Kızlar evi yok sadece yazın köydeki evde duruyo kışın çocuklarında bizede gelince Bir ay dan fazla kalıyor önceden üç ay kalıyordu neyse işte sürekli başka konu yok eltimle kaynimi anlatıyor ama yani herşey lerini artık aşırı rahatsız oluyorum bende dedim ki benim evimde onları konuşmanı istemiyorum konuşacaksın bidaha evine gelme dedim
Ne diye anlatıyor kavgalarını vesairemi
Nefret ederim aile sırlarını böyle herkese yayını Bir de Benim kaynanam var bir kavgamızı Bir yanlışımıza görsün 6 tane kızı var Hepsine teker teker yayar diğer günü zor bekler yaymak için
Ben de diyorum aile sırrım olduğu için böyle bir şeyi söyleme gibi bir şeye hakkı yok Rabbim de ahirette Onun bütün günahlarını Bütün Ümmeti Muhammed'in önünde açığa vursun
Evet canım oğlum söyle dedi geline diye gururlaniyo
Iyyyyy hep gelinler suclu ogullari mükemmel zaten
Inan onlarada seni anlatiyordur
Onu düşününce iyce geliyorlar bana
sana onları anlatıyorsa onlara da seni anlatıyordur maalesef. konusu açılırsa değiştir konuyu falan.
yaşlılar bi de takıntılıdır aynı şeyi 50.kez anlatışlarında bile ilk kez anlatıyorlarmış gibi olurlar
Maalesef nefret ediyorum böyle şeylerden
Yorum yapar mısınız
Benimki de öyle yaa sadece onları değil üstelik tüm sülalenin olumsuz yanlarını 😀 ben dinlemiyorum artık
iyi yapmissin esine yol gosteriyor dikkat evdeki huzuru bozarlar bak
Valla edebiyle otursa yine bişey demem ama yani bıktım artık
1,497,710 soru
24,465,334 cevap
354,850 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın