0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (24,283 puan) tarafından

Bu sabah kalktım. Aheste aheste kahvaltı hazırladım. Kahvaltı yapıyorduk. Kardeşim aradı. Abla biz geliyoruz müsait misiniz diye. Bugün burada işleri vardı. Komsumuzu da yanlarında getireceklerdi. İşlerinde yardımcı olması için. Ben de dün anneme bize de gelin demiştim. Abu kızım ne işimiz var sizde gelemeyiz falan dedi. Ben bir iki yine ısrar ettim. Nolcak gelin gorusmus oluruz diye. Yok gelemeyiz dedi. Ee sabah kardeşim aradı yarım saate geliyoeuz ekmek simit poğaça alırız geliriz dedi. Yani kahvaltiya geliyorlar. 

Ev dandini. Çocuklari uyutmak için 1.5 saat ugrasmistim gece. Toplaman uyumustum. Hemen kalktım acele acele ortalık topla kahvaltı hazırla derken şükür yetişti herşey. Meğer annem bizim kıza gidelim mi demis.😒 Kahvaltı ettik mutlu mutlu gittiler. 

Yolda sen kaza yap.  Bizimkilerin arabaya arkadasn carpmislar. Sonra tamam anlaşalım demişler. Bizimkiler ne fotoğraf çekmişler ne polis çağırmışlar ne tutanak . Hicbisey yok. Arkalı önlü sanayiye giderken adam sen kaç git. Bizimkiler kalmışlar dimdizlak ortada. Polis bulmuş Allah'tan adamı. Ama adam beddua falan ederek vermiş parayı. Kardeşim arabanın arkası pert falan dedi. Ama meğer tampon düşmüş sadece. İçim bı tuhaf. Yüreğim kalktı oturmuyor geri. Bunu buraya neden yazdım bilmiyorum. Ama öyle yazmak paylaşmak istedim. Saçma basit gelebilir size . Benim bugünüm böyle garip geçiyor. 

8 Cevaplar

+2 oy
(15,398 puan) tarafından

Ama anlatım şeklin çok hoş akıcı kitap gibi dostum ☺️

Kazaya kadar her şey yine iyiymiş de şükür kendilerinde bi şey yok ya allah beterinden korusun 

(24,283 puan) tarafından
+1

Teşekkürler dostum. Şükür canlarına bişey olmamış. Araba da çok kötü değil Allah'tan 

(7,220 puan) tarafından

Hakikaten bende öyle aheste aheste ikilemini görünce öyle aktı gitti yazılanlar 

(24,283 puan) tarafından

😄 

-Reklam-
+1 oy
(28,676 puan) tarafından

Sıkma canını bunla geçmiş olsun canım 

(24,283 puan) tarafından

Sağol dostum. Allah'a sukur bununla geçmiş. 

(28,676 puan) tarafından
+1

Aynen öyle inşirah oku ferahlasın kalbin 

+1 oy
(33,550 puan) tarafından

Anlaşma yapmak çok sıkıntılı iş yanında birileri olmadan tutanaksız kendi aranda anlaşabilmek gerçekten zor bizimde başımıza gelmişti alkollüydü karşı taraf ikna etmeye çalıştılar bi şekilde eşimin akrabaları da yanındaydı onlarda kabul etmiş parayı yanlarındayken hesabına atmış adam baş ağrıtıyor Allah kimseye kaza bela vermesin 

(24,283 puan) tarafından

Amin . Ama bizimkilerin saflığı. Gerçekten ailecek sala.k derecesinde safız. Ve herkese güveniyoruz. Kardeşim üni mezunu. Babam desen her gün insan içinde. Hala kimseye güven olmayacsgini ogrenememisler. Nasıl güvenip de hirbir kanıt belge bişey olmadan arabayı hareket ettirirsin. En azından bir foto cekin ya. 

Size de çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun herkesi

(33,550 puan) tarafından

Amin bacım amin o anki şokla düşünemediler demekki ya insanlık hali en basit şeyi düşünemiyorsun o anda 

(24,283 puan) tarafından

Kardeşim de öyle diyor. Şokla dusunememisler 

+1 oy
(12,463 puan) tarafından

Rabb'im içine ferahlık versin inşallah. Cana gelmemiş şükür ona dua edelim. 

(24,283 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 

+1 oy
(2,437 puan) tarafından

Yaa çok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun canım 

(24,283 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun dostum 

+1 oy
(2,717 puan) tarafından

Hem telaş hem de stres bir arada bir gün olmuş senin için:-)

Geçmiş olsun dostum. 

Bazen konuşmak sohbet etmek istersin. Gayet normal yazman..

(24,283 puan) tarafından

Aynen öyle bir gündü. Şükür sakinleştim. Teşekkürler dostum 

+1 oy
(7,220 puan) tarafından

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun 

(24,283 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 

+1 oy
(3,246 puan) tarafından

Bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah Rabbim büyük beterinden korusun 

(24,283 puan) tarafından

Aminnn Allah razı olsun 

(3,246 puan) tarafından

Amin sendende inşallah 🌻

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 2,882 göst.
0 oy
63 cevap 2,168 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 831 göst.
29 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 2,759 göst.
31 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,885 soru

24,468,905 cevap

355,034 kullanıcı

...