Eşimle tartıştım bayılma numarası yapmak istiyorum biraz vicdan azabı çeksin nasıl bayilirim
Bence yapmayin boyle bi sey yalan oldugu mutlaka anlasilir ve sizi cok kucuk dusurur hatta sogutabilir
Ben gülmedim şahsen. Çok daha komik ve yaratıcı postlar görmüştüm :) Sağlıkla ilgili bir konuda da geyik yapılmamalı diye düşünüyorum. Çat diye gerçeğini yaşamak da var Allah korusun.
Böyle insanlar da var maalesef; ilgi çekmek için sahte bayılanlar, sinir krizi geçirenler. Kadın erkek fark etmiyor, böyle bir şey acizlik. Şakalaşmanız değil acizlik olan, böyle bir şeyin gerçek olma ihtimali.
Var burda bitane bayan gecenlerde post açmıştı zorla hediye aldıran bayan
Kocam ilgilensin die bayılma numarası yapıyorrum demişti 😄 ondan ders al
aldigi normal tepkiler yuzunden cevir kazi yanmasin yapmis iste:))
iyide videoyu izletmek icin kicini acan mi dersin suratina bebek boku bulayanmi dersin her turlu sebekligi zaten yapiyorlar sirf video izlensin begeni alsin takipci olsun para kazanalim diye. . 70 bin begeni almak kolaymi. kedndini rezil etmeden kim okadar begeni takipci kassin kim para kazansinki. kolaydegil o isler. ya resil olacaksin yada kicini basini acacaksin baska turlu gebeni ve takipci ve para kazanma durumu olmaz ki sosyal medyada. sen onlara ne bakion .ya kic bas acan kisi
olacaksin yada rezil ayyyy salagaaa baaaakkk iyyy rizil
kepa.ze etti kendini diye kicik
dusen eziklenen taraf olacaksin ki sana dalga gecerek bakip gulelim.
sosyal mdtadaki izledigin videoyu sen izliyosun sen niye kucuk
dusesin videoyu ceken kucuk dusuyor.o kisi ile alay ederek guluyorsunuz esinle ay slaga bk yaa su hallere bak kendini ne hale
soktu deyip dalga gecerek gulerek izliyorsunuz🤣🤣🤣 tabi aglayarak
izlicek halin yok. sen yapinca da bizde seni iste boyle izlerdik videosuz anlattigin icin de yaziyoruz. ayni sey. sen kendi kendine esinle kucuk dusmesainki izleyenler dinleyenler anlattigin kisilere kucuk dusersin.
yani vedeo cekip burraya atsan ay salaga bak ne hale getirdi kendini diye izlerdi burda herkes sana gulerdi . begenirdi rezilligini
anlattigin icin yazdivin icin yorumlarda rezilligine sahip oluo herkes. kari koca siz kendinizce eglenio saniosunuz kendinizi de siz harici herkese rezil oluyosunuz
Ben ısrarla eğlenceli bulamıyorum. Acımasızca bana göre. Böyle şeylerin şakası olmaz diye düşünüyorum. Birini tedirgin etmeyi, korkutmayı izlemek de nasıl komik geliyor size bilmiyorum.
biz çocukken kardeşler arası yapardık bunu, çocuk yani 8-10 yaşları falan.
kısaca çocuk değilseniz yapmayın
Hadi ya yemez mi ben gıdıklanıyorum zaten
yalnız nick ve post uyumu şahane 😂
YouTube a Feriha bayılma sahnesi yazın çıkar 😁 kız öyle şeyler yapma Allah aşkına çok komik
Kız adın da bidebayilferihaymis ya anaaa yeni fark ettim ajsjdj
puuahah . vicdan azabi degil
direk ezikleek
daha resil sefil bi kadi. durumuna fusmek olur bence numaradan bayilmak
Ahahha cok güldürdün ya Allahta seni güldürsün
Adınla postun uyumu peki
Çok saçma ve anlaşılır bu arada sorunun cevabı
Bayılınca üzülecek olsa zaten üzmezdi
Bi de bayıl istersen feriha🙄 üzülüyorum ben böyle şeyler okuyunca ya. Yapmayın bu şekilde küçültmeyin kendinizi. Sanıyo musunuz ki adam üzülür karalar bağlar. Aksine aciz konuma düşürür gözünde sizi. Dimdik durup hakkınızı savunun.
Sağolun TSK ederim cnm
Ya ndjsjd sinirlenince yalandan bayılan kaynanalar geldi aklıma. Sonra oğullarını mum ediyorlar
Sjsjsjsjjssjs baska bi numara bul
Postun ironi olduğunu söyleyin 😂😂😂😂😂
Nur 6 ekimde doğur. Evlilik yıl dönümümüz 😄
Kız dogursam kendiminkinde doğururum işime de gelir 20 Eylül 🤣🤣🤣 6 Ekim yatışa dedi de ben önce fırlatırim gibime geliyor ben çok fenalardayim öyle böyle değil bu gebelik çok zor geçiyor
Tamam gel ortayı bulalım 18 Eylül evlenme teklifim. 😄
Oo 18 eylul kizimin dogum gunu😁😍
Güzel gün, sağlıkla büyüsün ❤️🫶😄
Bayılmanın nasılımı var kız 😅
Ne gerek var buna
Başka şekilde vicdan azabı çektirebilirsin
Nasıl mesela
Kullanıcı adımın hakkını veriyim diyorsun ne kadar tartışsanız da numara yapma yani böylelikle yalan söylemiş olursun bu da doğru olmaz konuşarak her şey çözülür
Adının hakkını vermen lazım 💃
Siz ciddisiniz vallahi mi ciddisiniz esinizde bu numarayı yerse daha da başka bişey demem ben🤣🤣🤣🤣🤣
Allah iyiliğini versin kız bayılmak da ne😃
Nickinle uyumun😃
Yani nickinden anlamalıydık
Vicdanında merhamet yoksa senin ayılıp bayılman ona vicdan azabı çektirmez ki.. saçmalamayın lütfen.
Abla onun yerine not bırak daha fazla yapamicam diye bu kadar üzüntüye katlanamıyorum de ananın evine çay içmeye git o da seni arasın fellik fellik o zaman vicdan azabının alasını çeker 🤣🤣🤣🤣
İnternetten bak şimdi çocuklar boynunu sıkarak bayiltiyormus sende aynı şekil yap Bayık
Sadece kendini kokik duruma düşünürsün bunu yaparak, kendinize biraz sayginiz olsun lütfen, ne gerek var boyle komik kucuk numaralara
Kız şaka amacıyla yaptım nedenkac yillik kocamın gözünde komik duruma düşeyim yeri gelir sacmalamaktir evlilik yeri gelir kavga dövüş barış mutluluk
Yok daha neler 🤣 yanlız tam nickinin hakkını veren bir post bide bayil istersen Feriha 🤣🤣🤣🤪🤪
Ne yalanciktan bayilmasi ya neler saçmalıyorsunuz yook artık ya vallahi. İllahi
😂😂
Alacaksın bir avuç hapı yutacaksın bak nasıl pervane peşinde nasıl vicdan azabı bak gör
1,501,225 soru
24,513,855 cevap
359,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın