Günaydınlar bacılar hadi bismillah deyip başladık marotunun ilk gününe paşama kahvaltıyı yaptırdım okul saatini bekliyoruz gitmek içim paşam benim anne cok heycanlıyım arkadaslarımı çok özledim diyo 3 sınıf olduk fen bilimleri derside geldi bu sene hakkımızda hayırlısı bugun ilk ödev gelicek eve 😅
Günaydın bizde 4. Sınıf olduk ve bugün kızım da doğum günü bütün heycan bir arada okulun en büyükleri oldular 🤣okula bırakalı 20 dk oldu oğlanı uyuttum çorba yapicam birazdan cocukalr öğlen içer diye
Bizde seneye en buyuk olcaz bakalım hepinize hayırlı olsun
Günaydın haftaya sicim gibi bir yağmurla başladık ama problem yok benim sevdiğim mevsim yağmur kahve battaniye evde oturma keyfisi 😍
Evet başladık bismillah birinci sınıf ve dördüncü sınıf çocuklarım hayırlı uğurlu olsun umarım güzel bi dönem olur Allah tüm çocuklara zihin açıklığı versin 🌼🌼🌼
Amin inşallah ay hepsi nasıl özlemişler oyle bi sarıldılar ki birbirlerine
Bizde 4. Sınıfız. Trafik. Dün kültürü ve ahlak bilgisi. İnsan hakları dersleri eklendi ay inşallah hepsi için rahat geçer bu sene.
Bizde kalktık boş boş oturuyoruz erken kalktık sanırım biraz 😊
Bakalım fen bilimleri nasıl olcak cok heycanlıydı bizim tam gün 8 30 da okulda oluyolar 8 45 de tören 8 55 de ders baslıyo 14.30 da da cıkıyolar
Benim daha 4 yaşında anaokuluna gidecek inşallah kızım benden önce uyanmış hadi anne gidelim diye halbuki saat 12.30'da gidecek benim de böyle aklıma gelince hafif bir kalbim sıkışıyor Allah'ım evlatlarımızı korusun ben de çok heyecanlı ve mutluyum
Amin cnm aynı bizde anaokulu kızım bu sene öğlenciyiz bizde hayırlı olsun
Bizde şimdi bıraktık hayırlısı olsun inşallah
Benim prenses uyuyor bende onu seyrediyorum hangi ara büyüdü bilmem 🥹 zaman su misali diyenler çok haklıymış saat 12.30 da gidicez iyice alsın uykusunuda
Bizde aynı anaokulu bu sene öğlen 1 de bizimde
Geçen yıl sabahtı 9 da giriş koştur koştur geçiyordu bu yıl bi kolay geldi bana valla
Bizim tam gün rahatım ben 😅
Günaydın cnö biz öğlenciyiz😂
Biz tam gün rahatım 3 e kadar 😅
Günaydın bıraktım geldim bizim birinci sınıf
Mini mini birler 😅😅😅
Günaydınlar biz oglenciyiz daha yeni uyandık
Biz tam gün arkadaşlarımı cok özledim cok heycanlıyım diye diye gittik
Bende şimdi bıraktım geldim. İcim bir garip 🥹🥹
8 di evden çıktığımızda. Sınıfa bıraktım ihtiyaç listesini aldım geldim. Bakalım ne geçecek. Benimkiler 1. sınıf.
İnşallah iyi gecer Allah kolaylık versin şimdiden Anne nane al Ela ile lale el ele ler gelcek yakında 😅
Günaydınlar ☺️ bizde heyecanla gittik . 2. Sınıfız ama il değişikliği nedeniyle başka okula geldik. O yüzden heyecan vardı fazlasıyla. Şuan okulda bilmiyorum ne yapacak birde sınıfı zorla bulduk okul çok büyük ve çok fazla şube var umarım kızım da teneffüslerde zorlanmaz😅
İnşallah uyum sağlar bizde 1 .ci sınıfın ortasında il değişikliği yapmıştık cok zor uyum sağlamıştı şimdi cok iyiler cok şükür
Günaydın canım başladık başladık eşim kızımı okula götürdü lisenin ilk günü bende oğlumu götürdüm oda ortaokulun ilk günü
Maşallah abla benimkide cok özledim cok heyecanlıyım diye diye gittik
Sabah yedi bucukta okula bıraktım şarkılar söyleyip gitti yolda öğretmen sınıfa aldı arkasına bile bakmadı mutluluktan uçuyordu bizim üç yaş anaokulu eve geldim kendimi boslukta gibi hisettim evin içinde gezdim ne kadar zormuş yaa ilk defa bu duyguyu taddim eşim evlenip gidimve ne yapacan diyor ben heralde evlendirirsem damadı iç guveysi getirecem :)) biran önce on iki olsa da gidip alsam diyorum
Biz anaokuluna basladığımızda kardesi 1 yaşındaydı yinede kendimi tuhaf hissetmiştim ben şimdi 3.cü sınıfta sabah kızımla bıraktık eve gelirken abim okulda kaldı diye nasıl agladı eve geldik devam etti sonra durdu ohh arabalarla ben oynicam dedi😅
1,497,808 soru
24,467,405 cevap
354,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın