de çizgi film ,belgesel artık kendi ne isterse açtığımız oluyo tabletten ama begenmiyo da herşeyi kolay kolay .Esim eve TV almak istemiyor.Bende çok aramıyorum açıkçası .TV bir ihtiyaç mi bilemedim yani çocuklar için .İleride ister mi televizyonumuz olsun der mi ?
telefon tablet varsa tvye hic gerek kalmiyo zatn
Ben 2 buçuk senedir evliyim bende de haala TV yok
ben kendim tv siz yapamam seviyorum izlemeyi sedi yetiyo
Toplum ahlakına uygun hiçbir şey dizi film program olmadığı için tv açmıyorum. Haberleri izleyelim desek cinayet hırsızlık savaş... Eskisi gibi tat vermiyor yani
Biz de almadık, şahsen bana dünyanın en saçma şeyi gibi geliyor çünkü saatlerini hipnoz olmuş halde ASLA VERİM ALAMADIĞIN bir aletin karşısında geçiriyorsun.
Bizde var maç varsa esim izliyor sadece ben de cooook yorulduysam cocuk uyuyunca biraz beynimi kullanmadan bir sey yapmak icin acıyorum. Hic olmasa eksikliğini hissetmezdim
Sizinki prensip kaynaklı değil. Öyle önemsememişsiniz. Tabletten film izliyorsanız ha tablet ha TV sonuçta ekran izliyorsunuz ve çocuğa da izletiyorsunuz.
Bizim TV var arada açarız. Ama çocuğuma çizgifilm izletmem. İzleidklerimizi de izlemez. Bazen dikkatini çekiyor dikkatini dağıtıyorum bakmayı bırakıyor.
Çok şanslısın tek dicegim bu. Kısıtlama derdin yok ekransz çocuk büyütmek çok iyi
Bizim evimizde ne TV nede internet var.3 çocuğum var 5 gibi dışarı çıkıyoruz 9 da eve giriyorz
Bizim bı aşırı muhafazakar akraba vardı. Şeytan icadı deyip evine televizyon almazdı. Çocukken ona kuran ogrenmeye giderdim. Hep sorgulardim canları sıkılmıyor mu diye. Bana günümü ibadetle, temizlikle, yemekle geçirdiğim için TV aramam demişti. Şimdi bende çocukla, evle uğraştığım için hiç hatırlamam kendime zaman ayırıp TV izlediğimi.
Basimiza ne geldiyse bu televizyon evimize girdigi gunden beri geldi zaten sacma sapan seyler izlete izlete ahlak birakmadilar koca bi nesli tembel uyusuk butun gun hareketsiz hale getirip hipnoz ettiler coluk cocuk demedin hemde benim evimde var hemde 2 tane cok lazim gibi biri calisma odasinda cok mecbur kalmadikca acmiyorum biri de salonda oglum biraz izliyo cogunlukla acik ama izlemiyoruz cocuk cizgi film sciyo ama izlemiyor ses olsun istiyor sanirim ben zaten gunduz kusagi kavgasini cekemem dizilerden de hic haberim yok bos vaktim olunca bazen aciyorum telefona baska biseye dalip tvyi unutuyorun ha keske telefon da olmasa siz ne guzel alismissiniz hic bozma mis gibi duzen
8 yıllık evliyim evlendik evleneli tv yok evde 3 de bebem var. Olsa iyi olurdu ben haber ve kadın programlarını izlemeyi severim. Ama olmadan da oluyo 😸😹
Bizim evimizde televizyon var ama kullanan yok boş boşuna toz biriktiriyor sadece
Evde 2 tane tv var varlıkları yoklukları benim için aynı izlemem çok önemli bir gelişme varsa ülke genelinde haber izlerim o kadar
Bazen evde ekstra bir sese ihtiyaç duyuyorum ve açıyorum izlemesem bile bir ses duymak bana iyi geliyor. Genelde tv yi ulusal kanalları izlemek için kullanmıyoruz bebişimiz uyuduğu zaman eşimle film izleriz her gün mutlaka bir film ya da dizi bitiririz beraber bu da bizim birlikte yaptığımız küçük bir aktivite hee olmazsa da olur elbette nasıl düzen sağlarsan öyle gider
Herkesin elinde telefon var zaten tv olmasada oluyor yani.
Bizim evde de yok ztn tv dizileri vs izlemiyorum. Genelde telefonda yabancı film izleriz ailecek güzel film. Telefonda ekran küçük oldugu için izlemesi zor oluyor bu yüzden tv almayı düşünüyoruz wifi de var tv baglarız gzl olur. Birde kısın evdeyiz PlayStation da almayı düşünüyorız ailecek oynarız beraber. Herkesin evinde tv olacak diye bir şey yok. Tv dizileri ztn ahlaki yönden hiç iyi değil.
Bende havalar ısındıgindan beri TV yi hiç açmadım. Çocuklar da izlemiyor gündüz balkonda vs oyun oynuyorlar ikindiden sonra da kapının önünde oynuyorlar hiç TV açmazlar. Sadece kışın izleriz o da sürekli aynı odada otur otur sıkılıyoruz diye
Kışın vakit geçirmek zor oluyor evet
Bende TV yi kaldırmak istiyorum ama malesef eşimi ikna edemiyorum. Çocuklar çizgi film izler biz haber kanalları . Çoğu zamanlarda kapalı olur .
1,497,706 soru
24,465,232 cevap
354,841 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın