Herkes alırdım ne olacak ki demiş dün gerçektende evde değildim küçük ama şeytan bir kız diyorum size inanmıyorsunuz dün kaynanam eşimi aradı gerçekten de evde miyiz değil miyiz doğru mu söylüyorum yalan mı diye ( kaynanam ya evine çağırmak için arar yada para istemek istemek için öylesine hiç bir zaman aramaz) şimdi tekrar soruyorum hala o kızı evinize alır mısınız ?
Almamışsın hala neyi uzatıyorsun ki? Post açıp fikir sordun herkes fikrini yazmış ( bende alırım bu arada 4 saatte kimse ölmez) insanlık ölmüş orası ayrı. Herkes seninle aynı kararda olana kadar devam edeceksin sanırım post açmaya
Herkes alırım dediyse dedi canım niye kendine dert edip tekrar soruyorsun ki? Geçti Bolu pazarı boşver evde değilmişsin. Niye almadın diyerek konuşmak yersiz.
Ama kimse evde olmadığıma inanmadı herkes şuan beni şeytan gibi görüyor kimse kimseyi bilmiyor çok yazik
Kimse senin yalan söylediğini düşünmüş müdür bilemem. Yalan söylediğini düşündüklerini sanmıyorum. Yalan söylediysen de eltinin kızına söylemişsindir burda niye yalan söyleyesin ki? Çekinilecek bir şey yok bu platformda. Ayrıca evde olsaydım da almazdım demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Bize yalan söyleseydin bunu demezdin bence. Sen kız için düşündüklerinden eminsen senin kararın senin tercihin.
alırım. liseye giden kişi çocuktur, anası babası kimse kim. o evde amcasının evi. isterse gerekliyse gelir kalır da
Ya tamam da aramıştır gittin mi diye oda evde değillerdi demiştir kaynananda sorguluyordur ben burada kizda değil kaynananda gördüm şeytanlıgi bide hubkadar kötü olduğundan eminsen kimseye sormana gerek yok ki alma
Her cuma gelmek isteyecek ne diyecem onu bilmiyorum belki sizden fikir alırım
Kızın yine suçu yokki ebeveynler etkiliyor olabilir 4 saat altı üstü bazen konuşmadığım eltimin kızı da geliyor napim kapıdan mi çevirelim kaynanan şeytan geldi burda bana sen kendi fikirlerinin arkasındaysan tekrar tekrar sormaya gerek yok ki ayni soruyu
Her cuma alır mıydınız buna alisirsa size kalmaya bile gelir
Onuda o zaman düşünürdüm ama annesi senle konuşmuyor sende neden kalsın ki ? Kusura bakma ama bence sen kafanda kuruyorsun bu konuda art niyetli davranıyorsun hala bu konunun üzerinde durmandan bunu anladım
Ya ben söylüyorsam aileyi tanıyorum da söylüyorum ya öyle olsaydı bana gelmesini de söylemezdi annesi
Ama dün gayet normal anlattım bugün kendini haklı çıkarmak için çırpınıyor gibi davranıyorsun yok yatılı gelir elimi verir kolumu alamam zaten öyle biri olsa senle niye mesafeli olsun tam tersi sürekli evine çöreklenir öylesi
Konuyu bilmiyorum
Kaynanan klasik kaynana senin evde olsaydım da istemezdim demenden evde değilim diye yalan söylemiş olabilme ihtimalini ön görecek kadar taniyordur seni. Sen sordun bize siz olsanız alır mıydınız bizde dedik alırdık çünkü sen kıza şeytan diyorsun biz bir şeytanlığını görmedik sonuçta ne gördüysen sen gördün biz sadece annesinin aklı ile davranan bir ergen gördük
Üstelik o postta kızın şeytanlıklarından bahsetmedin diye hatırlıyorum ayrıca bizim fikrimizin ne önemi var ki ne dersek diyelim sen kendi düşündüğünü yapacaksın ve almayacaksın.
Her hafta cuma alır mısın peki buraya uzun uzun yazmak istemedim ayrıca bir tanesini belirttim
Biz sizin hikayenizi bilmiyoruz sizin posta yazdığınız kadarıyla yorumluyoruz o postta böyle bir detay yoktu mesela :) ben adam düzgün olsa da her hafta almam almaktan kastın almaya gitmek veya evinde ağırlamak ise ne zahmetini çekerim ne sorumluluğunu alırım ama bir defaya mahsus gelmesine bir itirazım olmaz.
Siz haklı olduğunuzu düşünüyorsanız siz ne yapardınız diye sormayın sorunun bir anlamı kalmıyor
konu nedir bilmiyorum ama kucuk bi kiza seytan fakan yazmissin hos degil keser doner sap doner demis atalarimiz benzer bi cumle senin cocuguna dense ne hissedersin empati yapabilmek önemli e
O küçük çocuk dediğiniz kişi benim 1 yaşındayken çocuğuma şeytan geldi şimdi herkes onu sevecek diyen biri şeytan diyorsan vardır bildiğimiz siz meleksiniz
ben melegim demedim ama senin yaran derin belliki ustelik kucuk yazan sen oldugun icin bende kucuk aksi halde kucukmu buyukmu bilemem degilmi cocugun bebegi kiskanmasi gayet dogal bi durum bu durumda küçük bi cocuga kinlenmek yerine anlasiy gosterip bebegi sevdirebilirsin ama onu yapmakda belli bi olgunlul ister tabiki şu posta baktim gelen yorumlara saldiriya gectigine gore yaran bayagi buyuk yazik o kucuk cocuga
Zaten evde olsaydımda almak istemem demiştin
Ben olsam alırdım
Bende görümcemle konuşmuyorum.kızını çok lafımı annesine yetiştirdiğini duydum.
Ama onun aklı çocuk hala.ben ona iyi olursam.yarın birgün büyüdüğünde aslında hatalı kişinin kim olduğunu daha iyi kavrar
1,489,213 soru
24,341,055 cevap
346,051 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın