0 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (334 puan) tarafından

Sevmeyiz kutlamaları ama küsüz dünden beri oyüzden yapayım bışeyler diyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
(5,029 puan) tarafından

Kişiye özel hediyel3r alıp pasta yapmıştım ben

Bu arada yarin benim de doğum günüm:))

-Reklam-
0 oy
(1 puan) tarafından

kendi yaptığınız bir pasta ve yemekler ile evinizde akşam yemeği yiyebilirsiniz 

0 oy
tarafından

Ben eşime kendim pasta yapmıştım 🥹

0 oy
(1,679 puan) tarafından

pasta almistim sadece 

0 oy
(2,103 puan) tarafından

Pasta almıştım. Hamileydim iyi ki doğdun baba yazmıştım. Bir de iki tane sweatshirt almıştım. 

0 oy
tarafından

Biz buyuk kutlamalar hediyeler sevmiyoruz o gunu anmak yeterli ben pasta yaparim esimde hazir alir bana oyle hallederiz 

0 oy
(11,478 puan) tarafından

Çarşamba günü de benim kocamın annemdeyim 3 gündür hep beraber kutlayalım dedik akşama geliyor sürpriz yapıcam bu sene aranızdaki ne bilmiyorum ama küs kalmayın boşver 

0 oy
(1,026 puan) tarafından

Ağustostaydı eşimin doğum günü poğaça yaprak sarması soğukluk cacığı ve çilekli pasta yaptım eşimin kardeşinde çağırdım kutladık hep birlikte güzelde oldu tişörtleri çok eskimişti bi kaç tane de tişört aldım hediye 

0 oy
(4,134 puan) tarafından

Eşime pasta yaptım geçen sene çok sevindi gececiydi o yüzden direk kestim işe gönderdim orda yedi😅

image

0 oy
(2,717 puan) tarafından

İçinden gelip düşündüğünde bir pasta almak ya da yapmak yeterli..

Ben pasta ve 2 tane tişört almıştım 

Evlilik yıldönümünde ise iş yerine yenilebilir çiçek isme Özel fincan kalem ve defter takımı vardı aldım. Öncesinden gittiği için çok şaşırmıştı.

Fikir olur belki

0 oy
(3,846 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Evlendikten sonraki ilk doğum gününde isminin baş harfi şeklinde pasta yapmıştım. Sonra da o akşam beni bırakıp çağıran arkadaşları ile dışarı çıktı. O günden sonra da daha bir şey yapmıyorum 

0 oy
(2,011 puan) tarafından

Ben küçük pasta aldım işten gelince kapıdan elimde tuttum pastayı kapıyı açınca supriz oldu başka birşey yapmadım öyle değişik birşey 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 656 göst.
+1 oy
20 cevap 937 göst.
11 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeliwampir (3,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 396 göst.
0 oy
4 cevap 167 göst.

Kategoriler

1,499,160 soru

24,487,803 cevap

357,408 kullanıcı

...