0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (1,231 puan) tarafından

Biz gurbette yaşıyoruz eşim asker yeni taşındık oğlum tüm gün evde aşırı sıkılıyor bugün kreş vardı yakında fiyat alayım dedim aman Allahım ayda 17 bin ev kiramız 15 arkadaşlar eşim asla kabul etmez haksız da sayılmaz peki biz napalim anneler olarak yalnız çocuk çok sıkılıyor aşırı ihtiyacı var çözümü olan var mı oyun grubu olsa keşke 

10 Cevaplar

0 oy
(5,857 puan) tarafından

Bende şu köşede bekleyim 

Benim büyük kiz çok sessiz küçükle pek oynamaz 

O yüzden küçük olan çok sıkılıyor 

Belki bana da fikir olur

(1,231 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun

(5,857 puan) tarafından

Sağol kuzum 

-Reklam-
0 oy
(654 puan) tarafından

Cırt cırtlı etkinlik kitapları var boyama yapabilirsiniz bloklarla oynayabilir

(1,231 puan) tarafından

Evde bir yere kadar sarıyor bunlar yine de cevap için teşekkür ederim 🤍 

0 oy
(3,728 puan) tarafından

Hangi sehirdesnz ben oyunevlerine goturdum illa oyunevi olmasi gerekmez yaz mevsimi valla yalap salap evi temozleyp aksmaa kadar parkta dolandigimi bilirim o cocuk ona bi cocukluk yasatmak ebevyn olarak borcumuz parkta hic oturmadan onhnla oyun oynadm 

Muzeleri gezdik cocuktur anlamaz diyebilrisinz ekrandan evde sklmaktan iyo geldi bende asker esiyim bu arada amasya da her hafta bi muzeye goturdum 

Ha bak orduevi hem buyukler hem kucukler icin cok iyi sosyal3sme yeri muhakkak icinde oyun alani oluyo hatta oglumla hazirlanip gidicez devletimzden Allah razi olsn bu konuda sureklo yer degistiren aileler yalnz kalmasin sosyallessin diye cok guzel dusunmusler 

Sehri kesfedin kendinize bi rota belirleyn orayi evladnzla kesfedin 

(1,231 puan) tarafından

Cevap için teşekkürler fikir oldu ben de zaten ona güzel bir çocukluk yaşatmak için yazdım bakalım yeni geldik burayı henüz bilmiyorum 

(3,728 puan) tarafından

O zaman ilk is orduevine gitmek orada cocuklu kadinlarla karsilacaksn konusursun cevre yaparsin onlar zaten onceden kesfetmis oluyo tavsiye veriyo zaten zaman sonra sen kendin cozersin sehri ben amasyalilardan cok amasyayi ogrenmistim oglumin bebekligi praya denk geldi

(1,231 puan) tarafından

Çok güzel fikir çok teşekkür ederim 

0 oy
(10,576 puan) tarafından

Instagram'da arat atölyeler balon parklar muhakkak vardır 

(1,231 puan) tarafından

Bakalım inşallah vardır bir yer gördüm saati 500 TL çok işte o kadar da 

(10,576 puan) tarafından

Genelde fiyatlar öyle kızımı götürdüğüm yer 400 dü en son 

(1,231 puan) tarafından

Ben açıkçası saati 500 çok dememin ilk sebebi dün fikir sahibi olduğum yeri yetersiz bulmam ve en başta şöyle düşündüm günde bir kaç saat gitse ve her gün gitse çok geldi çünkü içime sinmeyen bir yer için çok ayni zamanda eşim asker evet ama batıya yeni taşındık maaşımiz düştü borçlarımız var kirada oturuyoruz yani lüks yaşamıyorum tabiki elhamdülillah. Ayrıca haftada iki gün oyun grubuna gitse diğer günlere ben etkinlik ve ya baska program koysam neden olmasın dolu dolu geçer ben asla düşünmüyorum demedim orayı yetersiz bulduğum için bana orası pahalı geldi ve yeni yeni ihtiyac hasıl oluyor daha önce böyle arayışa girmedim piyasayı da bilmiyordum cevap için de teşekkür ederim 🤍 

(10,576 puan) tarafından

Ordakiler nasıl bilmem ama benim bahsettiğim yerin genel olarak programları oluyor 2 saat girsin oynasın gibi değil mesela limonata günü oluyor yada waffle günü gibi hem yapıp hem yiyorlar taş boyama yasa baskı yapıyorlar gibi fiyatta etkinliğe göre değişiyor yaş gurubuna göre değişiyor o şekilde atölyeler daha verimli oluyor balon parklar daha uygun burda sınırsız 200 TL mesela kaç saat oynarsa oynasın rica ederim gönlünce bir yer bulursun inşallah 

(1,231 puan) tarafından

Teşekkür ederim burda sınırsız falan yok bilemiyorum bulamadım 

0 oy
(4,087 puan) tarafından

Bulunduğunuz şehre göre değişir tabi ama illede oyun evi olması şart değil. Ya da illede her gün bir şey olmak zorunda da değil. Haftada 2 defa çocuklar için uygun kafelere gidebilirsiniz, kütüphanelerde çocuk köşesi oluyor, oraya gidip yeni kitaplar okuyabilirsiniz. 

(1,231 puan) tarafından

Cevap için teşekkür ederim mantikli

0 oy
(1,231 puan) tarafından

Nevşehirdeyim arkadaşlar böyle Nevşehir'de olan benim gibi çocuklu tiyatro gezmeyi oyun atölyesine gitmeyi müze gezmeyi seven biri bulmak kolay değil genel itibariyle insanlar parkta çekirdek citlemeyi tercih ediyor tek başına da çocuğumla yaparım keyif de alırım ama herkes arkadaşı olsun ister 

0 oy
tarafından

Canım eşim asker demişsin en az 50 60 bin alıyordur kreşe pahalı demişsin anlayabilirim ama saati 500 oyun gruplarına da pahalı demişsin eşim kızar demişsin  benim eşim asgari ücretten birazcık fazla oluyor ay da 2 kez bende o fiyata götürüyorum mesela çocuktan kısılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum bunlarda ben de gurbette yaşıyorum maalesef evde bazı şeyleri yapabilirsin ama çocukları kesmiyor 

(3,728 puan) tarafından

Malesef askerlerin maasi iyi ama gozu olan cok genlde de yiyen isteyende cok oluyo ya gecen esim izne geldi parkta agzmi bozacm srfsz enistesuyle karsilastik adamin apartmanu var ben cocugu sallarken caktirmadan esimden para ostwdi esidme cikardi verdi haram zehir olsn diyorm ama baba da calmiyo

tarafından

Benim ailemde de asker olan var astsubay olan albay emeklisi olan eşimde şehit kardeşi . 

Vallahi ben eşimin asker olmasını istemiyorum ama kendisi çok istiyordu. Ben ılımlı bakmayınca yanaşmazdı . Şimdi mecburen artık ben de kabullendim . Her şey oğlum için yani öyle o bu şuna para yedirmek için değil . Ne aç gözlü insanlar var gerçekten . 

Bu arada hanımefendi 2.5 yaşında ki bir çocuk tüm gün gidemez kreşe zaten yarım gün gider anca . Sınav kolejinin kreşleri var yarım gün de çok güzel eğitim veriliyor ama 3 yaştan başlıyor tuvalet eğitimi varsa kabul ediliyormuş  . Ben de orayı düşünüyorum Allah nasip ederse yarım gün hem sosyalleşmesi açısından hem öğrenim açısından çok güzel bir avantaj siz ilk para mevzusu yapınca ben de o yüzden olduğunu düşündüm yani 17 bin tl 500 tl bunlar hiç bir şey kendime olsa düşünürüm ama çocuğum için asla düşünmem içime sindiyse veririm onun geleceği ve eğitimi için. İnşallah sizde içinize sinen bir yer bulursunuz 🙏 rica ederim 🌺

tarafından

Benim eşimin ailesi akrabası pek yok ama kumar çok kötü illet 

tarafından

Eşin hangi rütbede ki 

tarafından

Uuu çok para gidiyordur 😞

0 oy
(7,345 puan) tarafından

haftada 2 gün oyun grubuna verdim yeni 9bin küsür şimdilik. 

oyun kafeler de ortalama 500 civarı 1 saati. hava sıcak olduğu için park olmuyor, güneşin gittiği vakit benim kızın uykusu geliyor mecbur verdim. 

onun için verilen paraya da acımıyorum. çünkü bugünler geri gelmeyecek, bu anlarda öğrendiği şeyler çok kıymetli.

herkes kendi bütçesine uygun yapıyor bir şeyler. 

eşinin de bu konuda kısmaması lazım. asker yani bu asgari ücret de almıyor sonuçta 

(1,231 puan) tarafından

Hayır ben çok dedim çünkü orayı çok sevmedim daha beğenip içime sinen bir yere veririm 

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Oyun gruplarina götürüyorum vakit oldukça. Biz hafta içi goturemiyoruzecbur hafta sonu. 1 saat sürüyor yarim saat fiziki yarım saat bilişsel etkinlikler. 450 TL veriyorumgayet uygun yani siz 500 e çok demişsiniz buna da çok diyorsanız devlet anaokulunu bekleyebilirsiniz ama o da 4 yaş geliyor çoğunluk ve ücret aynı onda da var aylık olarak

Müze,.kütüphane, çocuk kafeler gibi yerlere götürebilirsiniz. Ya da avmlerin çocuk köşeleri var oraya götürebilirsiniz

(1,231 puan) tarafından

Yani oyun grubuna veririm benim dediğim yeri beğenmedim pek bişey yoktu hangi şehirdesiniz

(2,831 puan) tarafından

Denizli'de yaşıyorum bizim goturdugumuz yerde yarım saat neden eğitimi hocası yarım saat anaokulu hocası ilgileniyor gruplar 1 saat. Mahallede yapılıyor bizim birazcikta iki kişi birleşip kafe tarzı bir yerde yapmışlar ondan uygun fiyatı 500 de uygun sizinki yine aslında kuzum 

(1,231 puan) tarafından

Evet aslında oyun grububu yeni araştırıyorum çok fikrim yok ama ben dün bahsettiğim yeri yetersiz bulmuştum oyuzden saati 500 çok geldi ama bu oglumdan kistigim anlamına gelmez ki kısaydim hiç böyle bir arayışa girmem parkta çekirdek citlerdim ben araştırıp en yeterli olani istiyorum gelişimi için bu günler geri gelmeyecek 

0 oy
(7,337 puan) tarafından

Aylik 3850 veriyorum ben hafta da 2 gün  1.5 saat ders saatide iyi geliyor cocuga egleniyor ayagini incitti 3 ders gidemedik burnumdan getiriyor kac gündur

(1,231 puan) tarafından

Nerde yasiyosunuz oyun grubu mu ?

(7,337 puan) tarafından

Evet canim oyun grubu denizlide canim

tarafından

Memleketim 🫶🤩 ben de Eylül de geliyorum Allah izin verirse ❤️

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 1,738 göst.
+2 oy
5 cevap 232 göst.
0 oy