Kızlar doğumdan sonra hemoroid oluştu. İlk hamileliğimde de olmuştu. Progtolog diye Krem kullandım geçmişti hemen. Sonra da daflon diye hap kullandım o tamamen kurutmustu. Ama emzirirken daflon kullanamam. Şuan progtolog krem sürüyorum pek faydası yok ama çok kötü durumdayım. Doktora da randevu bulamıyorum. Şunu yaptım geçti dediğiniz acil çözüm öneriniz var mı? Çocuğumu emzirmekte bile zorlanıyorum. Oturup kalkamıyorum
Aktardan bitkisel bir şeyler dene belki fayda eder
Ben de eşime onu dedim. Acaba ısırgan otu mi kaynatıp suyuna otursam diye geldi aklıma da ise yarar mı ki
Abim bitkisel hapı var dedi ama emzirirken cesaret edemem
Eczaneye sor öyle bir hap varsa içilinebiliyor mu diye
Aktara gidip konuşman gerekir emzirdiğini de belirt
Aynen doktora da sormak lazım
Hep büyük tuvaletini sıcak suda yap
Tahareti mi?lavabodan sonra hep sıcak suyla yıkayıp fön Makinesiyle kurutuyorum
Yok kuru kuru yapma ben öyle kurtuldum hiçte acı olmuyor kendime ait kova almıştım sıcak suyu doldurup içine oturuyordum dünya varmış dedim
Aaa nasıl kız. Ama kaynanamgildeyim ya o çok zor olur ama
Bende aynı durumdayım hata benim baya kanıyor bende yeni doğum yaptım saniyirdum karnimdan kan akiyo meğerse hemoroidmis ne yapsam bilemiyorum bende
Valla yine de hiç vakit kaybetmeden progtolog kullanmaya başlayın bence
Krem mi canım nedir cuma günü sağlık ocağına diyim yazsın. Şimdi bile kanıyor oturamiyorum ağlayacam utanmasam
Evet Krem sana da geçmiş olsun ya çok zor gerçekten
Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun 2 dogumdur başıma geliyo ama bu defa çok daha kötü
Aynen benimde ilkinde de olmuştu kremi 2 gün kullandım geçmişti bu daha beter oldu
Anestol ve proctolog ü beraber kullaniyordum lavaboya gitmeden önce
Ya anestol uyuşturucu Krem sadece ama çok etkili de değil. Bana ilk doktor ikisini yazmıştı ama ben tek progtolog kullanıyorum şuan
Valla bilmem ben ikisini birlikte kullandım. Doktora da sormadım. Eşim gitti yazdırdı. Çok kötüydü acısı, kremlerle ancak gidebiliyordum tuvalete
kilo aldikca benmde kanama oluyordu en son 70 74 arasi kaldm ustune cikmadim ne kanama nede sislik oluyor gebelikten kalma 4 sene bitti daha ne dra nede ilac kullandim
Ya benim şuan hem dikisim var hem hemoroid. Hem doğum sancım hem goguslerimin yarası. Bir de ayaklarım çok ağrıyor derken bitik durumdayim. En kötü olan Ağrı da doğum ağrısı ve hemoroid. İkisinden bari kurtulmak istiyorum biran önce
Ay çok kötü birşey ya benim de doğumdan sonra olmuştu tuvalete bile gitmek istemiyordum sonra teyzem söyledi onun da başına gelmiş klozet kullanma alaturka kullan dedi alaturka kullanmaya başlayınca doktorun da verdiği kremi düzenli kullandım öyle kurtuldum bide sıcak suya oturma imkanın varsa sıcak suya otur
Bana doğumdan sonra hametan yazmışlardı ne için yazdılar bilmiyorum sanırım herkese aynısını yazıyorlardı devlet hastanesinde. Her tuvaletten sonra onu sürdüm öyle geçti.
En garanti çaresi oturma banyosu. Bebeğin küçük şimdi çok vakit olmaz ama banyoda birazcik sıcak su yap otur hafifler ağrın. Birde aktarda karışım yapıyorlar ama içine ne koyuyorlardı unuttum :(
Proctolog dediğinin fitili olması lazim emin degilim ama bir doktora veya saglik ocagina eczaneye falan sor o fitil bana baya iyi gelmişti agridan kalkamiyor agliyordum ben. Ve sürekli zeytin yağlı pamuk koydum bol bol zeytin yağ koyuyordum ayriyetten cay agaci yagi kremi suruyordum vcye girmeden ve cikarken anca oyle ufaldi geçti hala var ama ic kisimda vcdeyken çıkıyor ben yine icine girdiriyorum umarim bu dogumumda sorun cikarmaz
Canm kuşburnu var ya onun kurutulmuşu var onu kaynatıp hoşaf yapiyoduk kayınpederimin vardı basuru çok iyi geliyodu dene bir istersen
İçiyor muydunuz
Evet canm iciliyo emzirirken zararı yok hoşaf zaten
Teşekkür ederim canım
Isırgan oyunu lapa haline getirip bir ilidiktan sonra bir tülbent arasına koyup hemoroid olan bölgeye getirerek oturunca geciriyormus gün aşırı yaparsan bir süre bir daha geri gelmiyormus İbrahim Saraçoğlundan duydum bendede var bende çok kötüyüm ama ben hamile olduğum için yapamıyorum hamile yaparmi yapamaz mı bilmediğim için doğumdan sonra ben yapicam inşallah işe yarar çoğu insan işe yaradığını bu yöntemle kuruldukları söylüyor you tube yazıp orda da daha detaylı izleyebilirsiniz Allah acilen sifa versin bizlere çok felaket bir acı bilirim ben şimdilik o bölgeye ılık su tutarak zeytinyağı sürerek acıyı öyle dindiriyorum beslenme duzenimi değiştirerek elma armut kayısı kompostosuyla kabiz olmamaya gayret ediyorum yoksa hemen geri çıkıyor bol su icmen lazım birde
1,497,714 soru
24,465,399 cevap
354,853 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın