Kızlar ikametgah olmadan okul kaydı yapılıyor mu ben buraya taşınalı 6 aydan fazla oldu ama sağlık ocağında kaydımı yaptılar ve bana ikametgah deprem sigortası sağ sol istenmedi yani şimdi demek istediğim şey ben ikametgah olmadan çocuk kaydımı yapabilir miyim sadece adresimi vererekten okula gitsem kayıt yapılır mı o çocuğum geride kaldı çocuklar kaç gündür okula gidiyor geri zekalı babası olacak güya ikametgah olmadan çocuğu okula kayıt etmiyorlarmış adam köydeki okula götürüp getirmek istiyormuş ben nasıl gideyim çocukla okulda köydeki okula merkez dururken o kadar saçmalık olur
Genelde okul kaydı ikametgah a göre cikiyo e devletten bakılıyor sizin kaydı çıkan okuldan oraya nakil Alman gerekiyor gidip okul yönetimi ile konuşun görüşün onlar nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini anlatır yada küçük yerse sorun etmeyip alır kaydını ama daha fazla geç olmadan gidin biran önce başlasın çocuk okula
Her okul kabul etmiyor ama gidip durumunu anlatman lazım ihmal etmek olmaz kaç gündür neden götürmemiş madem köy okuluna
Normal de kabul eden var
ikametgaha göre çıkıyor okul, eski ikametgah nerdeyse çocuğun kaydı oradadır.
nakil yaptırmanız gerekir, çocuğun kaydı vardır zaren şimdi edevlette yazar hangi okul olduğu.
1,489,294 soru
24,342,057 cevap
346,092 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın