+2 oy
1,069 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından

Hanımlar Hani 39 yaşında meme kanseri 6-7 ay önce öğrendik tedavisini başlatılırken kemoterapi falan verdiler geçen bir post açtım Doktor Annemin benim sıçramış olabilir tümör var demiş olabilir dedim Dün sonuçları öğrendim Doktor beni ne sıçramış 4 evreye gelmiş kurtulma şansı yok artık Ümit kesildi diyor tedavi ettiremeyiz diyor Lütfen böyle Ulan var mı beynine sıçraması Çok mu kötü bir şey 4 evreye gelmiş diyor Ne olursanız bana bir ümit verin 8 tane kardeşiz en küçüğümüz 2,5 yaşında hepsi kız sadece bir erkek Türk var Ne olursunuz Bana bir ümit verin Çocukların hepsi çok küçük Hani tedavisi olmayacak derken artık eve götürün demişler Hatta hastanede yatış vermişlerdi Dün gece de çıkaracağız artık Elimizden gelen bir şey yok biz elimizden geldiği yere kadar getirdik artık getiremiyoruz demişler Paramparça oluyorum elimden hiçbir şey gelmiyor Lütfen yardım edin bu duruma gelen var mıydı veya kurtulma şansı var mı Doktor Allah'tan ümit bekleyin demiş artık

28 Cevaplar

+4 oy
(1,243 puan) tarafından

İyot damlasını arastirin dr. Hüsnü Eren var ben de yeni tanidim rabbim şifa versin

(252 puan) tarafından

Nereden alınıyor ve ne işe yarıyor

(1,243 puan) tarafından

Dr. Hüsnü erenin Instagram sayfasına bakın c vitamini kanser tedavisinde kulaniyor ayrıca iyot da öyle sanırım benim de bilgim yok yeni tanidim internetten de alabilirsiniz ama detaylı bilgi doktorun sayfasında vardır 

-Reklam-
+3 oy
(1,522 puan) tarafından

çok çok üzüldüm çünkü annemde meme kanseri 😭 annen memesini boşalttırmış mıydı canım merak ettim. 

yaşı kadar hucurat okunuyor şifa için birde 41 fatiha her zaman okumaya çalış 🙁 

(252 puan) tarafından

Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum Ameliyat olmamıştı da iki Işık tedavisine girmişti her şey çok yoğun değil ilerliyordu bir anda böyle olmuş 4 evrededir Şu an ne yapacağımı bilmiyorum kötü hissediyorum kendimi elim hiçbir şeyi unutamıyorum Sizlerden ricam Sizler de okursanız çok

(1,522 puan) tarafından

ederim canım sende annemi niyetine al. rabbim kapınızdan eksik etmesin

+3 oy
(8,201 puan) tarafından

Annen için çok üzüldüm daha çok genç ve 8 tane çocuk var ortada onlara ayrı üzüldüm  Rabbim şifalar versin inşallah

+3 oy
(428 puan) tarafından

Başka bir doktora götürün.yaşı daha çok genç.39 yıla 8 çocuk,dile kolay.kimler kurtuluyor.

+3 oy
(2,518 puan) tarafından

Rabbım şifa versin. Allahtan ümit kesilmez. Başka doktorlara da gidin mutlaka. Allahim size bağışlasın annenizi 🙏

(252 puan) tarafından

Doktorun dediğine göre başka değil binlerce tane Doktor da gelse tedavi ettiremezmiş Çünkü çok kötü ilerlemiş başta Evet ilk Evlilerde olsaydı veya başta fark edilseydi tedavisi olurmuş Ama çok geç fark edilmiş diyor

+3 oy
(8,700 puan) tarafından

Çok üzüldüm ya. Allah şifa versin inşallah.

+2 oy
(1,677 puan) tarafından

tez zmnda sifasini bulur inşaallah nette gormustum veysel karani zikrini yapanlar kanserden bile kurtuluyomus yaziyordu insaallah sizede sifa olur

(252 puan) tarafından

Nasıl yapacağız onu araştırmamız mı gerekiyor Google'a mı yazacağım

(1,677 puan) tarafından

google yazip bulabilirsn bende ordan bulmustum en sonda chatgpt den buldum 

image

+2 oy
(1,523 puan) tarafından

Rabbim yardımcınız  olsun canım aynısını yaşadım seni çok iyi anlıyorum Rabbim hayırlı kalıcı şifalar versin inşallah..

Annenizin yanında üzüldüğünüzü belli etmeyin üzüntü daha da hızlı ilerletiyor.. Elinizden geldiğince dua edin canım.. 

(252 puan) tarafından

Geçmiş olsun siz nasıl bir süreç atlattınız Hani iyiymiş şu an

(1,523 puan) tarafından

Annem kurtarılamadı canım kötü hıyluydu 10 yıla yakın savaştı ama 2010 yılında  kaybettik annemi..

İmkansızları olduran Rabbim inşallah kalıcı şifalar versin annenize 🤲

+1 oy
(4,773 puan) tarafından

Annem 4. Cu evde göğsü aldılar ameliyattan çıkamazlar dedi çıktı benim annemde 36 yaşında yakalanmıştı şuan 50 yaşında en önemli şey morel morali duzgunse emin ol hic bir şeyde olmuyor hayla tedavisi devam ediyor ama iyi çok şükür ümidini kesme yani 

(252 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten

(4,773 puan) tarafından

Saolsin canım en azından yaşıyor ve şuan daha iyi binada şükür 

0 oy
(904 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun rabbim annenizi size bagislasin biraz  bitkisel tedaviye yönelin . İnternette doktor Hakan var onunla görüşün .  Ve meme kanseri için eşek arısı sokması kanitlammis  bilimsel veri var zararlı hücreleri yok ediyor  denemekte fayda var 

(904 puan) tarafından

Instagram'da dr.hakan özkul . Hasta yemeden içmeden kesilmemisse getirin diyor

(3,920 puan) tarafından

Aynen ,lütfen ona bir bakın. Yıllardır güzel dönüş alınıyor

0 oy
(20 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah kaynanam kolona yakalandı çok şükür ilk evrede ögrendik şu an İskenderunda ışın tedavisi görüyor ve o kadar kişi varki 4. Evreden atlatan hatta 1 kadın mide akciğer ve bagorsagına sıçramış tedavi görmüş şu an çok iyi maşallah Allah'tan ümit kesilmez siz doktorunuzu hatta hastanemizi değiştirin birde kayısı çekirdeğini araştırın çok çok faydalı dediler bizede Rabbim annenizi size  bağışlasın annemizin moralini olabildigince güzel tutmaya çalışın bu hastalığın en büyük ilacı moral sakın stres yapmasın .

(252 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun Sizin için de geçmiş olsun

0 oy
(11,792 puan) tarafından

Lohusayim herşeye ağlamam geliyor okurken ağladım 8 çocuk genc bir kadın.

Rabbim için hiç birşey zor değil dilerim Rabbimden atlatır size en önemlisi 2.bucuk yaşındaki yavrusuna onu bağışlar 

(252 puan) tarafından

Rabbim senden razı olsun Rabbim sesini duysun İnşallah sen de her zaman mutlu olursun bu duana ederek beni mutlu ettin Rabbim de seni mutlu etsin

(11,792 puan) tarafından

Amin canım.

Rabbim şifa versin inşaAllah başınızda hep var etsin 

0 oy
(1,031 puan) tarafından

Çeyrek çay kaşığı zerdeçal ve karabiber ile yarım çay kaşığı zeytinyağını karıştırın. Bu karışımı sade olarak ya da salata veya yemeklerinize ilave ederek tüketin. Eğer pişmiş yemeğe koyacaksanız yemeğin sonunda ekleyin" diyen uzmanlar, şu tavsiyelerde bulunuyor: "Bu karışımı günde en az 3 kez tüketmelisiniz...Bu karışımın iyi geldiğini söylüyorlar deneyin isterseniz

(252 puan) tarafından

Olur canım ona da denerim

0 oy
(2,314 puan) tarafından

Canım hangi şehirde yaşıyorsunuz? 

(252 puan) tarafından

İstanbul'da yaşıyorduk ama vana taşındık

0 oy
tarafından

Babamda beyin tümörü vardı kanser türlerinden en kötüsü ve sıçramayan tek turnbizede dediler 1 yıl ya yaşar ya yaşamaz babam 10 yıl savaştı sana tavsiyem Allah'tan hep dua ederken yatağa yogunbakima düşürme diye dua et babam son 2 yılı felçli kaldı aylarca yogunbakim kapısında bekledik caresizce çok zor yanı bı Allah bide yaşayan bilir.

Umudunu hiç kaybetme dk işi gereği hep kötuye hazırlıyorlar bu dünyadaki nefesimiz sayılı canım rabbim tamam dedimi herşey bı bahanedir.Eger yakınsan vakit geçirmeye bak sevginizi bol bol gösterin sllsh büyüktür sevgi kuru çiçeği yeşertir derdi hep babam.

Rabbim inşallah hayırlı kapı açar ondan umut kesilmez 

(252 puan) tarafından

Sağ ol canım teşekkür ederim Sizin için de Geçmiş olsun Çok üzüldüm

tarafından

Allah razı olsun öyle uzun yazdim çok zor bı surec Allah yardımcınız olsun iyi düşünün iyi olsun 

0 oy
(16,466 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah 

(252 puan) tarafından

Amin Teşekkür ederim

0 oy
(86 puan) tarafından

Alllahtan açil şifa diliyorum sabır gerektiren hastalık ilk önce anneye çok moral yanın da üzgünlügünüzü göstermeyin size dr tavsiyem olucak 4 evre kurtarabilen alllah şifa versin 

(252 puan) tarafından

Doktor tavsiyeniz mi varmış onun adını verebilir misiniz bize de yaşadığı yeri

(86 puan) tarafından

Yazacağım abim 4 evre gırtlak kanserinden öldü bıçak vurulduğu için bıçak vurdurmayın ve tatlı yedirmeyin hiç kanser mikrobu tatlıyı çok sever onunla beslenir kanseri aç bırakın. Yemek yesin hastalığı yenmek için ama bol bol elma sirkesi içsin tuzlu su elma sirkesi gargara yapsın çok istedim abime bakmayı ama başka sehırde evliydim gelinin elinde onun laflarıyla her yemeğine şeker koyuyordu. Lanet kadın 

0 oy
(4,974 puan) tarafından

O kadar üzüldüm ki posta girip girmemekte kararsız kaldım.  Çünkü benim annemde meme kanseri ve bende cok üzgünüm.  Allah'tan umut kesilmez ve rabbim en büyük mucizelerin sahibidir.  Ondan dolayı dua edip bekliycez.  Rabbim şifa versin günahsız kardeşinin hürmetine annenizi size bağışlasın 🤲

0 oy
(344 puan) tarafından

Kuru ökse otu çayı içsin annen her gün aktarlarda bulursunuz kurutulmuş ökse otu alın onun cayını yapıp icsin her gün 

(86 puan) tarafından

Merhaba ökse otu neye iyi geliyor 

(344 puan) tarafından

Kansere tümörleri kücültüyor saglıklı isende kanser olmamamk icin iyidir 

0 oy
(1,037 puan) tarafından

Bitkisel kürler araştırın. Allahtan ümit kesilmez küçücük bir yaprak parçası bile olsa şifa olsun canına :( 

İlgili sorular

+2 oy
26 cevap 928 göst.
4 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (405 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 596 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Periii (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,219 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,466 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 186 göst.
4 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (2,078 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,707 soru

24,481,180 cevap

356,822 kullanıcı

...