Hayırlı geceler kızlar benim bir şarjlı süpürgem var onu bugün evi süpürürken elimden nasıl olduysa kaydı gövdesi kırıldı eşim de vay sen misin bozan bana bir tavır aldı hiç konuşmuyor benimle ne kucağımdaki bebekle ilgileniyor ne bişeyle sadece elinde telefon hiç bişey gözü görmüyor kızım 7 aylık ağlıyor susturmaya çalışıyorum oralı bile değil o kadar ağrıma gitti ki aslında süpürge bahane var böyle yapmışlığı sık sık bir de il dışında çalışıyor 1 hafta olmuyor ben 2 çocukla mücadele halindeyim kocamı 4 gözle beklerken onun böyle yapması çok zoruma gidiyor
Bi süpürge için insan kırmaya değer mi ya süpürgenin yenisi gelir de insanın yenisi gelmez değer bilsin biraz dünya malına bu kadar değer verilir mi
Onu bırakın ne bebeğe bakmam için yardım ediyor ne bulaşıkları toplamama yardım ediyor hiçbişey sadece elinde telefon ben tükenmiş gibi hissediyorum kendimi
İlgisizlik çok kötü bir şey ya sanki o çocuğu annenin evinden mi getirdin babalık yapmak zorunda
Bide uzaktan geldi yani 1 haftadır yoktu il dışında çalışıyor ilgisizlik gerçekten çok kötü
Allah yardımcın olsun böyle insanla aynı evde olmak zulüm oluyor
iyi de buna erkek ne karisirki supurge bu dusmus bizulmus alt tarafi tamir etirirsin servis cagirirsin bukadar basit cozumu. yani buna kusmelik bisey yada kizarmi diye dusunecek ne var ki. sonuc olarak omurluk bir mazeme degil . esin supurseydi o sira onda da kirilabilirdi o da dusurebilirdi bu herkesin yapabilecegi bise
Eşiniz neden böyle şeylere tepki veriyor
Bilmiyorum Bi bilsem o kadar yalnız hissettiriyor ki bana kendimi
Öncelikle bu durumlara neden böyle tepki verdiğini anlamanız için oturup konusmanız gerekiyor
Hicde degermi eşya için seni üzmesi boşver takma kafana sende umursama söylensin düşün insan bile isteye kirmiyoya
Ne demek istediğinizi anlayamadım nesi komik komik gelen şey ne onu anlayamadım
Durmadığı için olabilir mi
Kucağıma alma sebebim
Size demedim renklihatira ya dedim göktanrı inancı mı var falan yazmış ya , siz derdinizi paylaşmışsınız tutmuş neyden bahsediyor o komik geldi
Tmm kusura bakmayın ben yanlış anlamışım
Ne derdi elektrik supurgesini kırdın diyelim neden kocanın kizmasina fırsat veriyorsun sen yeni Süpürge almazsan b.ok içinde yasarsin de geç yani bu kadar da yüz verme sanki imparator ne hakla sana kizabilir anan mi baban mi
Sen de onu önemseme yemeğini yapma suyunu verme kıyafetlerini yıkama valla bana böyle yapan adamı ben hiç görmem açıkçası totoşumun kenarı derim
Bazen diyorum ben bunu hakettim mi
Sen haketmedin eşine de hakettiği gibi davran bana göre
Süpürge sadece bahane olmuş.
Kesinlikle cnm
Belli bi sıkıntısı var süpürge tuz biber olmuş üstüne
Param varsa birikmiş vs neyse gider aynı supurgeden alırım sonrada bundan sonra süpürgeyle muhattab olursun der bişey olunca süpürgeyle yönlendirirdim abartmadan tabi
Eşya için insan kızar mı çok saçma bence onun karın ağrısı başka bahane arıyormuş
Onun başka bir derdi vardır, süpürgenin kırılması bahane olmuştur.
Ulan ben geçen dayson düşürdüm de çalışmaz sandim çalıştı eşimde birsey demedi mal yani kırılabilir
Sanki birşeylerin kirilmasi bahane.seni dolduruyor olmak istemem ama dikkati başka yöne kaymaya başladıysa içindeki suçluluk duygusuyla en ufak hata bile olmayacak şeylerde seni kötü gösterecek ki vicdani rahatlasın.aksam telefon dökümüne ve sosyal medyada yazistigi kişilere bak istersen.iki çocuk doğurmuş hayatının en önemli insanı olman gerekirken kırılmış bişey için yükü ağır kadın üzülsün diye ugrasilmaz.
Onun yatası varmış kendine bahane aramış.
bunun için bu tavırdaysa (ki bu bahane belli) benim ters bir anıma gelirse eğer gözünün önünde televizyonu kırarım, eşim de bilir bunu 😅
ayıp ya, insanlık hali bu, her şey kırılır dökülür, yenisi gelir. yenisi gelmese de muadil ucuzu gelir yani.
kalp kırılmasın yeter ki
Cimriyse bilerek yaptın diye surat yapar benim adaminda var öyle huyları ama büyük bir esyaysa o anda maddi imkanları yoksa geri alabilmek için kızar tavır alır vs vs . Ama senin esin saçmalamış altı üstü Süpürge yani yerine konmayacak bişey degil
Telefonuna bakın gizlice karıştırın birşeyler sezdim var birşey yoksa onca zaman insan karsini çocuğunu görmeyecek eve gelince de bağırıp çağırıp ilgisizlik olck üstüne de telefonuna gömülecek
Bilmiyorum cnm bildiğim tek şey hayat bomboş geliyor bana şuan öyle çok mutsuzum ki dokunsa biri ağlayacağım
1,497,677 soru
24,464,666 cevap
354,806 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın