+2 oy
883 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından

Ben 2 yıl önce doğum yaptım eltim ve eşi hastaneye gelmediler. Ben sabah doğuma girdim, eltim akşam 10 gibi mesaj atıp hayırlı olsun dedi. Kendisi de bugün doğum yapmış. Gidip gitmemekte kararsızım. Eşim de sen gelmesen bile ben gidecem diyor. Gidebilirsin yeğenin sonuçta dedim. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Bu arada evime asla gelmezler. En son bayramda gelip 15 dk kalıp gitmişlerdi. Biz sürekli giderdik ama sonradan bende gitmeyi kestim.

21 Cevaplar

+5 oy
(1,282 puan) tarafından

Ben gitmezdim

(52 puan) tarafından

Gitmemeyi düşünüyorum 

-Reklam-
+5 oy
(2,672 puan) tarafından

Gitmezdim evine bile gelmiyorlarmis eşinde çocuğunun kıymeti yok mu ona gelmeyene koşuyor 

(52 puan) tarafından

Eşim asla kin tutan biri değil. Biri ona kötü olsa bile o öyle olmaz. Tabii kendi ailesine karşı böyle. 

(65 puan) tarafından
+2

Ayy benimki de öyleydi şimdi de biraz öyle ama gözünü biraz açtım çok şükür Kimin ne mal olduğunu biliyor artık ona göre hareket ediyor. 

(2,672 puan) tarafından

Kin tutmak bazen gerekir karşıdaki anlasin diye yaptığının aynısını yapacaksın ki anlasin

+4 oy
(3,803 puan) tarafından

Yani hastaneye gelinmesini ben zaten istemezdim. Doğumdan çıkınca insan zaten perişan oluyor, pandemi zamani doğurdum. Ziyaretçi yasaktı ve çok da mutlu oldum bu duruma. Sonrasında eve hayirli olsuna da mı gelmediler?

(52 puan) tarafından

Yaklaşık bi 15 20 gün sonra falan geldiler sanırım. 

(3,803 puan) tarafından

Siz de evine gidersiniz o zaman. Hastaneye gelmesini kimsenin beklemem ben zaten.

+3 oy
(65 puan) tarafından

Bugün doğum yapmış sen de yarın mesaj at hayırlı olsun de 😁 valla kim sana nasıl davranıyorsa ne kadar değer veriyorsa sen de aynı şekilde davran hiç eşimin onun bunun hatri falan deme o zaman kendisinin bı değeri kalmıyor onların gözünde 

(52 puan) tarafından

Eşim de diyor gelmezsen ayıp olur. Onlar benimkine gelmediler diyorum bir şey olmaz diyor 

(65 puan) tarafından

Asla gitmezdim onlara ayıp bana ayıp değil mi de gitme 

(2,672 puan) tarafından

Bana ayıp olmadı mı diyip hiç gitmezdim.

Hani deseki sen gel onları utandir falan neyse kendi ailesine gelince ayıp oluyor umrumda dahi olmazdı 

(65 puan) tarafından

Ayy yok valla utanmazlar hatta insanı ***** yerine koyarlar böyleleri. Eşimin gönlü olacak diye niye kendi degerimi dusureyim ki banane 

+3 oy
(26,981 puan) tarafından

Hayırlı olsun diye ara ya da mesaj at onun gibi 

(52 puan) tarafından

Bunu da düşündüm

+3 oy
(9,799 puan) tarafından

gitmem, bu kadar net

+3 oy
(1,906 puan) tarafından

Tabi ki de gitmezdim

+2 oy
(789 puan) tarafından

Ben gitmezdim sanki gitseniz cokmu değer verecekler bisverin 

(52 puan) tarafından

Aynen öyle. Kaynanam bile doğumdan sonra gelip 5 dk kalıp gitmişti. Eltim için şehir dışında olmasına rağmen yola çıkıp geliyorlar 

(789 puan) tarafından

Öyleleri değerli bisverin soğuk mesefa koyan siz olun daha değerli olursn

(52 puan) tarafından

Haklısınız. Eltim onlara da soğuk. 2 3 haftada 1 evlerine gider ama biz eşimle 2 3 günde 1 ordayız. Gerçekten mesafe koymak gerekiyor

+1 oy
(7,220 puan) tarafından

Onun şeyinden düşen kadar kıymeti yok mu seninkinin 

Şahsi fikrim bi ararım o kadar

+1 oy
(2,261 puan) tarafından

Gitmezdim msj atardım hayırlı olsun diye eşimde yeğeni kendi çıcuğundan dahası öndeymiş yani ya sabır ya bu erkekler neden böyle çocuk gibi 

+1 oy
(1,676 puan) tarafından

gitmesine izin verme bile 

0 oy
(36,288 puan) tarafından

Gidene gider gitmeyene adım atmam net .

0 oy
(16,447 puan) tarafından

Böyle adamlara sinir oluyorum 

Senin evladına gelmemiş karısına diyor sen gelme ben giderim yapıştır ağzına 

Aynı sende onun gibi yap akşamına mesaj at 20 gün sonra git 

0 oy
tarafından

El eli yıkar sonra döner yüzü yıkâr 

Bu eskilerin bı lafidirnengit nede sor

0 oy
(6,294 puan) tarafından

Gitmem tabiki de kimsenin bi tarafini kaldirip şisiremem

0 oy
(4,059 puan) tarafından

Gitmezdim, zaten ben gitmek istesem bile eşim onlar benim çocuğuma gelmedi diye söylerdi. Bazı insanları anlamiyorum, onun çocuğu doğduysa sizinde doğmuş. Eşinize söyleyin, o senin çocuğuna geldimi de sen gideceksin diye

0 oy
(2,030 puan) tarafından

Peki doğumdan günler sonra gelmedi mi? Hastaneye ben de gitmem ama anne toparlandıktan sonra giderdim hediyemle

0 oy
tarafından

Canım bende gitmem 

0 oy
(12,837 puan) tarafından

Çok afedersin ama enayi misin neden gideceksin? Aynısı benim de başıma geldi, o bana gelmedi bende ona tabii ki gitmedim. Sadece kaynım eşimi arayıp hayırlı olsun demişti. Benim eşim de gitmedi

0 oy
(1,028 puan) tarafından

Rahatsız etmek istemedikleri için hemen gelmemiş olabilirler eşin de hemen gitmesin kadının başına

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 267 göst.
0 oy
53 cevap 1,437 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,339 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 570 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu