0 oy
483 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (4 puan) tarafından

Selamlar, ufak bi sorum olucak. 4 yaşında bir kızım var ve izlediği bi çizgi filmin filmi mi ne varmış. Ona gitmek istiyor tabi ki ama tam olarak anlamadım da. Hangi film olduğunu bilen var mı? Sadece trt çocuk izletiyoruz. Yani buradan başka bir şey de olamaz. Yardımcı olursanız sevinirim.

13 Cevaplar

+3 oy
(2,230 puan) tarafından

e bak sinema vizyondaki cocuk filmlerine. kurtlu degilse oturdugu yerde oturursa gotur sinemaya izlesin 

(4,506 puan) tarafından
+2

Bu iyi bir yorumdu 

Kurtlu değilse 💃😂😂😂😂

(2,230 puan) tarafından

hea benimki kurtli mesela agzi dursa kici konusur. cani ister kalkar gider  dolasir yaka paca kovuluruz ordan 😆😆

(9,950 puan) tarafından

yeğenimi öyle götürmüştüm sinemaya burnumdan gelmişti 😂 arabalar 2 çıkmıştı o zaman, seviyor diye götürdüm ama ilk yarı zor oturdu 2.yarı da fır fır gezmişti😂😂

-Reklam-
+2 oy
(11,459 puan) tarafından

Kaptan pengu ve arkadaşları olması lazım 

+2 oy
(2 puan) tarafından

İbi olabilirmi

+2 oy
(4,245 puan) tarafından

Bılgım yok post yukarı

+2 oy
(2,171 puan) tarafından

Rafadan tayfanin filmi var

+2 oy
(369 puan) tarafından

Sanki Elif periler mi neydi öyle biseydi ama tam hatırlamıyorum bizde takip ediyoruz sürekli oğlumu götürürüm sürekli sinemaya TRT nin 

(369 puan) tarafından

Perişler

+2 oy
(5 puan) tarafından

benim kız da sürekli trt çocuk izliyor. O da bana dedi yakın zamanda. Hatta 29 Ekim’de vizyona giriyormuş. Pırıl Saklı Robotlardı adı.
(3,416 puan) tarafından

Evet bu film girecek vizyona. Gecen aya kadar kaptan pengu ve arkadaşlari vardi.

+2 oy
(3 puan) tarafından

Onu biliyorum. Bnim oğlanda seviyor onu. 29 Ekim’de biz de gidicez.
+1 oy
(3 puan) tarafından

Benim bildiğim çocuklar için bi pırıl saklı robotlar var. Başka vizyona gircek var mı bilmiyorum.
0 oy
(4,252 puan) tarafından

Pırıl başlayacak ama ne zaman bilgim yok

0 oy
(2,717 puan) tarafından

TRT çocuk birçok çizgi filmine sinema filmi çektiler. Şuandaki filmlerin çoğu sinema da film çekti. Karakter ismi söylemiyor mu bulmak daha kolay olur

0 oy
(3,773 puan) tarafından

Trt nin sinema filmleri güzel olmuyor göruntu vs harika ama kurgusu aşırı sıkıcı ilerlemiyo akmıyo 

Enn sevilen tayfa serisi de 

Pırıl ve kaptan pengu hepsınde cok sıkıldk yani gişe yapıyolar populer diye kendilerini bu konuda hiç gelistirmiyolar artık trt cocugun czgisinema larını eleyecegim 

0 oy
(4 puan) tarafından

Teşekkürler, Pırıl Saklı Robotlarmış. İyi denk geldi 29 Ekim’de izinliyim.

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 351 göst.
28 Mayıs 2025 Diziler & Filmler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 352 göst.
5 Mayıs 2025 Diziler & Filmler kategorisinde baltopagiannesi (1,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 229 göst.
6 gün önce Diziler & Filmler kategorisinde ASENA40 (28,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 904 göst.

Kategoriler

1,498,659 soru

24,480,277 cevap

356,597 kullanıcı

...