Eşiniz arkadaşlarıyla görüşse pazar günleri size vakit fazla ayırmasa naparsınız tepki gösterir misiniz mesela benimle 1kere çıkıyosa arkadaşlarıyla 4 5kere çıkıyo buda zoruma gidiyo hamileyken sen hamilesin diyodu şimdi lohusasın diyo karışır mısınız eşinize benim eşim her defasında milletin karısı hiç karışmıyo bi sen böylesin diyo
Aman gitsin çenesi bari eksik oluyor başımdan
Hahahaha bu iyiyydi 😁😁😁😁😁
😂😂 Bu yorumu annem yapmış gibi aynı
O da babama öyle der 😂
Ahhhh nerde gitse de kafa dinlesem ahhh ahhh bak yaramı destin yine🤣🤣🤣
Aynı benimki 🤣 Konya'nın erkekleri karısına düşkün olur evcimen olur tabi istisnalar vardır
Perşembe gününden beri evdeydi bugün şükür işe gitti .dedim senin dükkânın olduğu aklına geldimi yaa . Hoş yardımıda olur Allah var nankörlük yapmayım şimdi 😁
Yoo valla benimki de yardımcı şimdi kendi yok Allah i var🤣🤣🤣🤣🤣
Benim eşim de Konyalı. O da öyle Arkadaş çevresi falan sevmez. Ya evde bizimle ya annesigilde vakit geçirir 😂
Benim eniştem gecen teyzemi bana oturmaya getirdi emekli kendisi sonra gidecek yer bulamamış çevrede dolanmış dolanmış sonra kızının iş yerine gitmiş camiye gitmiş teyzemin aramasını beklemiş 😅 Konya'nın çoğu erkeiği aynı . Babamda aynıdır karısının dibinden ayrılmaz karısını güne bırakıyor sonra en yakın parkta oturuyor bekliyor çıkıncaya kadar 🤣
Hahah çok iyi ya. Evet benim eşim de öyledir 😂😂 yine amcasına, halasina falan gider en fazla beni beklicek olsa. Erkek dediğin öyle olcak ya 😂😂😂
Ben karismam çünkü bir gün dışarı çıktıysa 3 4 gün bizi çıkarır o yüzden birşey diyemiyorum
İlk evlendiğimizde cok karısıyodum ama karıstıkca geri tepiyodu inadına daha cok cıkıyodu sonradan saldım 2 sene olcak şehir değiştirdik 1 saat mesafe var arkadaşlarıyla ev kusu oldu şimdide ben cıksın istiyorum o cıkmıyo 🤣
Çok sinir olurdum başkalarının karısıyla değil benimle evlisin beni ilgilendirmez onlar derdim emin ol hepsinin karısı söyleniyordurda onlarda böyle yapıp dinlemiyolardır benim eşimde tam tersi hiç çıkmaz arkadaşlarıyla kırk yılda bir çıksa bile hemen gelir eve ama işte işin kötüsü benimlede çıkmaz istiyoki koltukla yaşasın sadece zorla çıkarırım dışarı
Ben çok sıkma taraftarı değilim inan onlarda yoruluyo senide çıkarıyomuş işte
Onlarla sürekli cıkıyo ama benimle 40yılda bir
Yani sık, sık çıkmıyorsa karışmam ama her pazarda çıkmasına tepki gösteririm
Dimi insan eşiylede vakit geçirmek istiyor
Karişmam
Ben ona uymam pazar dahil o bizden randevu alır iki uşak var ben evde durmayı sevmiyorum
Çocuğuna bakması gerektiğini anlasın sen hamilesin, lohusasın ama insansın seninde dışarı çıkma hakkın var hatta hamile lohusa olman 2 katı dışarı çıkman gerektiğini gösterir. Arkadaşlarından çok seninle ilgilenmeli çocuğunuzu taşıyorsun. Babasıda çocuğa bakabilmeli.
Ben izin veriyorum hiç karışmıyorum ama eşimde ayda yılda bir çıkıyor çocuklar olduğundan beri önceden bekar bi arkadaşı vardı onunla kahveye giderlerdi tavla oynamaya çok eve sokmak istemezdi ilk çocuğumuz olunca da gitti biraz düzenli akşam yemekten sonra gider çocuk uyumadan gelirdi çocuğu o uyuturdu şimdi 2. Olunca hiç gitmiyor gidicem dese sesimi çıkarmam git derim ama eskisi kadar sık gitmek isterse de engellerim o bi gerçek. Ben eşim markete giderken bile yanına kızımı veriyorum al elin boş durmasın diye 😂
Benim eşim de hep bir gezmede hep bir tatilde. Ben karışmıyorum. Bende 5 çocuk var.
Çok gezemiyorum ona da karışmak istemiyorum. Arada bazı yerlere gittim.
Bu sene kısa da olsa seni bir tatile götüreyümm dedi Antalya gidecektik iptal ettim. Seneye olsun dedim.
Bence erkekler çok karışınca ters tepiyor. Daha da kıymetli oluyor. Eskiden eşim benimle bu kadar çok gezmek istemezdi. Şimdi hep peşimden koşuyor. Ben gitmiyorum.
Çocuklar büyümeden ne hayaller kuruyor. Şunu da yaparız bunu da.buraya gidelim diye.
Benim zorlamamla gidiyor arkadaşlarıyla 2 saat sonra koştura koştura geliyor her eş arada ayrı takılmalı sürekli beraber olmak ilişkiyi yıpratıyor
Ben de kızarım. Bizle 4 5 arkadaşlarla 1 2 kez çıkarsa olur. Diğer türlü sıkıntı.
Ben eşimi hiç sıkmam arkadaşları ile gider gelir
Çoğunlukla cemate gider orda dini sohbetler dinler
Kahvehane maç alışkanlığı hiç yok
Pazar günü bizimle oluyor orası kapalı oluyor
Pazar günü kahvaltıyı eşim hazırlar
Ben temizlik yapcaksam çocuğu alır dışarı çıkarır
Benim işim bitincede beni çıkarır yemeğe falan
Yemeği yer alısveris yaparız geliriz eve
Ben tatil yerlerini sevmiyorum
İzmir antalya gitmişliğim var ama
Tesetturluyum o yüzden rahat edemiyecegimi bile bile gitmiyorum
Eşim gidelim diyor
Cok şükür paramızda var
Ben gitmek istemiyorum.
Evimde daha rahatım ve daha mutluyum
Neden bu kadar konuyla alakasız detaylar verdiniz anlamadım banane sizin paranızdan yada kocanızın hazırladıpı kahvaltıdan antalyaya izmire gittiğinizden sanki hava atmaya yer arıyomuşsunuz gibi
Allah'tan eşimin arkadaşı yok 😂 ben kavga çıkarırım valla öyle yapsa
1,498,752 soru
24,481,942 cevap
356,964 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın