Kızlar ben ojeyi çok seviyorum bide takma tırnak çok uzun da değil biraz kısa seviyorum ama eşimin ailesi sevmiyor karışıyorlar eşim bişi demiyor annesi falan sevmiyor kendi kızları da açık saçık bu konuda ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım sizce
Oje değil ama vallahi şu kalıcı uzun uzun olan adını bilmiyorum bana mide bulandırıcı geliyor ya elinden bişey yiyemiyorum onu kullananın ama tabi müdahale etme hakkım yok onlarında size yok
Uzun değil zaten aşko takma tırnak hani kendi tırnağın gibi duruyor yaa bende uzun sevmiyorum tabiki
aynen banada igrenc gelio. onu gec ojede mesela ayagima sursem cigunluk elime surmiyorum surekli suda surekli hozuluo onu yenileyecek vaktim yok ve surekli yemek olayi oluo. kendim tiksiniyorum . ama yemekleri ben yapmicaksam surekli baskasi yapacak ben yiyeceksem surerim elimede🤣🤣
aileside zaten surme tirnak takma demiyordir hic guzel degil falan diyordur en fazla . ben boyle seviyorum de gec kimene yani
Sen seviyorsan kullan kimseyi ilgilendirmez. Eşini bile.
Çok seviyorum ama karisanim çok
Boşver sen eşinle mutlu ol. Kimse sana karışamaz.
Öyle yapcam aşkım tşk ederim ☺️
Tabiki kendiniz nasıl isterseniz öyle yapmalısınız. Kaynanam sevmiyor diye oje sürmeyecek miyim🙄
Doğru diyorsun ama onlar herşeye karışıyor
Esin birşey demiyorsa sende onları takma boşver
işte karışıyorlar bişi yiyemeyiz elinden falan diyorlar ayıp misafir falan gelse
Kimse kendine bakmaz zaten boşver😎sen nasıl mutluysan öyle yaşa kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Karışıyorlar canım yaa bide birlik yaşıyoruz herşeye bı lafları var
O zaman takmıyacaksın.duymazdan gel.Birlik yaşıyorsan Allah yardımcın olsun.
Valla canm esin laf etmiyorsa kimse bise diyemez, ben cok sinir oluyorum kac tane kocamın varyaa
İşte onlar karışıyor oje sürme falan yemek yiyemiyoruz elinden ayıp millet bişi yemez gelse tırnakları görse
Yaw he he deseydin yemeyen yemesin gitsin kendi yesin benimde ojeli ve uzun kime neeee ben seviyorum eşimde bise demiyor ki kimseaf edemez
Ayn oyle bacım tşk ederim sorum için
Benim elimden bir şey yiyip İçmezler o zaman :) elimi içine sokmam gereken çoğu şeye eldiven kullanıyorum normal kesme doğrama kısmı için de ben sorun etmem oje için diyorum protez tırnak ben de sevmiyorum ama onların fikrinin bir önemi yok
Ağzına sağlık bacım çok güzel konuştun valla Ayn oyle
Bak sana şahane bir söz öğreteceğim bunu her yerde kullanılabilirsin
BEN ÖYLE UYGUN GÖRDÜM
Başarılar
Ojeye karşı değilim
Ama takma tirnaktan nefret ediyorum
Hatta takma tirnak takipta yemek aş yapıyorsa o kişinin elinden bisey yiyemem
senin bileceğin iş o.
Bende sevmen oje takma tırnak ama gelinim olsa ona bir şey demem herkes kendi evladı ve eşinden sorumlu bence kayınvaliden önce kendi kızına baksın seni salsın bir zahmet
1,499,157 soru
24,487,621 cevap
357,400 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın