Kizlar dün sabah balkonuma serçe girmişti aesim onu camdan disari saldi uctu gitti aynı günün akşamı gece 1gibi tekrar aynı kuş yani serçe yine girdi bu kez içeri mutfağa girdi dolapların arkasına eşim buldu yine çıkardı ama bundan Bi anlam cikarmalimiyim kafama taktım biraz ne derler bu duruma kizlar sizde Bi yorum yapın
valla kaç kere kırlangıç, kumru girdi hiç olağan üstü bir olay yaşanmadı
Ne gibi bir anlam mesela anlamadım da ne olabilir ki
Filmlerde olur ya kus gelir sonra biri ölur Veya kötu bir haber veya iyi bir haber alinir
Ama filmlerde olur genelde
Ya kayinvalidem eşime baban olabilir dedi eşimin babası da vefat edeli 6.7yil oluyor biraz urktum açıkçası oyuzden dır olarak öyle yazmadım ama ne denir genel olarak diye merak ettim anneme slde söyledim oda kuş haberdir diye tanımladı onun gibi birsey yani merak sadece oyuzden buraya sizlere de danışmak istedim
İlk defa duydum valla ama bence onlarla alakası yok kuş bu yuva yapacak yer arıyordur
her ölen oyle gelse kafayı yeriz acikmistir korkmustur girmiştir
??????????????????????????
Genelde evde büyü nazar haset kem göz oldu mu gelir yuva yapar evi çevreler korur
Siz çok dizi , film izliyorsunuz belli
Farkındaysan bana soylenilen şeyleri söyledim sadece fikir amaçlı sizin de düşüncelerinizi merak edip sordum yoksa inandığımdan degil
Muhtemelen yavruları var kendine yer arıyor. Camın kenarına su yem gibi şeyler bırakabilirsin :)
Öyle yaparım canım bende olabilir :)
Ben evime kelebek ve kuş geldiğinde (bi kaç defa girmisligi var )oğlum geldi bak diyorum eşime
Çok üzüldüm başınız sagolsun evet böyle çok soyleniliyor eşimin de babası vefat etti kayinvalidem baban geldi diyince tuhaf oldum sormak istedim böyle birsey var mı diye
Yuva yapacaktı belki de 🤭
1,497,866 soru
24,468,412 cevap
355,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın