Kızlar kızım 32 aylık oldu ocakta 3 yaşına girecek diyeyim 😆 3 gündür gündüz uykusunu bıraktım çünkü gündüz uyuturkende saatlerce salladigim halde saatini geçirip uyuyor akşam oluncada uykusu gelmiyordu bende böyle denemek istedim ama internette 3 yaşına kadar günde 1/2 saat uyuması gerekiyormus erken bırakan varmı sizce mantıklı mı gündüz bırakmak
cocuktan cocuga degisir. benim kizim 54 aylikti zar zor biraktirdim anaokuluna basliyor diye. ki birakamadi okuldan gelir gelmez uyukladi yine oglen uyku saatine:)) oglum 38 aylik hala uyur. uyusunda gundur bir iki saat kafa dinliyorum. yoksa kafayi yerim tum gun dinlencek vakit kalmasa
Bende o yüzden bir düşünüyorum ve şuan eşim yok akşam erken yatıyor ama gel gör birde ben pert oldum su 3 günde eşimin gelmesine 2 ay var ve oğlum okula başlıyor acaba dahada erken kaldırıp mi düzenlesem
Kızım 36 aylık öğlen uyur, ama çocuk istemiyorsa zorlamaya gerek yok. Akşam 8-9 gibi gece uykusuna geçer, sizde rahat edersiniz
benim ki erken uyandigi zmn oglen uyuyor sabah 6 7 gb uyanirsa en gec oglen 3 te uyumus oluyor aksamda 10 11 gb uyuyo haaaa sabah 8de uyanmissa oglen hic uyumuyo aksamda 9 da uyumus oluyo
gec uyusada erkenci hep nasil gec kalkmasini saglayabilirim 9 da bile uyansa yeter bana
Dönemsel olabilir benim kızda o aylarda direndi uyumadı akşam bi yerlerde sızıp kalıyordu sabahlıyordu
Bi ay kadar sürdü mudale etmedim döndu yine uykusuna oğle 1.5 iki saat uyur 3 yaş 3 aylık
Internete gore uyarsak ohooo. Benim buyuk oglum 27 aylikti gunduz uykusunu biraktiginda. Kucuk oglumda henuz 28 aylik suan gec kalkarsa hic uyumuyo ama 7 gbi kalkarsa 1-1,5 saat falan uyuyo oglen. Bugun gec kalkicak muhtemelen uyumaz.
Kızım 2 yaşında bıraktı.
1,497,714 soru
24,465,414 cevap
354,854 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın