Merhabalar bi kızım var ismi Deniz şimdi yeni bebis de kız olacak, sizce Kumsal mi olmalı ablası ile uyumlu yoksa İnci ismi mi? Denizin incisi gibi diye ben Kumsala yakınım eşim ise İnci ismine
Çoğunluk İnci ismini secmiiisss teşekkürler hepinize teker teker cevap veremedim :)
Kumsal ismi çok güzel yaaaa ❤️
İnci güzel çok zarif bir isim
İNCİ bence çok zarif bi isim🌸❤️ Sağlıkla kavuşun inşallah 🥰
Ben şu uyum takıntısına çok anlam veremiyorum n'olur yanlış anlamayın :))) Bir çocuğun ismini sırf ondan önce doğdu diye ablası/abisi belirlememeli.
Net İnci diyorum. 100 oyum olsa 100'ü de İnci'ye. Kızım olsa tartışmasız koyabileceğim bir isim.
Bazı isimler bana geçmiyor. Sanki bir eşya ya da sadece coğrafyada bir terim gibi. Atlas mesela. Pergel, cetvel gibi geliyor bana. Kumsal da öyle, terra rossa toprakları gibi bir şey :))
Ay inci hep bana daha sempatik geldi birgün kızım olursa sanırım adı inci olur yani secenek çok da inci daha bana yatkın gibi
Yani benim tercihlerim
Damla
İnci
Ceren
Cemre 😊
Benim kızım da Kumsal ikinciye hamileyim arada kaldım 🤣 bana da masal yada Deniz güzel geliyor kararsızım 🤣
İnci daha güzel daha zarif bence
İkisi de çok güzel. Kağıda isimleri yazın büyük kıza çektirin hangisi çıkarsa o olsun.
Kumsal daha güzel
Kesinlikle inci diyorum. Cok zarif bi isim.
Kumsalı isim olarak sevmedim sevemeyeceğim İnci benim için çok daha tınısı hoş ve anlamlı
Bizim bir tanıdık var adı inci kocadan kocaya kaçtı sırf o kadın yüzünden inci koymadım kızımın adını o kdr beğenmeme rağmen yani bence inci daha güzel
Kumsalın bi anlamı yok. İnci değerli, gizlenmiş hazine gıbı derin manalar taşır. Dediğin gibi denizin incisi gibi düşünülebilir
İnci çok güzel bizim listemizdede vardı
Kumsal ismi çok güzel bende uyumlu da
@iiiinciiii bacim cok iyi biri ben oyumu inciden yana kullaniyorum
Yaaaa canım benim Allah razı olsun kalpler karşılıklı ☺️☺️iyi ki varsın❤️❤️😍
Sende bebegim ♥️
Bence inci daha güzel 🤗
Deniz bence cnm
İnci daha anlamlı söyleyiş olarak da daha güzel:)
1,498,569 soru
24,478,837 cevap
356,236 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın