Severek yiyebileceği bir yemek nasıl yapabilirim fiktri olan
Ben kuskus'la çorba yapıyorum bayılıyor bizimkiler
Önce tavukları haşlıyorum daha sonra didiyorum (Suyunu çorbayı yaparken kullanıyorum)
1 yemek kaşığı unu tereyağı ile kavuruyorum rengi hafif dönene kadar
Daha sonra tavuğun suyunu koyuyorum , kuskusta koyuyorum birde 1 diş sarımsak , tavukları da içine koyuyorum kaynayana kadar karıştırıyorum sonra kısık ateşte 10-15 dakika daha pişiriyorum
Bunu şiddetle tavsiye ederim çocuklar bayıla bayıla yiyor
Kesin yer canım çocuklar seviyor bu tarifi
Hiç kuskus kullandım tarifin bı cazip geldi gözüme yaş akşama bide ben yapayım nane vs atiyormusun canim@DP
Normalde az atılır abla ama bizimkiler sevmediği için koymuyorum
Ben de kuskusu makarna pilav gibi yapıyorum.. Salcayla kiymayi kavuruyorum sonra kuskus sonra su tuz ekliyorum suyunu tam çekiyor
Hiç denemedim onuda denerim ben 😁
Ben de şuan tavukla erişte yapıyorum çok severiz. Dün de yapmıştım eşim yine istedi. Tavuğu haşlayip çıkarıp tiftikliyorum, suyuna eristeyi atıyorum tiftikledigim tavukları geri içine atiyorum. Sonra eristeleri sudan cikarip üzerine yoğurt , tereyağ ve tatlı pul biberden sos yapıp dökerim çok severiz. Yoğurt sevmezse yogurtuz da yer
Şimdiden afiyet olsun pişman olmayacaksın 😁 kuskus yoksa şehriye falan da koyabilirsin
Aynen canım bizimkiler erişte diyor. Hamuru üçgen gibi kesiyorlar. Geçen kaynanam kesmiş getirmiş onunla yapcam
Teşekkür ederim canım. Kuskusum vardı ben de onunla ne yapsam diyordum. Salatasını yaparım diye almıştım 😂
Bizdede erişte deniliyor ya severim ben hamurdan yemekleri, senin tarifi de deneyeceğim. Kıyma ile oluyor mu bacım
Bence olur çünkü bu tavuklu mantı diyoruz buna aynisini yaparsan normal mantı olur 😂
Tavuklu pilav
Tavuk but fırında yada tavuk şiş benim kız çok sever💕
Tavuk çorbası
Tavuk döner - İskender
Tavuk nugget
Ben genelde baget yapıyorum fırında ellerine alıp ısırarak yiyorlar. Onunda dışında haşlama da seviyorlar
1,499,161 soru
24,487,685 cevap
357,403 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın