Sevmeyiz kutlamaları ama küsüz dünden beri oyüzden yapayım bışeyler diyorum
Kişiye özel hediyel3r alıp pasta yapmıştım ben
Bu arada yarin benim de doğum günüm:))
kendi yaptığınız bir pasta ve yemekler ile evinizde akşam yemeği yiyebilirsiniz
Ben eşime kendim pasta yapmıştım 🥹
pasta almistim sadece
Pasta almıştım. Hamileydim iyi ki doğdun baba yazmıştım. Bir de iki tane sweatshirt almıştım.
Biz buyuk kutlamalar hediyeler sevmiyoruz o gunu anmak yeterli ben pasta yaparim esimde hazir alir bana oyle hallederiz
Çarşamba günü de benim kocamın annemdeyim 3 gündür hep beraber kutlayalım dedik akşama geliyor sürpriz yapıcam bu sene aranızdaki ne bilmiyorum ama küs kalmayın boşver
Ağustostaydı eşimin doğum günü poğaça yaprak sarması soğukluk cacığı ve çilekli pasta yaptım eşimin kardeşinde çağırdım kutladık hep birlikte güzelde oldu tişörtleri çok eskimişti bi kaç tane de tişört aldım hediye
Eşime pasta yaptım geçen sene çok sevindi gececiydi o yüzden direk kestim işe gönderdim orda yedi😅
İçinden gelip düşündüğünde bir pasta almak ya da yapmak yeterli..
Ben pasta ve 2 tane tişört almıştım
Evlilik yıldönümünde ise iş yerine yenilebilir çiçek isme Özel fincan kalem ve defter takımı vardı aldım. Öncesinden gittiği için çok şaşırmıştı.
Fikir olur belki
Evlendikten sonraki ilk doğum gününde isminin baş harfi şeklinde pasta yapmıştım. Sonra da o akşam beni bırakıp çağıran arkadaşları ile dışarı çıktı. O günden sonra da daha bir şey yapmıyorum
Ben küçük pasta aldım işten gelince kapıdan elimde tuttum pastayı kapıyı açınca supriz oldu başka birşey yapmadım öyle değişik birşey
1,499,160 soru
24,487,803 cevap
357,408 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın