+1 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (27,566 puan) tarafından

Bu nedir arkadaş açılan yorum yapılan postlar beş on dakika sonra kapanıyor. Arkadaşlar düşüncemizi fikrimizi soruyorsunuz zaman ayırıp okuyup yorum yazıyoruz sizinle aynı fikirde olmak zorunda da değiliz. 

5 Cevaplar

+4 oy
(3,983 puan) tarafından

Verdiğimiz cevapları görememek, gerçekten kötü oluyor ama aradan zaman geçti mi neden kapatmasın ki. Bende sonradan kapatmış diyenleri anlamıyorum. Kadını takip edip ne yapacaksın. Bu durumu kötüye kullanıp laf sokanlar bile var. Gizleme gerekli bir özellik, fakat verilen cevaplar karşı taraftan görülebilmeli

(27,566 puan) tarafından

İşte cevap yazılmış bildirim gelmiş post yok. Belki küfür hakaret etti. Hep açık kalsın demiyoruz ama bu şekilde bir haksızlık söz konusu oluyor. Hiç cevap vermeden kaldirsa ona da okeyim 

(3,983 puan) tarafından
+1

Katılıyorum, sondada yazdığım gibi, post sahibi cevap olarak ne yazdıysa şahıs görebilmeli. Onun dışında dert yanan tayfada var. Geçen bişey paylaşmıştı,  hemen kaldırmış diye😅 

-Reklam-
+1 oy
(7,218 puan) tarafından

Ve bunu defalarca belirtmemize rağmen yine aynı şekilde devam ediyor 

(27,566 puan) tarafından

Aklımda kaldıkça yorum yapmıyorum o kişilere 

+1 oy
(8,341 puan) tarafından

Alıştık artık her gün kaç kez oluyor yemek tarifi sorup gizleyen bile var sanki ayıp kötü bir şey sormuş

(27,566 puan) tarafından
+1

Asla yorum yapılmasını hak etmiyorlar 

(8,341 puan) tarafından

Aynen öyle

+1 oy
(2,111 puan) tarafından

Yorumlar hoşlarına gitmeyince kaldırıyolar.

(27,566 puan) tarafından

Bir süre sonra da kızlar neden cevap vermiyorsunuz diye ağlayacaklar 

+1 oy
(2,557 puan) tarafından

Sen bir bal annesisin sinirlenme 🤭

Haklısın valla bende bazen giriyorum 7 8 yorum var ama post yok

(27,566 puan) tarafından

Kız valla burda öldürdüğüm zamana yazık okuyup düşünüp yorum yazdığımıza değmiyor bazen ya bir kaç saat sonra kapatsın tabi kimse bir şey diyemez ama yorumları beğenmeyip kapatmak çok ilginç geliyor bana 

(8,542 puan) tarafından

Kız geçen normalde niyeyse hiç elektrik alamadığım birine yorum yazdım. Hanımefendi tenezzül edip cevap bile vermemiş üstüne postu da kapatmış. Mesela ben o kişinin postuna bir daha asla yazmam.

tarafından

Evet artık açılan postlara çok yorum da gelmiyor zaten eskisi gibi çok sık kapanıyor ve sürei yeni hesaplar nedense 

(2,557 puan) tarafından

Sinirlma gelmez bence sanmıyorum . 

Valla bu ara ben kimseden elektrik alamıyorum bazi yorumlar aşırı rahatsız edici geliyor bana salça olmak istemiyorum kendilerini nimetten sayarlar diye . Bide her yerden cikiyolar 😌

(8,542 puan) tarafından

Ay sorma var öyleleri haz etmediklerime yorum yapmıyorum Valla. Çok tuhaf insanlar var Allahtan sizi buldum da diğerlerine denk gelmedim malum neler gördük neler duyduk burada 😊

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 504 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,829 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 819 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,829 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
+1 oy
2 cevap 248 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Guldnz124 (162 puan) tarafından soruldu