Eşinizin ailesi ile konuşmuyorsunuz. Sizi ve çocuğunuzu dışlayıp kovdular ve bı sene sora kayanaa her gün kapınızdaki parka geldi gelyo. Çocuğunuzu tek geçerken yanlarından onu kaynana çekip öpmüş olsa ne dersiniz. ( Kovulma sebebi kaynana çocuğa iyi davranmamks çocuk anlatınca anneside bundan sora ben götürüp getrcecgim dyor senle gelmeyecek artık diyor kocasına kocada ailesine diyor aiels cephe alıyor ve kızla çocuğunu kovuyor. Bu kovulma sonrası sistematik sekidle oğullarını dolduruo ikisinidne arasini bozuyorlar)
siz çocuğunuzu opmesine ne tepki verir nasıl karşılarsnz?
Bi dahada gondermezdim onun olduğu tarafa ses etmem 1 seferligine
Çocuğa izin vermese idin dedim .
Ama işte belki aaatekrde geliyroalr. Evlerinin. Yanında iki tane Park var özellikle benim evin ordakine gelmelerini de anlamıyorm
1 kere öpmesine musade ederdim bende
2 yok derdim yolumu degistirirdim
Ben görmedim uzkata idim oturmuştum park büyük. Çocuk ver arkadaşları oynarken ordan geçmişler kadın hemen öpmüş.
Bir iki kere halası geldi yanına onunla konuştu öptü ama bn engel olamadm. Sadece kız bana sohbet edince kısa kestim . Çünkü asıl kardeşini dolduran o, anesi ve babsi
Sevilmekten zarar mi gelir
Ama kötüler
Çocuğunu severken kötü davranıyorlar mi çocuğuna
E çocuğumla beni kovdular. Neticede ona yalancı dediler. Senin gibi yalancı dedi kadın bana ne sen gel ne çocuğun dedi
sevmeye kalksa hayatta izin vermez aglar kiyameti koparir oglum
kadina nasil kinlenmisse tahamull edemiyor babasina oyle deil ama istemiyor ama sevsede izin verir aglamaz ama varya kadini goruyor daha kucagina almadan kiyameti kopariyo elini bile suremiyor cocuga
Kaç yaşında ki
o zmn 3 bucuk yasindaydi
Artık Çocuk nasıl oldu nefret ettiyse.
Şimdi nasıllar
o zmndan beri gormedi daha
Aynı şeyi bende yaşadım kaynana bile demek istemiyorum bizde dışlandık 2 yıl oluçak ayrırdık evleri hiç bir şekilde çoçukalarımı göstermiyorum ben ne zaman ölürsem o zaman belki görür
Kocamla konuşuyorlar mi
Kocamda konuşmuyor hiç biriyle sadece halalarıyla konuşuyo zaten onlar büyütmüş ler eşimi kaynanam hiç bir sefer eşimi sevmemiş varsa yoksa kızlarım diyo eşim ailenin tek erkek çoçuğu olduğu halde
Ha anladım emekleri yok ustunde. kocan yanındaysa sırtın yere gelmez
Yanımda şükür ama boşanma evresinden döndük annesi yüzünden her ne kadar kötüde olsalar eşimi sevdedikleri için eşim çok üzülüyo sitem ediyo hatta baya piskolojisi bozuldu hatta onların yüzünden iki kere kaza yaptı Allahlarından bulsunlar hiç bi gün eşime sahip çıkmadılar
Cocugumuda ben doldururdum sen gitme babannenin yanına seni istemiyolar seni kovdular küçücük çocukken derdim çocuğumu onlardan soğuturdum zaten çocuk yaklaşmak istemezdi onları iterdi sebebini sorarlarsada çocukların kalp gözü açık oluyo diye geçiştirirdim
İşte çocuk akli
Benle işi olmayanın çocuğumla hiç olmasın insan olsunlar da evime gelip sevsinler bir hata varsa düzeltilir hata üstüne hata yapılmaz
Sorumu gorenler yazabilir mi
Valla ne çocuğumu yollarım nede giderim buna müdahale edecek kocayı da boşarim ki şuan göstermiyorum biride çıksın birşey desin
Cok kati dusunmeyenlerdeniim görsün gitsin beni sevmiyor diye torununun mahrum etmezdim
çocuğumla beni kovdular. Neticede ona yalancı dediler. Senin gibi yalancı dedi kadın bana ne sen gel ne çocuğun dedi
1,497,714 soru
24,465,399 cevap
354,853 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın