0 oy
1,082 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (12,264 puan) tarafından
Kızlar papates  salatası  yaparız ya bazen patates  yapış  yapış  oluyir onun sebebi  nedir acaba  bazen benim  öyle oluyir  

20 Cevaplar

0 oy
(79 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Bnde burda beklim  bnm de olmaz bazen 
-Reklam-
0 oy
(4,525 puan) tarafından
Yağ koyuyor musun
(12,264 puan) tarafından
Doğradıktan sonra evet ama haşlarken hayır
(4,525 puan) tarafından
Biraz daha az pişir çok yapış yapış olmasın
0 oy
(284 puan) tarafından
Burası ne olmuş böyle herkez sorularıni korkarak sorar olmuş halbuki sorunda hiç bisey yok canım. Bence çok kaynanasıyla alakalı olabilir 
(178 puan) tarafından
Aynen çok kaynadıgı için yapış yapış olur
(12,264 puan) tarafından
Ne bileyim.cabim korkuyirum  linç yemedim  yemekte istemiyorum  ;))
tarafından
abartiyorlar cunku sanki bugun gun tv izlemiyorlar nette baska yemek resimleri görmüyorlar okumuyorlar disarda yemek satan yerlerin önünden gecmiyorlar nefislerini tutmak cokta zor değil aslinda
(12,264 puan) tarafından
Hahahha vallahi iyi  demisiin  de bacım ne bileyim;))
0 oy
tarafından

Patates aşırı yağ cekiyo naparsan yap yinede yapıp yapış olacakdır bir formülü yok hani fabrikasyon dan çıkmış olsa ozaman yapışmaz suyunu cekiyolarya onların 

0 oy
(481 puan) tarafından
Sıcak sıcak patatesi kesersen yapış olur soğusun öyle kes güzel oluyo. Bir de ufak haşlamalık patatesle yap salatayı
0 oy
(25,225 puan) tarafından

Seni linç ediyorum ne biçim soru bu bi patates haşlayamıyon tüüüüü sana :D

(12,264 puan) tarafından
Allah seni ne yapmasın inşallah seninde  başına gelir ☺☺☺ sende başlayamazsın hahahaha
(25,225 puan) tarafından
Hahaha :))
0 oy
(675 puan) tarafından
Patatesle alakalı canım o bazen bende de oluyor 
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Fazla kaynatmis da olabilirsin canım
0 oy
tarafından
Sıcak sıcak kesiyoruz ya ondan ola bilir bence canım
0 oy
tarafından
Acaba sıcakken mı dilimliyirsun patatesi canım ondan da olabilir 
0 oy
(2,592 puan) tarafından
ekmek patatesi derler bizde öyle patatesse yapış yapış olur çabuk haşlanır canım birde sıcakken doğrama az soğusun öyle doğra 
0 oy
tarafından
Patatesi bi gece önceden haslayip  soyup buzdolabında bekletirseniz iç suyunu çekiyor yapış yapış olmuyor. Ertesi gün dogradiginizda tane tane oluyor :)
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Çok fazla haşlama canım aşırı pişince oluyor birde suyunu süzmeye bırakınca ılımasını bekle öyle yağ ve yeşillik koy
(2,866 puan) tarafından
Bu ara da ben küt küt doğrayıp yıkayıp öyle haşlıyorum. Sonra suyunu süzüp bekletip yağ ve maydanoz biraz da karabiber koyuyorum öyle yapış yapış olmuyor sonradan küt küt kesersen patates güzel olmuyor
0 oy
tarafından
Patatesi soğumadan doğrarsan yapış yapış olur.  Patates soğuyunca doğraman gerekiyor.
0 oy
(471 puan) tarafından
Fazla kaynatma ve çok sıcakken doğramadan dolayı canım 
0 oy
tarafından
Hiç fikrim yok bu konuda 
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Soğukken dogra canım patatesi ve ben iç malzemesini mesela kıvırcık soğan filan onları ilk yaglıyorum limonunu tuzunj filan koyuyrm ne istersem ilk onu karıstırıyorum sonra patates ekleyip onun üstüne azcık yağ tuzsuzssa tuz limon sıkıyorum bir iki karıstırıyorm yapısmasın diye oyle canım
0 oy
(118,473 puan) tarafından
Patatesin cinsiyle alakali afyon patatesinde oyle bi sorun olmuyo
0 oy
tarafından
ben patatesleri soyu dpgrayip oyle hasliyorum o zaman cok olmuyor canim
0 oy
(1,164 puan) tarafından

Canım su da bekletirsende yapış yapış oluyo :(

(12,264 puan) tarafından
Hımmm olabilir canım ben  hemen  soyayım  sıcak sicak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 241 göst.
9 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Saliha22 (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 186 göst.
7 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Simayyy (1,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,539 göst.
6 Mart 2020 Aile kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,264 puan) tarafından soruldu

374,551 soru

11,201,868 cevap

34,498 kullanıcı

...