Bana gülmeyin lütfen benim 4 yaşında oğlum var dün kreşe verdim kreşte ilk günüydü ve beni göndermiyordu öğretmedi de dedi ki sen git ben ona sahip çıkacağım yani baş edeceğim onunla mecbur bırakıp gitmek zorundasın dedi bırakıp gittim sonra geldim alması saatinde ve öğretmen bir cümle kurdu yani çok ağladı dedi sinir krizi geçirdi dedi anlatışına göre yani bunu söylemek istedi çok ağladı falan dedi Bir ara bayağı ağladı hiç yenilmedi dedi bir sey geçirdi dedi anlayamadım bip mi dedi dip mi dedi galiba sinir krizi geçirdi demek istedi de ya da ağlama krizi ama bunu farklı bir şekilde adlandırdı ve merak ettim dünden beri onu düşünüyorum Bir de eliniz var mı ya da ne demek istedi tahmin edebiliyor musunuz dünden beri beynimi kemirdi bu
Hiç birsey anlamadim be baci
🤣🤣 napiyonnn askim
Napayım canım evdeyim işte sen napiyorsun
Sinirlerim bozuldu be yaa 🤣🤣🤣
Niye kız noldu
Özelden anlatım gel
ogretmenin dediklerinimi anlayamadin. o can havli sok vocugun halini ogrenme durumunda zaten anlayamazdin dun. bugun sakince gt konus ogretmenle dun pek bisey anlayamadim cocugumla ilgili sirunlari soylerken siz benim kafamda binlerce sey olustu vovugun hali gizumde canlandi sizin dediklerinizi tam anlayamadim bu covuk devam edecek okula sonucta nasil en rahat hasarsiz sekilde alistirabiliriz diye yol yordam yontem sor. oyle kriz gecirecek seviyeye cocugu getirmemesi lazim cok asiri agliyorsa seni cagirip cocuga gostermeli sanki cocugun guveni kirilmasin diye
Bende anlamadım canım
Bugün git öğretmene açık konuşun benimle de ve sana ne demek istediğini anlatsın sende öğrenmiş olursun
Öğretmenine tekrar sor ne demek istediğinizi anlamadım kafama takıldı de
Öğretmenin numarası vardır zaten sende
Kreşler de normalde fotoğraf video gönderiyorlar
Göndermiyorlarsada arada fotoğraf atabilir misiniz en azından alışana kadar de durumunu merak ediyorum de
Birde geçirdiği şey normalden farkşı bir durum ise ve tekrarı olursa o an nasıl birşey geçirdiğini görmek istiyorum ya o an videoya alsın yada kameralardan izlemek istediğini belirt bunlar en doğal hakkın
Ve bence tekrar olursa olduğu an dile getirsin size söylesin okulun bitmesini beklemesin
Belki de çocugunuz kreşe hazır değil oryantasyon süreci olmadı ilk bir hafta falan
1,489,177 soru
24,340,771 cevap
346,038 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın