+2 oy
816 göst.
Diğer kategorisinde (36,288 puan) tarafından

Ay kızlar takıldım kaldım dünden beri bu konuya sizede anlatmak istedim 

Eltimin gelini vardı eltim benden baya büyük gelinle yasitiz çokta iyi anlasirdik ikimizde yabancı gelin memleket olarakta yakindik aynı zamanda evlendik hemen hemende bu gelin 3 4 ay önce boşandı ama evliliği hep sorunluydu boşanma aşamasında kocası daha boşanmadan hayatına birini almıştı kizada resimlerini atıyordu o kızla neyse boşandılar dünde kız beni aradı sık sık konuşuruz hala iyi aramız hayatımda biri var ve çok mutluyum falan dedi benimle paylaşmak istemiş ki mutlu olsun çok isterim çok seviyorum onu bunu duyan eşimin ailesi ne çabuk acelesi neymiş demeye başladı ki hepsi kızı haklı buluyordu birden düşman oldular eşim bile ne çabuk dedi şok oldum sizin oglunuz boşanmadan karı karı geziyordu ama kız boşanmış mutlu kime ne dedim ama kaynana olmaz ayıp diyip durdu ay nesi ayıp Allah aşkına ömür boyu yasmi tutacakti boşanıp hayatına birini alan vardır illa burda da ben tam destekcinizim mutlu olmaya bakın hayırsız adamları unutup 🌸🌹🦋

24 Cevaplar

+6 oy
(2,230 puan) tarafından

alabilir tabi niye alamasin. esinin ailesine diyeydin kocasi daha bosanmadan almis demek acelesi olan kocasiymis diye

(36,288 puan) tarafından

Dedim o erkek dedi kaynanam erkek diye her b.ku yesin o zaman dedim sonra senin agzin bozuk diye triplere girdi baktı ki uzatcam sustu suratini asti oturdu aşağı densiz

(2,230 puan) tarafından

iste o erkek diyen zihniyet sayesinde zaten bu tarz seyler oluo.

(36,288 puan) tarafından

Maalesef bu zihniyet hiç değişmiyor 

(9,799 puan) tarafından

bekar kadın istediğin yapar, ama işte erkek değil ya hemen eleştiri. ne iğrenç düşünce. inşallah mutlu olur bından sonraki hayatında da herkese dert olur sonra 😂

-Reklam-
+6 oy
(6,662 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Boşanmanın veya ayrılığın  hemen sonrası başlayan hiçbir ilişki sağlıklı değildir. Yara bandı gibi olur. Her ayrılığın üzerinden mutlaka bir iyileşme bitmiş ilişkiyi sindirme süresi geçmeli. İnsan bir hengamenin içinden çıkıyor yoruluyor yara alıyor mutlaka, o nedenle dinlenilmeli iyileşmeli. Hemen tekrar bir ilişki asla sağlıklı olmaz. Ha istisnalar olabilir. İnşallah mutlu olur

(36,288 puan) tarafından

Çok çabaladı evlilik içindeyken bence zaten çoktan umudunu kaybetmişti sadece acaba diyordu şimdi de en doğru olanı yaptı umarım doğru kişidir 

(6,662 puan) tarafından

Diğer türlü kimse karışamaz boşanmış soyadı iadesi yapılmış hiçbir sorumluluğu yok, kimse karışamaz. 

+4 oy
(2,542 puan) tarafından

Boşandıktan sonra isteyen istediğini yapar kimse bi b,ok diyemez kendi oğullarına sahip cukacaklardı önce elalem ne der diye acelen ne der diye 

(36,288 puan) tarafından

Kadın her zaman haksız erkeğin cükü var diye haklı eşimle yolda gelirken de tartıştık görümcem de yanımızdaydi eşim haklısın kız çok bile sabretti ben şaşırdım sadece diyip kabul etti ama ötekiler sanki evliyken yapmış gibi abarttı değişikler 

(2,542 puan) tarafından

Malesef çoğu kişi geri kafalılık yapıyo bu konuda yıllar gecip evlense bile laf eden olur

+3 oy
(4,160 puan) tarafından

Klasik türk kafası.erkek her haltı yesin ama kadın özgür olunca ayıplansın.napacaktı kadın kocasının dönmesinimi beklicekti

(36,288 puan) tarafından

Kız zaten kafasında bitirdi herşeyi yeni bir sayfa açması çokta güzel oldu 

+3 oy
(17,812 puan) tarafından

Tabiki alabilir hayatına birini ama boşanmanın üzerinden biraz daha zaman geçince alsa daha iyi olurdu bence. Boşanma sürecinden sonra alınan hızlı kararlar pek sağlikli olmayabilir. Ayrılık  sonrası normale döndükten sonra herşey yapabilir. 

(36,288 puan) tarafından

Boşandıktan hemen sonra normale döndü çünkü üzerinde bir yük vardı attı kurtuldu ondan 2 yıldır ailesinin yanındaydı kız kocası da başka bir sehirde çalışıyor görüşme bir temas yoktu telefondan konuşma sadece 

+3 oy
(9,270 puan) tarafından

Duyurulmasını anlamı neymiş kız burada hata yapmış sadece yoksa hayatına birileri girebilir elbette 

(36,288 puan) tarafından

Bence çokta iyi yaptı benim oğlumu unutamaz diyen eltime kapak bak bakalım ismi bile kalmış mi 

(9,270 puan) tarafından

:) birilerine kapak yapayım derken adı çıkmasın dikkat etsin  arsız insanlarla uğraşılmaz sessiz atsın adımlarını 

(36,288 puan) tarafından

Çıksa nolcak ki İstanbul da kız bunlar Maraş ta

(9,270 puan) tarafından

He iyi o zaman 

+3 oy
(2,713 puan) tarafından

Akrabalık mefhumu adaletin önüne geçiyorsa o insanlarla daha da istişare edilmez zaten.

Benzerini tanıdığım bir Kızcağıza yaptılar, eşi aldattı, ayrıldılar. Çocuk yok diye kızın boşanmasını acele ettirdiler. Adam aldattığı kadını müstakbel gelin diye eve getirmiş.

Kız da onlar evlenmeden bir adamla görücü usulü görüştü diye demediklerini bırakmadılar. Ben de susmadım kızı savundum ama ne fayda…

(36,288 puan) tarafından

Buda boşandı hemen o görüştüğü kızı istemeye gidelim demeye başladı aile çok taki istemiş diye vazgeçtiler boşanma ertesi kız istemeye gitcekti yoksa çok ahlaklı koca tarafim

(2,713 puan) tarafından
+1

image

Oku oku…
+3 oy
(1,676 puan) tarafından

en iyisini yapmiş inşalllah ömür boyu mutlu olur eş tarafina gelince kadinim mutsuz aci cekmesini istemisler ki cekememisler ayip diye kilif bulmuslar esine gelince senin bildigini o da biliyo ona ragmen ne acelesi var diyerek tarafini belli etmis

(36,288 puan) tarafından

Ötekiler zaten dengesiz cahil de kocama şaşırdım en çok sen ne alaka bu kız kaç kere geldi buraya da kapılarda kaldı bize sığındı yolcu etmediler yollarda kaldı biz bıraktık gözüyle de gördü dengesiz okuzzzz

+3 oy
tarafından

Canım elbette boşandıktan sonra kız hayatına yeni birisini alabilir mutlu huzurlu olmak o kadının da hakkı 

(36,288 puan) tarafından

Aynen öyle 

+3 oy
(3,803 puan) tarafından

Rahibe hayatı yaşayıp kendini bir yerlere kapatmasını bekliyorlar sanırım. Biz bıraktık ya mahvolacak diye düşünüyorlar ama karşılarındaki kadının hayatına devam edip mutlu olması onları bu yüzden çıldırtıyor.

(36,288 puan) tarafından

Aynen öyle unutamaz geri gelir sandılar belkide

+3 oy
(6,512 puan) tarafından

Tabikide alabilirler neden almasınlar bence bu soru bile değil seçim bireyindir..benim ablam nerdese 10 senedir botanik bizde diyoruz hayat senin yok ben evlenmem diyor başıma ikinci bela istemiyorum diye birinciden çok çekince bikkinlik geliyor herelde

(36,288 puan) tarafından

Hepsi öyle olur sanıyor kadının psikolojisini alt üst etmişler 

(6,512 puan) tarafından

Pek öyle sayılmaz ama sanki hayatı daha güzel çocukları büyük kendi ise gidiyorum emekli ayrı evi var hayatını yaşıyor yani o yüzden gerek görmüyor bence ondan

+3 oy
(2,672 puan) tarafından

Keşke boşandığı gün evlenseydi 

Adama dediler mi boşanmadan buldu hemen diye.NEFRET EDİYORUM sığ düşüncesiz beyinlilerden

(36,288 puan) tarafından

Bende bende sinirden susamadim bu sefer bana tepkili olmaya başladılar 

(2,672 puan) tarafından

Daha çok olsunlar. Biraz mantıklı konuşsunlar o zaman 

+3 oy
tarafından

Başlığa göre cevap yazıyorum. 

Alırlar hatta çocuk bile yaparlar. Normal durum bence

(36,288 puan) tarafından

Kesinlikle öyle 

+2 oy
(608 puan) tarafından

El birliğiyle nazar edecekler kadını. Yıne mutlu olamayacak. Gerisi boş. 

Çocuk var mıydı ne güzel bosanmıs boşanan lara çok özenıyorum ya. Ben boşayamadım gıttı   😃😃

(36,288 puan) tarafından

Erken dogum yaptı 3 4 gün yaşadı kaybetti çocuğunu o zaman bile yanında olmadılar 

+2 oy
(2,344 puan) tarafından

Tabiki de alabilir . Ama kendi adıma söylüyorum eşimden bosansam bir gün kesinlikle 1 erkek sineğe bile yaklaşmam cesaret edip nefret ediyorum erkeklerden vaalla uyusup miy miy çoğunluğu sjsjs ki güvenemem de 

Esimj çok seviyorum ama ömür törpüsü çok yavaş . Oğlumun biri de ona çekmiş ikisi deli ediyor beni .ömrü mu yediler 😃

(36,288 puan) tarafından

Kız çok çekti kızcağız ama

+2 oy
(8,550 puan) tarafından

Senin söylemen hata olmuş ne gerek vardı ki

(36,288 puan) tarafından

Ben demedim ki sosyal medyada paylaşmış kız benide aradı bende tebrik edince kudurdular

(8,550 puan) tarafından

He o zaman başka . İyi yapmış kudursunlar

+1 oy
(26,980 puan) tarafından

Alabilir  tabiki ama bu kadar çabuk ne kadar sağlıklı tartışılır bunun eski eş ve ailesine anlatılması da bence mantıksız arada çocuk varsa neyse de yoksa bağlar komple koparılmalı 

(36,288 puan) tarafından

Çocuk yok ve 2 yıldır zaten ayrı yaşıyorlar 

(26,980 puan) tarafından

Kendi açısından demiştim o zaman gayet haklı ve mantıklı mutlu olsun. Çekemeyen kudursun 

+1 oy
(1,020 puan) tarafından

Bal gibi de alir hayatina benim ikinci evliligim ilk evliliğinde aldatıldım 6 ay boyunca baktım düzelme yok açtım davamız pandemiye denk geldi ameliyat oldum o başka kızlarla geziyordu daha bosanmadan bi buçuk yıl bekledim boşanmaya baktım pandemiyke üzüyor eşimle tanıştım o dedi ben ciddiyim çekilmelidir davamız anlasmaliya çevirdim bosandim tekrar dava açtım hiddet müddeti kaldırdım ve evlendim beni aldatan yalanlar söyleyen ailesine erdiren bir adamın yaşını mi tutcam ömür boyu

(36,288 puan) tarafından

Kız bu kızda aldatıyormus ama eşi kızlarla konuşuyor diye ve kaçtığı için hep susuyordu en son biriyle yatmış kocası olcak adam anında boşadı kız kendi memleketinde ailesiyle yaşıyor oğlan başka memlekette çalışıyor senede 2 defa karısına giderse gidiyordu sadece 

(1,020 puan) tarafından

Canim artık dava açılmış bitmis evler ayrılmış kimse de karışamaz hala çok değerliydi madem karısı zamanında sahip cikcakti kimse kusura bakmasin

+1 oy
(6,596 puan) tarafından

Artik o aileyle bagi kalmamis. Ne yaptigi da onlari ilgilendirmez. Umarim cok mutlu olur.

(36,288 puan) tarafından

İnşallah bende böyle dediğim için kudurdu kaynanam sende ondan yanamisin bizden yanami diyor kızdan yanayım ne malum yarın benimde başıma gelmeyeceği dedim kalakaldı 

(6,596 puan) tarafından

Helal olsun bacim sana :)

(36,288 puan) tarafından

Kadın kadının yurdudur ki o kadın bebeğini kaybetti yalnızdı stresten 7.5 aylık doğum yaptı neler yaşadı neler çekti şimdi mutlu olma sırası onda inşallah bütün kalbimle dua edeceğim ona bacısı olarak biz onla bacı kardeş gibiydik 

+1 oy
tarafından

Eskiden neden oğullarına ayıp demedi kocanda önceden desydi ben anlamıyorum erkek yapınca erkek kadın yapınca oruspu mu oluyor böyle zihniyetin yeni kıymetli oldu herhalde en iyisini yapmış 

(36,288 puan) tarafından

Başta kızı tuttular çocuğa kızdilar hayatında biri var diyince de düşman kesildiler bir anda

tarafından

Yaş tutacakti kuma kabul edecekti oğulları iki katili olucakti 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
13 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Asabii (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 348 göst.
+4 oy
24 cevap 1,056 göst.