+2 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından

Kizlar merhaba ben daha önce boş gebelik geçirdim şimdi 3cuye hamileyim çok şükür 2cocugum var ama insan yinede üzülüyor boş gebelik olur diye korkuyorum yine de dün gittim 4haftalik dedi doktorum haftaya gel dedi haftaya gitsem bebeği görür müyüm acaba en son hamileligim de 4haftalikken gozukmemisti bebeğim 6haftalikken gözükmüstu ama boş gebelikte de 4haftalikti haftaya gittimde hala aynıydı kesem gelismemisti korkuyorum açıkçası boş gebelik olmasından bu arada adetime gore 5hafta ama doktorum 4hafta dedi

6 Cevaplar

+1 oy
(27,112 puan) tarafından

İnşallah değildir ben yaşadım çok üzüldüm benim kese de yavaş büyüdü 

-Reklam-
+1 oy
(86 puan) tarafından

Merhaba ceviz ye canım. Bir de kuru üzüm üzümü bir kaç çeşit al günde bir kase ye gelişşin hem çocuk zeki olur tutunma sürecin de ilk 3 ay önemli ve korkma düşünme bebeğine odaklan. Sev varlığınla mutlu ol bol bol dinlen uyu  yoğurt ye ev yapımı. Peynir yumurta havuç ispanakları Brender geçir içine avokado muz bir kaşık bal günde bir defa da olsa iç folik asit içme hap sadece demir kan yapacak şeyler yiyin bebekler kanımızdan beslenir kendini dinç tutacak şeyler ve kan yapan şeyleri tüket balık ye Dardanel ton değil civa içermeyen kussan da ye hemen Peşinden alllah analı babalı büyütsün dağlıkla kucağınıza alın bende şüpheleniyorum suan kendimden pazar günü adet olmazsam 3 gün kaldı kasık ağrısı bel ağrısı oluyor günde bir belki iki defa oda 1 dk sürmüyor bile normalde adet olacağım zaman bir hafta önceden  ağrıma olmaz karında şişlik var tam rahim üstünde benim de 3 cü olur var sa

0 oy
(1,540 puan) tarafından

Dua et canım hayırlısı neyse o olsun.Allah nasip edecek oldu mu her türlü eder. Bende yeni hamileyim 2.ye şuan 5+4 üm bende 4+4 de öğrendim 5+1 de gittiğimde kese yoktu Pazartesi bi daha gidicem 6+1 olucam. Ben aklıma getirmemeye çalışıyorum kötü şeyleri sende öyle yap canim elini karnına koy dua et bol bol 

0 oy
(18,672 puan) tarafından

Bence 2 hafta sonra git garanti olsun 6 haftayi gece git daha küçükse bilr anca görünür ve birkez boş gebelik diye hep olacak diye bisy yok boş gebelik nadir olurmuş ve gebelikten de sayılmıyor ki bana doktor bu şekilde anlatmıştı 

0 oy
(2,854 puan) tarafından

Bende yaşadım ilk gebeligimde kese var dedi sonra tekrar gel demişti gitmeden kanama gelince dış gebelik olduğunu öğrenmiştim çok zor inşallah bişey olmaz size 

0 oy
(7,220 puan) tarafından

Daha küçük 10 15 gün sonra gidersen daha net olur inşallah sağlıkla gelir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 228 göst.
0 oy
16 cevap 547 göst.
0 oy
4 cevap 716 göst.
17 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurkorkmazz (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 128 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (317 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,751 soru

24,481,934 cevap

356,952 kullanıcı

...