Hanımlar meme kanseri olan annem için sürekli post açıyordum Doktor şöyle dedi böyle dedi diye dün hastaneye getirmiştik kontrol için tekrar gece kalp krizi geçirmiş serviste yatırmışlardı şu an yoğun bakıma almışlar lütfen onun için dua eder misiniz 2 yaşında kızı var 4 yaşında kızı var yani 8 tane çocuğa var Hepsini 2-3 yaş aralıkları var Lütfen dua edin şu an yoğun bakımda cihaza bağlı diyor Doktorlar saat 1.00'de haber verecekler Lütfen sizler de dua edin kendisi meme kanseri sonra evrelerdeydi beynini atmıştı Postumu görenler tanıyanlar olur zaten
Bu arada annem 39 yaşında Yani o kadar da yaşlı değil
Şunu bile açıklama gereksinimi duyuyorsan insanlık hiç kalmamış demektir gerçekten … Allah ım en kısa sürede şifa versin sana kardeşlerine ailenize bağışlasın 🤲🏻
Sağ olun Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Rabbim şifa versin evlatlarına bağışlasın.
Amin inşallah
Ayyy çok küçükmüş kardeşlerinn Allah size bağışlasın canım
Rabbım safi ismi hürmetine şifa versin inşallah 🥺
Rabbim şifa versin inşaallah hemen uyanır yavrularına kavuşur.
Amin inşallah Çok teşekkür ederim
Allah'ım yavrularına bagışlasın tez vakitte şifa versin
Çok gençmiş rabbim şifa versin rabbim size bagışlasın yardımcınız olsun rabbim
Amin canım teşekkür ederim
Allah şifa versin canım benim
Dua ederim tabiki
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Rabbim evlatlarına bağışlasın
Amin inşallah Teşekkür ederim Allah razı olsun
Çektim Allah şafi ismiyle şifa versin
Canım İlk başlarda düzenli kılmaya başladığında sürekli vesvese geliyor öyle bir şeyleri bahane edip kendince kılmiyorsun işte ona hiç düşmemek lazım ilk bir hafta falan düzenli her şartta kalk kıl ne olursa olsun farzlarını kıl o zaman hiçbir şey seni almıyor artık namaz kılmaktan tabii ki insanız bazen bir şeyler oluyor dünya alemine kapılıp namazı unutuyoruz ama genel olarak kılmaya çalışmak lazım gerçekten evinde huzur oluyor
Haklısın canım başlayıp bırakmam inşallah artık bana motivede lazım belki bu uygulama sayesinde motive olurum bırakmam 🤲🤲
En güzel motive namaz sonunda oturup ettiğin dua bol bol dua et Allah'ım beni huzurundan ayırma diye
İnşallah inşallah 🤲 ben yıllarca başladım bıraktım o yüzden cesaret edemiyorum kokuyorum bırakmak çok üzüyor devamını getiremiyorum inşallah başlar ve bırakmam
İnşallah canım benim inşallah
Allah şifa versin çocuklarını annesiz bırakmasın inşallah. Ne kadar zor bir durum 😔
Rabbim tez vakitte sifa versin hayirlisiyla evlatlarinin basina donmeyi nasip etsin canim cok cok gecmis olsun
hatırladım seni hatta merak ta ediyordum. çok üzgünüm inan senin adına.... Rabbim bebeklerin yüzüne baksın
Allah ım şifa versin hayırlı haberler alırsınız inşallah
Oyyy Rabbım şifa versin acısını göstermesin inşallah 😢
Allah'ım şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşip sağlığına evlatlarına kavuşsun. ☹️
Allah şifa versin inşallah
Allah şifa versin çocuklarına bağışlasın anneni. Saat 1 i geçti haber var mı?
Rabbim şifa versin cnm
Allahım şifa versin inşallah biran önce sağlığına kavuşup evlatlarının yanına döner çocuklar çok küçükmüş yaaa 😔😔 annem deyince yaşlı felan sandım hnai yine üzüldüm ama 2 4 yaş çocuk diyorsun çok çok üzüldüm rabbim tez vakitte şifa versin inşallah ya
1,501,790 soru
24,521,671 cevap
359,539 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın