Bu aralar biraz paraya sıkıştık benim aklıma da doğum yardımı parası geldi başvuru yaptım ama ses çıkmayınca pek üstüne durmamıştım az önce bankaya gittik eşimle eğer yattıysa 6 bin lira almam gerekiyor diye hesaplıyoruz 4 aylık olarak. Kadın 4 aylık 20 bin deyince eşimle birbirimize baktık kaldık 2019 da vefat eden oğlumuz da sayılıyormuş ağlasak mı gülsek mi şaştık kaldık yavrum biz onu yaşamadığı için sayılmıyor sanıyorduk
Mahvoldum resmen alt üst oldum bütün duygularımı darmadağın etti canım Yusuf'um keşke dursaydı da ben kuruş para almasaydım
Rabbim sabir versin canım para ile evlat kıyaslanamaz bile
Sağol canım teşekkür ederim 🙏
O nasıl oluyor çok tuhaf değil mi bu doğum yardımı bu yıl çıkmıştı sadece bu yıldan itibaren doğanlar için değil mi
Nasıl yanı ben anlamadım 20230doğumlu kızım var onun içinde alabiliyomuyum
Eğer 2025ten sonra bir bebek sahibi daha olduysanız, önceki doğumlarınızı da sayıp güncel çocuk sayısınca size ödeme sağlanıyor.
Yeni doğum yapmak gerekiyor yeni yapınca eskilerde sayiliyor
Evet son kızım mayıs'ta doğdu onun parasını alıyordum tek 2023 doğumlu bir kızım daha var ama ona sayılmıyor diye başvuru yapmamıştım
Bu yıl da alırsınz
2025 için geçerli ama nasıl oluyor başka bir yardım felan olabilir mi
Ben daha önce aldım ama öyle olsa onlar görmezmiydi
5 yaşından büyüklere verilmiyor sizin ki kaç yaşında
2 buçuk yaşinda kızım yeni doğan 2 buçuk aylık
Herkes neden yanlış anlamış, mesela her bebek sayısına göre maaş farklı veriliyor, 3 cocuk varsa 5 bin veriliyor, 2 cocuga 1.500 lira mesela, hanfendi de 2 cocugum var 1500 liradan hesaplanacak sanmış, ama eskiden bir bebegi vefat vermiş 3 bebekten sayılmış 5 bin maaş almış, 4 aydan da 20 bin etmiş kızlarr , 2 bebesi olana farklı 3 bebesi olaana farklı maaşı anladınz mı
Hay yaşa sen bunu diyorum işte
Okurken canım yandı, sizi düşünemiyorum. O sizi ahirette bekliyor. Başınız sağolsun.
Sağol Allah razı olsun 🙏
Boğazım düğümlendi. Allah yardımcın olsun kardeşim . Ahirette şefaatçi olsun inşaallah ❤️
Amin inşallah teşekkür ederim 🙏
Benim oğlum da bu sene doğdu kızım 2018 Aralık doğumlu oğlum da bu sene Ekim 25 doğumlu 9 aylık ben alabiliyor muyum ? Yok diye biliyorum bu uygulama yürürlülüğe ben doğurduktan sonra girdi çünkü . Başınız sağolsun 😑
Yok alamiyoruz biz benimkide 22 Eylül ocantan sonra alınıyor sadece 600tl aldım ben sende onu alabilirsin yanliz
Şans yokki biz de 😁😁😁
Şaşırirdım zaten
Çok duygulandim 🥹
😥
Ay çok kötü oldum Rabbim sabrını versin
Amin teşekkür ederim 🙏
Bende şaşırdım vermezler diye düşünüyodum benimde kızım vefat etti ama dediğiniz gibi kşke yaşasaydı bir kuruş vermeseydiler ;(((
Onlar bizim cennet kuşlarımız
1,498,877 soru
24,483,754 cevap
357,207 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın