Özellikle iç çamaşırı atlet vs. Bütün beyaz kıyafetlerim sarı sarı kocaman lekeler oluşuyor . Gerçekten temiz ve titiz bir kadınım bütün dolaplarım hem düzenli hem temiz ama neden böyle oluyor anlamadım. Sizdede oluyor mu nasıl önlem aldınız
eşimin atletleri öyle oldu ya🤔
yastık boyutunda bez parçası ve yastığa bağlamak için ipler diktirdim. onu kullanıyorum. kullanmadığım bir çarşafı dönüştürdüm. onun altına bile geçiyor düşün ama daha az oluyor tabi yıkamayla geçiyor artık
Yastık fikrin gerçekten güzel çünkü bir süre sonra sararti gitmiyor eskimiş oluyor. En azından uyku için takıp çıkartılabilir. Sağol canım
valla kaç tane yastık kılıfı attım bilmiyorum artık yeter deyip bunu yapmaya karar verdim😅
Bende yapıcam ama çift kat yapayım bari daha iyi olur. Aklınla bin yaşa 💞
inşallah işini görür canım
Cildiniz yagliysa okuyo o malesef benim esimin de oyle ne yaparsam yapayim leke oluyo ben artik beyaz atlet almoyorum ona
Ama dolapta temiz haliyle dururken oluşuyor. Üzerimizde değil. Dolaba yıkanmış utulenmis mis gibi koyuyorum.sonradan oluyor bilmiyorum ki
Sonradan oluyosa sandik izi olabilir mi rutubet aliyodur dolabiniz eski ahsaptir olur
Yok can mobilyalarım yeni ve evimde hiç rutubet yok . Diyorum ya neden olacak birşey gerçekten yok .
Ee niye oluyo o zaman temiz koyuyosun dolabinda bi sorun yok biri kirletip yerine mi koyuyo oyle sebepsiz neden olsun
İnanki bilmiyorum. İki senedir böyle o kadar çok sordum araştırdım yok sebep yok . Yerini degişirsemde oluyor.
1,485,324 soru
24,287,065 cevap
343,095 kullanıcı