Hanımlar merhaba biz İzmir tarafına tura gidecektik Jolly turla ama maalesef yeterli sayı olmadığı için iptal oldu.Kendimiz arabayla gidelim dedik Kaş Kalkan Fethiye tarafına.Gezilecek yerler nerelerdir daha önce giden var mı memnun kaldığınız otel restoran vs varsa yazabilir misiniz
kaşta bir sürü antik kent var.
letoon, xantos, patara en ünlüleri
fethiyede kayaköy var eğer böyle yerleri görmek istiyorsanız. kelebekler vadisi yine orada
biz ev tutmuştuk o yüzden otel bilmiyorum, kaşa da haftaya gideceğiz bakalım
Evet hem denize girelim hem kültür turu olsun istiyoruz açıkçası teşekkür ederim yorumunuz için.
Kendimiz pişirebiliriz, dışarıdan sipariş isteriz ya da gider restoranttan yeriz diyorsanız sadece ailemize özel olsun diyorsanız kaş kalkan fethiyeden birinde havuzlu villada kalabilirsiniz. Ama yemeğimiz hazır olsun hicbir iş yapmayalım otel olsun derseniz fethiyedeki otellerin bazılarını biliyorum. muhafazakarsaniz zehra otel öneririm. normal olsun derseniz iyi ve pahalı otellerden fabay, barut, jiva, tuana, sundia by liberty tavsiye edebilirim. Bunların turları ve plajları da vardır diye düşünüyorum.Ben olsam Fethiyede otelde kalırım tekne turuyla 1 günde kelebekler vadisi dahil birkaç koy gezerim. 1 gün kalkana ( 1.5 saat kadar) gidip gezer dönerim. 1 gün fethiye civarindaki saklikent gizlikent ören falan gezerim. 1 gün kayaköy ve diğer tarihi yerlere giderim. Sabahları otelin plajına girerim, aksam şehir merkezine kordona falan çıkarım. Son olarak ben deniz olan yerde havuzlu villaya asla gerek duymam. Deniz varken havuz da neymiş derim.
Biz de denize giriyoruz havuza değil.Mesela 2 gün kaşta kalalım 2 gün Fethiye'de yakınmış zaten ikisini de görelim diye düşünüyoruz ama bilmediğimiz bir yer o yüzden buraya sormak istedim.
Otellere baktım da bütçemizin üzerinde zaten müsaitlik de yok
1,501,226 soru
24,513,859 cevap
359,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın