Kızlar frenzy spin diye oyun indirdim para kazandırıyomuş pek inanmadım yinede size sormak istedim bu uygulama oyun sonrası para kazandırıyo mu aranızda bunu indirip kazanan oldu mu?
O tür oyunlar kumar. Para da kazanırsın, para da kaybedersin. Kumar oynamamalısın.
saramın dediği gibi ben para yatırmadım ama daha bana para gelmedi kazandım gibi duruyo ama para gelceni hiç zannetmiyorum
kazandigini anlamak icin 7 gun beklemek lazim
yani kumar her sekilde oynanir. gecen yaz lunaparka gttik esimin memlekette. carkifelek carki gibi bisey yapmislar. sigara markalari yazio carkin dilimlerinde. carki ceviriyosun hangi marka sigara gelecek tahmin ediosun . okadar sacmaki ama kumar. esim oynarken video cekim dedim farkettiler abla napiosun yakma basimizi aman diyim sil dedi:)
bunun amaci reklam izletmek para vermeden kumar nasil oynanir ki
Kimse reklam izlememiz için para vermez. Öyle olsaydı insanlar boş boş oturup reklamı açıp izlerlerdi. Hatta izlemezlerdi bile, reklamı açıp bırakırlardı, başka şeylerle uğraşırlardı. Hiç kendilerini yormadan para gelirdi. Böyle bir şey gerçek değil. Olamaz da. Öyleymiş gibi gözükür ama altında binbir türlü şey çıkar. Diğer yandan, sadece reklam izlediğimiz için para verecek olsalardı, bizden de hiç para almayacak olsalardı nasıl kazanç sağlayacaklardı bu oyunu yapanlar? O zaman zarar etmiş olurlardı.
1,490,067 soru
24,352,942 cevap
346,558 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın