Kızlar eşim şehir dışında calışıyor ablamın yanına gitmiştik ordanda anneme geçtik şuan annemlerdeyiz eşim bir düğün için eve gelecek ama sadece bir gün kalıcak bana diyor ki çocukları annene bırak sende gel birlikte vakit geçirelim ama ben daha önce cocuklarımdan hiç ayrılmadım annem çok iyi bakar ama kendimi kötü hissediyorum en fazla bir yada 2 gün siz olsanız ne yaparsınız
Çocukları hiç mi özlememiş. Onlarla da vakit geçirebilirsiniz.
Tabikide çocuklarını çok özledi zaten çok olmadı gideli 25 gün falan oldu ilk defa yanlız kalıcaz çocuklar doğduğundan beri
Benim eşim benden önce kızımıza koşar aynı şekilde bende o yüzden tuhaf geldi canım. Senin içinden gitmek geliyorsa git zaten iyi bakılıyormuş
Benim içinde eşim içinde önceliğimiz hep çocuklar dedim ya ilk defa yanlız kalıcaz sadece evde vakit geciricez öyle gezmek için falan değil
2 günden bişey olmaz canım her insanın kafa dağıtmaya ihtiyacı oluyo.
Teşekkür ederim
Neden bırakamoyorsunuz eşlerin beraber vakit geçirmeyede ihtiyacı var evliliğiniz için biz haftada 1 gün kayınvalideme bırakıp kamp yapıyoruz eşimle başbaşa evliliğimizin dinamiğine çok iyi geliyor başbaşa kalmak karı koca aktiviteleri
Haklsıın canım :)
yanibir değişiklik fena olmaz, annen de tamam bakarım derse bırak.
Annem bakıcam dedi işte benim içim rahat değil keyfi bir durum için çocukları yanlız bırakıyorum diye kendimi kötü hissediyorum belki daha önce yapmadığım için
Tabiki birakirdim virakitorumda şehir dışıi olunca😊
Teşekkür ederim:)
Anneniz bakabiliyorsa tabiki eşinizle gidin. Siz sadece bir ebeveyn değil, aynı zamanda bir çiftsiniz de. İkinize de iyi gelir.
Gerçekten hiç böyle bir şey yapmadığımız için ilk kendimi kötü hissetim sonra dedim ki bizimde buna ihtiyacımız var
Keyfi bir durum değil bence. Bir günden bir şey olmaz. Annenin iyi bakacağından eminsen bırak. Eşinle ilişkiniz için güzel olabilir bu durum 😍
Evet eşim lütfen gel diyor annemde iyi bakıyor gözüm arkada kalmaz
Kac gun kalacaksiniz da
Hayır canım hiç ayrılmadık
Yani 2 gun cok degil aslinda ama hic ayrilmadiysaniz cocuklar da sendd cok eglenseniz bile aksam olunca birbirinizi ararsiniz ki o geceyi nasil geçireceksiniz hadi cocuklar bi sekildd atlatir da sen hic dayanamazsin ki keske arada gunduzleri biraksaydin bende hic birakmadim da ondan empati kuruyorum
Annemlerle ayrı şehirlerde yaşıyoruz hiç bırakma gibi bir şey oluşmadı büyük kızım bir kere hastaydı başka şehire sevk ettiler benle eşim götürdük annem gelip o gece kücük kızıma baktı o zaman çok zorlanmıştım yemek yedi mi ağladı mı uyudu mu diye hep dört döndüm ama o zaman kücüktü şimdi 4 yaşında acıksa söylüyor ben olmayınca annemle çok güzel anlaşıyorlar
Gidesin varda git bacim annem diyosun guveniyorum diyosun bosver benim aklima uyma ben kimseye birakmadim bu zamana kadar simdiden okula nasil birakcam diye korkuyorum
Aynı sorunları bende yaşıyorum belkide iyi gelicek bilmiyorum
Çok küçük değiller bence bırakıp bir kacamak yapabilirsin🤭🤭🤭
Eşim o kaçamak için düğünü bahane edip geliyor valla
Git kız git🫣🫣
Gidiyim canım :)
aman bu da dusunulurmu ccklardan ayri kalmadiysan kalirsin. nevarki. annen bakabilecekse dincse yasli degilse birak tabi neguzel firsat
Annem 45 yaşında çok şükür dinç çocuklarıda çok sever hele torunlarını gözünden sakınır
Cocuklarin kadar eşin de değerli
Bence o şansı ver kendinize
Eşinin de seninde ihtiyacin var böyle bi duruma
Zaten çok kısa bi zaman uzun değil ki
Ben bırakırım dostum ve bu teklife o kadar ihtiyacım var ki çok yoruldum iş ev çocuk, 1 yada 2 gün annemizin bakacak olması terkettigimiz anlamına gelmiyo aksine bize güç katar sende güzel düşün bu cok kıymetli anı kaçırma
Çocuk kaç yaşında anneden ayrılmayacak kadar bebek değilse bırakılabilir
4 ve 6 yaşında
Bırakırım çok kez bıraktımda sürekli yurt dısına gidiyor bizimde yalnız basbasa kalmaya hakkınız var sonucta guvenli ellerde sende bırak 2 günden bişey olmaz değişiklik olur ve Inn cok iyi geliyo enerji depoluyosun resmen
Çocukların yaşına göte değişir mesela ben bir günlüğüne bırakamam 24 aylık kızımı
Hiç düşünmeden bırakırım.. Çocuklar illa ki bir şekilde durur yani. Evet biraz tuhaf hissediyor insan ayrı kalınca ama bakan kişi de annen için rahat ederek bırak. İnsanın ihtiyacı var bence bazen ayrı kalmaya.
Bence hiç duygusala bağlamaya gerek yok gayet de bırakabilirsin.Sonuçta eşinle vakit geçirmek de çok güzel bir şey
Kızların da artık küçük sayılmaz zaten
Ben olsam bende bırakırdım
Hem çocuğum için hem kendim icin hem eşim için değişiklik olur evliliğinize renk olur
Ee çocukların büyümüş. Gidin gelin bence. Onlar için de annanneleriyle unutulmaz anılar olur
O çocukları Hemen annene bırak ve sessizce oradan uzaklaş🤣🤣 Anam biz de insanız yoruluyoruz bunalıyoruz eşimizle vakit geçirmeye ihtiyacımız var
geçen gün biz de birini ananeye birini babaanneye bıraktık eşimle çıktık dışarı kafeye oturduk sohbet ettik kahve içtik Sonra eve gelip evde biraz vakit geçirdik o kadar iyi geldi ki 🌸 Çocukların yatma saati gelince gittik aldık Onları. anne baba mutlu çocuklar mus mutlu🥰
1,498,212 soru
24,473,610 cevap
355,318 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın