hadi bakalım yaptık bir şeyler, sonucu yarın atarım 😅 before arter usulü 😅
yalnız ortalığı iyi batırdım bi de gece gece onları temizledim😅😅
ay nolur güzel olsun yoksa 3 ay ağlarım, eşimin de çenesinden kurtulamam. istemiyordu boyamamı, hatta sen boyarsan ben de bıyık bırakırım diye tehdit etti😂😂
oto geldiii turuncu duruyor yaa😂
kız benim derdim o değil. benim saçı çoğu kuaför de kesemiyor, kçya kıvırcık belli olmaz deyip önemsemiyorlar veya benim kullanmayacağım şekilde kesiyorlar. 1-2 video izledim bazı kesim teknikleri çok basit. butterfly şahane duruyor ama bana gider mi hiç bilmiyorum
O yüzden kuaförde kestirdikten sonra düz fön çektirmek lazım kesimi görmek için :) kuru kesim yapan kuaförler de var bu arada. Butterfly daha uzun saçlarda oluyor ama seçin saçın orta boy. Casper kesimle biraz hacim verebilirsin, kıvırcık saçta asimetrik (ön uzun arkaya doğru kısalan) güzel oluyor bence. Ama Butterfly istiyorsan modern katlı kesim de ona benziyor. Bu arada diğer gönderiye baktım cildin de çok güzel maşallah 🤌
Konu konuyu açmışken tamamen boyasız saça açıcıyı nasıl uygulamak gerekir bunu da biliyor musunuz acaba 🤗
Honki ben o dedigin yontemle kediyorum kendim hep cok guzel oluyo sacini dumduz fonle ama bi o yontemde bi arkadan baglayip kesiyolar bi onden ya sen saci 3e bol enseden kulak ustune kadar olan kismi bagla istedigin yerden kes onleri ayir tepe kismi tekrar kes kakul kismini bi daha kes cok guzel olur o zaman
YouTube da çok güzel videolar bende oralardan bakıyorum 😄 doğal saçı acmak çok kolay olur
Ooo yarına geç olur biz şimdi görmek istiyoruz
yıkan kurut ooo 😅 bi de gündüz ışığında daha iyi belli olur
attım foto
Hadi inşallah güzel olurda enişte bı vavvvvv der☺️
inşallah 😂 adam karşı ya boyamama😅
Kız kötü olsa ne 3 ay ağlayacan, 3 gün sonra gider kendi rengine boyarsın oldu bitti 😅 Bu erkeklerin güzel olacağız diye ödleri kopuyor.
o değil de kaşıma da sürmüştüm ikisi eşit olmamış, boya tüpünü dibini sıyırıp az daha sürdüm inşallah eşit olur bu sefer 😅
İlk defa mı boyuyorsun🤔😅
evet 😅
O zaman her yanlış mübahtır diyelim😊 Tecrübe olarak geri döner sana.
Seni ilk defa goren ben🪻insallah istedigin renk tutar
sağol canım, bi geçen foto attım başka da atmadım hiç sanırım
Ben de ilk defa gördüm 🤗
Evet ilk defa gordum bende
Kesinlikle çok yakışacak sonucu tahmin edebiliyorum 🤸🏻♀️😄
Boyamışsındır merak etme ama yarın geç after için o yüzden yıkanır yıkanmaz resim bekliyoruzzzz 🤪🤣
ıslakken belli olmaz ki😂
Olur olur hadi uyuyamıyorum 🤣🤣🤣
geldi foto😅
Bir iki boyamaya oturur rengi mor şampuan kullanınca turuncu yansımalar gider güle güle kullan 🌻🤗
tek kutudan o kadar boya mi cikti :p
yok 2 kutu😂 belki yetmez diye cesaret edemedim tek kutuya
dhaa önce hiç boyamadığım için dipten uca her yeri boyadım
guzel olmus ama
Kaçta paylaşacağını da söylede kaçırmayalım sonucu merak ettim
dhdjakaka 😂😂 acun gibş heyecan katayım işin içine 😂😂
Aa çok fena bak 💶 para teklif ediyorum saat ver
Dikkatini çekerim hemde Euro yani😆
ben bunu bir düşüneyim 😂😂
iki tane boya almıştım birini boyadım geçtim sabah bi baktım beyazlar kapanmamış. Diğer boyayı yaparken böyle poşet geçirdim o kadar güzel oldu ki. Ne varsa eskilerde var bi şey biliyolarmış 😂
kaç yaşında başladım hatırlamıyorum, kendimi bildim bileli annemin saçını boyarım😅 onda ne gördüysem hepsini uyguladım bakalım 😅
Güzel olmuş kuruyunca gündüz hatta bi iki yıkamada daha güzel olur
Kızılımsı cingrn rengi uaulü bir renk girmez inşallah 😅
inşallah 😂
Yarın yaz cevabımın altına merak ettim kacormayım kız
Hayır yarın olmaz bir saat daha ayaktayız biz.
foto bekliyorum 😃
gündüz daha belli olur ya😅 bi de bana kurutturma saçı hiç sevmem fön makinesini😂 kendi kendine kurur benim saç😅😅
Unutmuş Uyumuşum 😃
Hani kız sonuç 🤣 kaydır kaydır sonuç aradım meğer yarinmiş 🤭
😂 heyecan kattım
Bu ara bende hevesleniyırum 1 yıl oldu boyamayalı hamileydim derken böyle oldu normalde sık sık boyarım ☺️umarım beğenirsin canım insan kendini iyi hissetmek istiyor ☺️
çook uzun zamandır aklımda ama cesaretim yoktu beni gaza getiren de yoktu. annem saç boyar ama bşze sürekli aman kızım boyamayın ben hata yaptım der, kaynanam boyamaz beyazları benden az😅 kocam karşı deli oluyordum en sonunda bir arkadaşım sağolsun kankim yüzüme çat çat yeter artık boya şu saçı deyince gaza geldim 😂
Benimde çok arkadaşım var hiç boyamaz bende onlara kızıyordum ya boya ne olacak sanki kökü sende beğenmez kendi rengine boya bir daha yapma diye ama ben abarttım bi ara onlarda bana kızıyordu yeter diye açıkken hemen hemen her rengi yaptırdım ya aralara attırdım ya komple, düşün turuncu bile yaptım hepsini 😅 içimde kalmadı diyorum şimdi kapalıyım o kadar boyamıyırım birde yaşın vermiş olduğu bir durulma var tabi ama en favorim bronz kahve ve siyah renk ☺️
Bence gayet yakışmış iyi günlerde kullan.
Fon cek kendini gösterir
sağol canım, düz pek kullanmıyorum da bakalım 😅
1,497,707 soru
24,465,261 cevap
354,845 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın