Günaydınlarrr anneler Biz bu gün Başlayacağız 4 Yaş Oğlum için Heycanlıyım Tecrübeli Anneler Neler Yapmalıyım?
İlk günü Nasıl Geçecek Bizi Neler Bekliyor Bilemeceyeğim 😊
İçeri girecekmi 🤗 çoğu girmiyorda
Benim oğlan 4 gün zar zor girdi artık dün bıraktım gittim 1 .2 dakika ağlamış sonra durmuş
Gece Biraz konuştum Oğlumla Bilmediği için Çok heycanlı o da Ama İçeri girdikten sonra neler yaşarız bu gün öğrenicez☺☺☺☺🥲🥲🥲
Şöyle bişey yaşıyosun tüm sınıf içerde ağlıyor anneme gidicem diye öğretmen oyuncakları döküp ilgilerini çekmeye çalışıyor çoğunlukla serbest oyun zamanı tanışma oyunları olur ama öğretmen daha çok ortalığı yıkan çocuklarla uğrayğyo olur ahahahha çocuğun gitmek istemezse sakın ben nasıl istersen deme alışamaz orada kalacağını düşünüyor çocuklar korkuyolar seni orda bırakmicaz hergan alıcaz bütün arkadaşların eve gidiyor öğretmeninde evine gidiyor herkesin kendi evi var ağlasada ağladığın sürece seni anlayamam de hiç taviz verme 2 hafta çekmez alışır eğer sen dayanamayıp kırılırsan çocuk bunu farkattiğinde daha fazla direnir gitmemek için kendini yerlere atar çığlık atma ağlama heryolu deniyolar
🌸🌸🌸🌸🌸 Tamamdırr Teşekürler🌸🌸🌸🌸
Valla bugün kıyameti kopardi girmicem dedi tam çantasını alıp eve gidicektimki benim oglandan daha fazla ağlayan biri vardı kadın biraz konuştu olmayınca birakti gitti o öyle yapınca banada bir cesaret geldi onunki can deglmi bende bıraktım gittim ses soluk yk öğretmenden
hayirliolsun insallh . benimkide seneye 4 yas. cocuk hazir da yaai onemli olmuoyor. gayet uyumlunsejilde sira olup gidiyoe ainifa ogretmn kurallari ogretio bir sure tren gibi heryere surali gidiyorlar. aglarsa birkac gune alisir beklersin bahcede
Teşekkürler Tabi Tabi En az 1 hafta Bahcede beklemeyi düşünüyorum Ama Bakalım Çok hiperaktif İnşallaah Atlatırz Hemen Alışmasını🥲
1,490,067 soru
24,352,942 cevap
346,558 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın