Kızlar ben teyzemi yeni kaybettim 2 ay olcak neredeyse kuzenimle cok sıkıfıkıydık normalde ama teyzem vefat ettiğinden beri nasılsın diye bile sormaya cesaret edemiyorum çünkü yalandan iyiyim diyecek biliyorum ama konuşamadıkçada vicdanım rahatsız ediyo onu tek bırakmışım hissine kapılıyorum aklım hep onda içim içimi yiyo sürekli bana bi akıl verin
E yani yalandan iyiyim diyecek diye nasılsın diye sormamak çok saçma değil mi. Sen bı sor da bakalım vereceği cevabı o düşünsün.
Yanlış anlatmışım aslında ilk 3 hafta sürekli yanındaydım ara ara mesajlastık ama eskisi gibi değil bir süre yalnız bırakın bu durumu kabullenmeye calişim dedi bizde saygı gösterdik sonrasında bi süre yazmadık hiç kardeşim ve diğer kuzenlerim yazmış onlarada cevap vermemiş 2 hafta önce kız arkadaşına al bize getir dedim bakarız demiş benim anlatmak istediğim eskisi gibi dertlerini anlatmıyo uzak duruyo bizden biz yanında olmak istedikçe
Hmm anladım. Neyse siz yine de arayıp sorun arada. Travma yaşamış. Herkes her durumda aynı tepkiyi vermiyor. Ara ara kendinizi hatirlatirsiniz. O yeterli olur o zaman
Tülay kök ün psikolojik ilk yardım kitabi var. Tam olarak bu durumlarda nasıl davranmamız gerektiğini anlatıyor. Herkesin de okuması gereken bir kitap. Tavsiye ederim
Anlatmak istediğim eskisi gibi uzun uzun dertlesemiyoruz kapattı kendini Teşekkürler alırım inşallah
İcin icini yicegine arasana yanına git kendi yanina cagir
Düşüncen çok anlamsız bence oda diyecek en zor zamanımda yanlız bıraktı e haklı da olacak
Herkesin acıyla başa çıkma yöntemi farklıdır bende zor zamanlarımı hep yanlız geçirmeyi tercih edenlerdenim sen yine belli aralıklarla yokla inşallah toparlar bi an önce
O bize teyzemden tek emanet kendini bize kapamsı zoruma gidiyo diğer teyzelerim cok yakın oturuyo onlarla bile zoraki konusuyomus teyzem istersen bi danısmandan destek al demiş istemiyorum demiş aslında anlatmak istediğim eskisi gibi uzun uzun konusamıyoruz o zoruma gidiyo
Canım ara çok geç kalmadan ara sor yanında olmaya çalış
Neden aramadın etmedin diye de sitem de edebilir
Sen sabırlı ol
Ona sarıl ve varlığını ona hisettir yumusayacaktır
Bu zamana kadar niye hiç aramadın ki
Ama gerçekten tek bırakmışsın arasana
Canım eksik ve yanlıs anlatmısım teyzem vefat edeli 2 ay olcak o süreçte yanında da olduk aradım sordum ama yalnız kalmak istediğini söyledi bizde saygı duyduk bi süre rahat bıraktık ama eskisi gibi bizimle konusmuyor kısa cevaplar veriyo bu durum da hepimizi uzuyo ben en son kız arkadaşına al bana gelin dedim bakarız bi gün demiş ama gelmiyoda
Yanında ol yalnız bırakma lütfen yakınsan git kal onunla şuan en çok belkide sana ihtiyacı vardır
Yanlış anlatmışım aslında ilk 3 hafta sürekli yanındaydım ara ara mesajlastık ama eskisi gibi değil bir süre yalnız bırakın bu durumu kabullenmeye calişim dedi bizde saygı gösterdik sonrasında bi süre yazmadık hiç kardeşim ve diğer kuzenlerim yazmış onlarada cevap vermemiş 2 hafta önce kız arkadaşına al bize getir dedim bakarız demiş benim anlatmak istediğim eskisi gibi dertlerini anlatmıyo uzak duruyo bizden biz yanında olmak istikce
Ya şimdi ara yada daha hiç arama aynı durumu yaşadım anne tarafında kimseyle konuşmuyorum doğru düzgün
Keşke 2 ay beklemeden arasaydın.insan böyle zamanlarda bir ses duymak ister.yinede ara kızsada ha0klı arayıp telafi etmelisin
Neden böyle yaptığına anlam veremedim. Açıkçası bana çok saçma geldi. Bu kadar yakınsan neden şimdiye kadar arayıp sormuyorsun mesaj atabilirsin.
1,498,755 soru
24,481,968 cevap
357,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın