Ben 2 yıl önce doğum yaptım eltim ve eşi hastaneye gelmediler. Ben sabah doğuma girdim, eltim akşam 10 gibi mesaj atıp hayırlı olsun dedi. Kendisi de bugün doğum yapmış. Gidip gitmemekte kararsızım. Eşim de sen gelmesen bile ben gidecem diyor. Gidebilirsin yeğenin sonuçta dedim. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu arada evime asla gelmezler. En son bayramda gelip 15 dk kalıp gitmişlerdi. Biz sürekli giderdik ama sonradan bende gitmeyi kestim.
Ben gitmezdim
Gitmemeyi düşünüyorum
Gitmezdim evine bile gelmiyorlarmis eşinde çocuğunun kıymeti yok mu ona gelmeyene koşuyor
Eşim asla kin tutan biri değil. Biri ona kötü olsa bile o öyle olmaz. Tabii kendi ailesine karşı böyle.
Ayy benimki de öyleydi şimdi de biraz öyle ama gözünü biraz açtım çok şükür Kimin ne mal olduğunu biliyor artık ona göre hareket ediyor.
Kin tutmak bazen gerekir karşıdaki anlasin diye yaptığının aynısını yapacaksın ki anlasin
Yani hastaneye gelinmesini ben zaten istemezdim. Doğumdan çıkınca insan zaten perişan oluyor, pandemi zamani doğurdum. Ziyaretçi yasaktı ve çok da mutlu oldum bu duruma. Sonrasında eve hayirli olsuna da mı gelmediler?
Yaklaşık bi 15 20 gün sonra falan geldiler sanırım.
Siz de evine gidersiniz o zaman. Hastaneye gelmesini kimsenin beklemem ben zaten.
Bugün doğum yapmış sen de yarın mesaj at hayırlı olsun de 😁 valla kim sana nasıl davranıyorsa ne kadar değer veriyorsa sen de aynı şekilde davran hiç eşimin onun bunun hatri falan deme o zaman kendisinin bı değeri kalmıyor onların gözünde
Eşim de diyor gelmezsen ayıp olur. Onlar benimkine gelmediler diyorum bir şey olmaz diyor
Asla gitmezdim onlara ayıp bana ayıp değil mi de gitme
Bana ayıp olmadı mı diyip hiç gitmezdim.
Hani deseki sen gel onları utandir falan neyse kendi ailesine gelince ayıp oluyor umrumda dahi olmazdı
Ayy yok valla utanmazlar hatta insanı ***** yerine koyarlar böyleleri. Eşimin gönlü olacak diye niye kendi degerimi dusureyim ki banane
Hayırlı olsun diye ara ya da mesaj at onun gibi
Bunu da düşündüm
gitmem, bu kadar net
Tabi ki de gitmezdim
Ben gitmezdim sanki gitseniz cokmu değer verecekler bisverin
Aynen öyle. Kaynanam bile doğumdan sonra gelip 5 dk kalıp gitmişti. Eltim için şehir dışında olmasına rağmen yola çıkıp geliyorlar
Öyleleri değerli bisverin soğuk mesefa koyan siz olun daha değerli olursn
Haklısınız. Eltim onlara da soğuk. 2 3 haftada 1 evlerine gider ama biz eşimle 2 3 günde 1 ordayız. Gerçekten mesafe koymak gerekiyor
Onun şeyinden düşen kadar kıymeti yok mu seninkinin
Şahsi fikrim bi ararım o kadar
Gitmezdim msj atardım hayırlı olsun diye eşimde yeğeni kendi çıcuğundan dahası öndeymiş yani ya sabır ya bu erkekler neden böyle çocuk gibi
gitmesine izin verme bile
Gidene gider gitmeyene adım atmam net .
Böyle adamlara sinir oluyorum
Senin evladına gelmemiş karısına diyor sen gelme ben giderim yapıştır ağzına
Aynı sende onun gibi yap akşamına mesaj at 20 gün sonra git
El eli yıkar sonra döner yüzü yıkâr
Bu eskilerin bı lafidirnengit nede sor
Gitmem tabiki de kimsenin bi tarafini kaldirip şisiremem
Gitmezdim, zaten ben gitmek istesem bile eşim onlar benim çocuğuma gelmedi diye söylerdi. Bazı insanları anlamiyorum, onun çocuğu doğduysa sizinde doğmuş. Eşinize söyleyin, o senin çocuğuna geldimi de sen gideceksin diye
Peki doğumdan günler sonra gelmedi mi? Hastaneye ben de gitmem ama anne toparlandıktan sonra giderdim hediyemle
Canım bende gitmem
Çok afedersin ama enayi misin neden gideceksin? Aynısı benim de başıma geldi, o bana gelmedi bende ona tabii ki gitmedim. Sadece kaynım eşimi arayıp hayırlı olsun demişti. Benim eşim de gitmedi
Rahatsız etmek istemedikleri için hemen gelmemiş olabilirler eşin de hemen gitmesin kadının başına
1,497,714 soru
24,465,399 cevap
354,853 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın