Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_af43c28af432194ce6cfe5c754e8698e, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Genital Bölge Kararması Nasıl Geçer? Etkili Ürün Önerileri Nelerdir?-Özel Günler & Hijyen
0 oy
962 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (1,683 puan) tarafından

Kızlar bir ürün var mı önerebileceğiniz şu ürünü kullandık iyi diyebileceğiniz. Gebelikten sonra baya kararmam oldu maalesef. Eskisi gibi değil artık

3 Cevaplar

+1 oy
(164,381 puan) tarafından

ayiptir sormasi nasi karariyo

nurella gebelik kararmasi dememis post sahibi gebelikten sonra demis 

(37,140 puan) tarafından

Gebelikten sonra düzelme oluyor muhtemelen düzelme olmadı onu anlatmak istedi diye düşündüm benim gebelik bittikten sonra düzelmeye başlıyor 

senin attigin ss baska bu posttaki soru baska gibi cunku gebelik kararmasi senin dedigin postta gebeljk sonrasin olusan kararma postu ilk okudugumda aklima gelen sey dikislerle ilgili bi problem olmus olabilir dedim cunku sonra dedigi icin acaba dikislerde bi sorunmu oldu deyip yorum yaptim ben

(2,229 puan) tarafından

image

yok kanka tam olarak bu . yani tuysuz mis gibi pambik gibi elipasyonluda olsan orda sanki top sakal birakmiscasina en alt didaklar kararik mirarik duruo hafften. uat bolge ile ayni ton degil. vogu zaman jilet de yapiyot diyorlarda. burdakiler koltukaltinda olan versiyon. aynisi genital bolgedede oluo alt dudak kisimlarda hatta bazisinin kasiklarimda kilot lastikleirnin geldigi bolgede

(37,140 puan) tarafından

Bilmiyorum da bence anlatmak istediği gebeliklerimden sonra kararma oldu düzelmedi olarak algıladım ben yoksa gebelik bittikten sonra günden güne normale dönüyor vücut eskisi kadar olmasa da düzeliyor o bölgeler 

-Reklam-
0 oy
(2,229 puan) tarafından

malesefki ya guzellik merkezlerindeki solusyon ile gazli bez ile çitileme yani deriyi soyma yontemiyle beyazlar ki dehset aci verici olduguna garanti veirirm. yada lazerle beyazlatma. lazerle beyazlatan iyi hijyenik biyer bulursam bende dusunuyorum. auanlik bulamadim oyle karsima cikacak yada es dost tavsiye edecek bir merkez de oyle gidecegim gibi. uzak yerlerde var hep vocukla gtmek zor olur.

(4,268 puan) tarafından

Aynen.ben kullandığımden beri sanki deri atıyorum.keselenince o kayu deri kir gibi çıkıyor.düzenli kullanmak gerek

(4,268 puan) tarafından

Gizem trendyoldan almıltım.üstünde mor mühür oluyor.yanında ballı kabak lifli sabun almıştım.sabunu mis gibi kokuyor yazın duş alırken kullanıyordum ter koksunu da önlüyor

(1,683 puan) tarafından

Rica etsem linki atabilir misin

(4,268 puan) tarafından

Bu canımhttps://ty.gl/hcjynph1hrz3k

(1,683 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(6,539 puan) tarafından

🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥴🥴😵‍💫😵‍💫

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 346 göst.
26 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde ygmur21 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,708 göst.
13 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 166 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ferdane (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 544 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ferdane (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,558 soru

24,518,522 cevap

359,358 kullanıcı

...