Kizlar dün akşam kan verdim gebelik var dedi doktor çarşamba günü randevu aldım kdindoguma çıkacağım ama kaç haftalık olduğu belli midir burada anlayan var mı
Buna göre hesaplama yapılmaz canım. Son adet tarihine göre hesaplanıyor gebelik
4/5 haftadır kesin
Son adeti ne göre hesaplanıyor canim. Öbür hesabında konuşmuştuk aynıydı adet günümüz bende dün test yaptım koyulaştı yarında test yapıp Bakalım Doktora kan vermeye gidicem naaip olırsa
??????????????????
Son adet tarihin ne canım.doktor da son adet tarihine göre hesaplar
4 4 hafatalik daha kese görünmez 3 4 gun sonra gorursun
Benim kızımda 3 haftalikken 5000 di ama ikiz gebelikmis ikinci gebelikte de 4haftalikken 15 000 tek gebelik buna göre değilde son adet tarihi ve ultrason ölçümlerine göre hafta belirler Dr bazen son adet tarihine de uymaz benim 21 Aralık son adet tarihim ama yumurtlama tarihim geç olduğu için 10 Ocak son adet tarihi olarak baz alıyorlar düzenli regl oluyor yumurtlama zamanlarını biliyorsan son adet tarihini baz alabilirsin
Benim şuan 7227 yeni öğrendim ilk kan testinde böyle çıktı ikizim oluyo ya
5ve üzeri canım
Ya son adet tarihine göre hesaplanıyor da...
Kızlar benim geç döllenme olmuş bir hafta. Doktorun, usgye göre baz aldığı tarih af buyrun bebeğn döllendiği günle aynı. Yani bebeğim aylık döngüme göre değil oluştuğu güne göre 19 haftalık. Belki siz de kendinize göre hesaplar bulursunuz diye söylemek istedim 😁
1,498,889 soru
24,483,888 cevap
357,215 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın