+3 oy
1,074 göst.
Diğer kategorisinde (36,398 puan) tarafından

Canım tatlı istedi şipşak yapı verdim hemen browni kurabiye 😊🌸 

Doğum hediyesi aldınız mı kızlar? 

Aldıysanız ne aldınız? 

Ben ilk çocukta almadım almadığım gibi eşim bileziklerimide bozdurmustu o dönem bir iş için 🤣🤣 bunda alır mı bilmiyorum ama en azından çiçek yaptır elin boş dotun yaş gelme diyorum da bakalım 🤣🤣 

image

23 Cevaplar

+1 oy
(441 puan) tarafından

Eline sağlıkkk 🩷

İlk doğumda beştaş almıştı

İkinci doğumda, doğumdan 1 ay sonra araba almıştık benim üzerime yapıp araba senin dedi 😂 arabanın yarı parası içinde benım bılezıkletı almıştı zaten 😂 kimvurduya gittim bence

(36,398 puan) tarafından

Kandırıyorlar bir şekilde kocalar benim kocamda benim doğumum şerefine kendine yeni araba aldı şimdi de borcum var diye bişey almaz bak aklıma geldi 🤣🤣🤣

(441 puan) tarafından

Arabayı da büyük bu cok trafıge çıkma sürtersin diyip vermiyor bazen 😂 ay bizi neden kandırıyolar

(36,398 puan) tarafından

Seviyok aycuklari kanmak istiyoruz yoksa kandiramazlar da 🤣🤣🤣🐻🐻

-Reklam-
+1 oy
(8,685 puan) tarafından

Ellerine sağlık. Bende ödev başındayım malum 1. Sınıf velisiyim 🙂

Hediye almadım. Doğumlarım da çiçek almıştı. Ama saksı çiçeği 🤣

(36,398 puan) tarafından

O daha iyi kız en azından bir işe yarıyor öteki çöp oluyor 😊🌸

(8,685 puan) tarafından

Odası o düşünceyle almıştı ama saksı çiçeklerim de çöp oldu bakamadım 😃 hazır toprakla saksılarını değiştirdim kurudular

+1 oy
(4,219 puan) tarafından

Cok guzell gozukuyorrr 😍ellerıne saglık 

Bende bugun baza altına gırdım sımdı hazırlanıp dısarı cıkıcam yuruyus yapıcam kızımla 🫶🏻

Hıc bırsey almadı o an baya dıplerı gormustuk dogum ıcın kaynana yanına gıtmıstım yol parası ev ıhtıyacları bebrk ıhtıyacları derken bende bırsey ıstemedım ama ıkıncı olunca ıkı dogumun hakkını soke soke alıcam durmadan dıyorum 🤣ama daha dusunmuyorum bebek 

(4,219 puan) tarafından

Bak dedıklerındrn bırını taksıt yapıp alabılır zorlanmazda sjsjsj dolsun bosver senden onemlı mı

(36,398 puan) tarafından

Halledicem diyip duruyor bakalım aşko 😊😊

(4,219 puan) tarafından

Halletsın senın gıbı gacıyı uzmesın yoksa olacakları kendısı dusunsun😄

(36,398 puan) tarafından

Kocamda Kocam 🤣🤣 kız elinde olunca yapıyor veriyor sonra elindeki bitince bendekini alıyor gerci de 🤣🤣 halı yıkama makinası parasını vermişti aslında ben almadım o an sonra parası bitince bendekini harcadı n.h bana makine oldu o zaman da 🤣🤣

(4,219 puan) tarafından
+1

Allah ıyılıgını versın 🤣🤣🤣🤣

+1 oy
(9,001 puan) tarafından

Yağmur eşliğinde kahve içiyorum. Oğlumda, bana çiçek oğluma da ismi yazan yeni doğan bebekler için bir fanuslu süs almıştı. Şimdi kızım olacak inşallah bana kolye yaptır dedim 😂normal de kendim istemem isteyenlere de gülerim ama çok sevdiğim iismli kolyeler var. Şimdi normal bir günde alsa çok anlamı olmaz o yüzden kızımın ve oğlumun ismini yazdır tak bana dedim oda kendi ismimi yazdırcam dedi 😂😂bakalım artık 

image

(36,398 puan) tarafından

Afiyet olsun ❤️ bende kuru çiçeğe razıyım işte 🤣🤣

(9,001 puan) tarafından

Ay ben çiçek istemiyorum ya. Bana çiçek çok ama çok saçma geliyor. Solup gidiyor ve gerçekten çok fahiş fiyatları. En saçma hediye bana canlı çiçek geliyor 

(36,398 puan) tarafından

Önceden eşim çok alırdı bende çiçek ne ya kalıcı bişey alsana diye cemkirdim artık çiçekte almıyor 🤣🤣

(9,001 puan) tarafından

😂😂Ayağını denk al mı diyorsun bacım 

(36,398 puan) tarafından

Alma diyince hiç almıyorlar valla aşko 🤣 🤣 🤣 

+1 oy
(8,174 puan) tarafından

Çok güzel görünüyor bu ıslak kurabiye de deniyor ondanmı çok severim ama bir kez yaptım kuru oldu birdaha denemedim kızımda çiçek almıştı oğlumda bir şey almadı bende tembih ettim çiçek alma diye 

(36,398 puan) tarafından

Evet şekerim ıslak kurabiye Serbet soğuk kurabiye ılık olcak serbette 20 sn beklet çok güzel oluyor birde kurabiyeler catlaynca al fiirndan çok piserse de serbetlense bile kuru olur 😊

+1 oy
(6,556 puan) tarafından

Yapmayın şöyle şeyler aksam aksam birde bu tatlıyı yaptırma bana 😊 eline sağlık 

Dogum hediyesi eşim bilezik almıştı ilk anneler günü dede küpe hakettim diye düşünüyorum 😁

(36,398 puan) tarafından

Kız 5 dakikalık iş yap hemen 🤣🤣 maşallah bonkör koca 🧿🧿

(6,556 puan) tarafından
+1

Şükür rabbim herkese iyi eşler nasip etsin canim 

+1 oy
(33,550 puan) tarafından

Kimseden doğum hediyesi almadım 🤔

Yemek yapmaya çalışıyorum bacım bende bi yandan oğlan ayağıma dolanıyor 😬

Eline sağlık bu arada 🌹

(36,398 puan) tarafından
+1

Kız kocan alcak zaten başkası alır mı 🤣 kolay gelsin canım 😍 

(33,550 puan) tarafından

Ahsvahgs evet biliyorum ama büyüklerden de bi çiçek falan beklerdim 😂 

Sağolasın 🌸

+1 oy
(267 puan) tarafından

Benimki ilkinde telefon aldı. Ama almaya kecburdu. Denk geldi sadece. 

İkinci de hamileyim, Şahmeran istiyorum dedim. Tamam dedi. Bakalım mm 

(36,398 puan) tarafından

Banada doğumdan sonra aldı ama ben telefonu bir anlık sinirle kafasına atıp 2 ye ayırmış bulundum oda mecburen aldı doğum hediyesi değildi 🤣🤣

+1 oy
tarafından

BBenim koca tarafinda oyle adet yok ince dusunce fikir hic yok annem laf arasinda soyledi de dogumda hediye mi aliniyomus dedi oylelikle isimli kolye istedim o da gumus karardi gitti takamadim soyle gonlumce keske yapmasaydi valla su dogumda icimde kalanlar kadsr hayatimda hic bisey icimde kalmadi 

(36,398 puan) tarafından

Benim kızın doğumunda yan odamdaki kadına o kadar çok hediye geldi ki nasıl üzülmüştum o karı da ben neyim diye gelen ziyaretçileri bile istemez yüzlerine bakmazdi Dr yürü derdi yerinden kalkmadı hiç yattı sürekli 3 gün yattı birde özel odaydi ikimizin de ben çok odemesin adam diye 2.gun çıktım kıyamadım bu yüzden kaybediyoruz😏😏

tarafından

Aynen gulum biz bu yuzden kaybediyoruz 

+1 oy
(587 puan) tarafından

Afiyet olsun canım sanada bebişede🥰ilk doğumda bilezik aldı bakalım bunda ne alacak merakla bekliyorum😅

(36,398 puan) tarafından

Koca gibi koca maşallah 🧿 nazar olmasın bacım su 🤣 

+1 oy
(2,068 puan) tarafından

ÇÇok güzel görünüyor afiyet olsun 😊 

Bana bir çiçek bir de liralı bileklik almıştı eşim :) doğumdan bir hafta sonra yıldönümümüzdü ikisini de bir arada çıkarmış oldu 🤣

(36,398 puan) tarafından

Her türlü 4 ayak üstüne düşüyor bu erkekler 🤣 🤣 

+1 oy
(7,220 puan) tarafından

Hepsinde kavga ettik alsında g..üne şeyetsin anası kılıklı kırmızı g.tlü şempaze 

Azıcık sinirlendim aklıma gelince 

(7,220 puan) tarafından
+1

Afiyet olsun canım çok lezzetli görünüyor 

(36,398 puan) tarafından

Kız ben doğuma girerken burdan çıkarsam seni bosiycam ananın a.ina kadar yolun var sektir git falan demiştim 🤣🤣🤣🤣 sonuç bebeği kucağımıza alınca pamuk gibi olduk eşimde sen bosamazsan ben bosuycam yeter be falan demişti çünkü 🤣🤣🤣

(7,220 puan) tarafından

Bi tek biz değil mişiz 🥰😁😁😁

+1 oy
(157 puan) tarafından

İlk doğumunda bebeğim rahatsız doğdu onun iyileşme süreci 1 sene sürdü psikolojik iyi değildik ikinci de de teraryum yaptırmıştı 

(36,398 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım umarım şimdi iyidir ❤️

(157 puan) tarafından

Çok şükür iyi sadece kontrollerimiz devam ediyo Rabbim hiçbir anneye benim yaşadıklarımı yaşatmasın inşallah 

(36,398 puan) tarafından

Amin canım sanada bidaha yaşatmasın kimseyi evladiyla sınamasın

(157 puan) tarafından

Amınn Amınn inşallah ♡´・ᴗ・`♡

+1 oy
(2,717 puan) tarafından

Eline sağlık ttatlımm.

Benim ki hepsini kendi yaptı.

ilk doğumda bot almıştı

İkincide Bir çift bilezik+ yüzük 

3 te ailesini karşısına alıp evimizi aldı.

Tam istediğim bir evdi hatta çok daha güzeli. Herkesten habersiz bendenn de.

4 ye hatırlamıyorum ya yaptı sanki de.

Dur yeni hatırladım gerçekten 5 dakikadır düşünüyorum 😂 

Eve dolap halı şifonyer ev eşyaları aldı sona doğum hediyesi say dedi.

Ben tamamen unuttum ya o zaman atlamışım😂🤦🏻‍♀️ 

4 ü yaptı mı bilemedim 😅 kandırıldım bence 🫤

(36,398 puan) tarafından

Bizi sattın he 🤣🤣 nereye transfer oldun kız ☺️

(2,717 puan) tarafından

Yok ya çok bekledim atmadı kimse diyet yapayım dedim şirin grubuna dahil oldum.

Oradan da çıktım ama diyet yapamıyordum son zamanlarda 

şuan böyleyiz

İştahım son zamanlarda çok açık 

Bakalım dur demem lazım 😥

(36,398 puan) tarafından

Çıkmasaydin keşke oradaki kızlar daha iradeli kuralcı ben çok sıkmak istemedim sizi birde gebelik çıkınca ilgilenemedim 

(2,717 puan) tarafından

Evet öyleler baya bir kilo da verdim ben.

Düzen yoktu son zamanlarda hep hasta da idim.

Tabak atamıyordım

Bir düzen oluşturayım geri başlayacağım.

Bana şirin ne zaman istersen gelebilirsin dedi ☺️

(36,398 puan) tarafından

Dogurayim bende başlayacağım inşallah ❤️ 

+1 oy
(2,543 puan) tarafından

İlk cocukta iPhone 7 plus yeni cıkmıstı onu Almus eşim süpriz yapmıştı kızımda da alyansımı değiştirmişti yanınada 5 taş almıştı bu aralar 3 cü ye ikna etmeye calısıyo evi arabayı üstüme yapcakmıs 3 cü olursa bende istemmiyorum mihirlerimle aldığın borc bileziklerimi ver yeter diyorum aklımı peynir ekmekle yemedim ben 🤣🤣

(36,398 puan) tarafından

Ev araba için çocuk yapmak az kalır bunu 2.gebelikte anladım Demet Evgar in doğum sahnesi gibi geziyorum evde bu nasıl ağrı anasını avradını vs gibi 🤣🤣🤣

(2,543 puan) tarafından

Bizim ikinci sürpriz oldu adet düzensizliğim vardı ilac kullandım bir süre düzene girmedi sonra doktor progestanın iğnesini ve bi kaç ilac daha verdi meğer iğne hamile kalmayı kolaystırıyomus bi gün yine adet oldum diye umursamadım kanamam ve agrılarım artınca acile gittim orda şok oldum 9 haftalık hamilesin dedi nasıl olur dedim adetim düzene girsin diye kullandığım ilacların isimlerini söyledim cok düzndiz 15 günde bi adet olurum dedim  progestan hamile kalmayı kolaylastıryo bazı kadınlraa öneriyoruz dedi ben kaldım oyle

+1 oy
(1,300 puan) tarafından

Nerdeeee 😂 benim eşim o kadar düşünceli değil maalesef. Eskiden özel günlerde alırdı bi şeyler ama eskidik galiba 😂😂

Afiyet olsun bu arada 🥰

(36,398 puan) tarafından

Sağol canım biz hiç almadan eskidik aşko hep bir borç vardı hediyeler geri planda kaldı az önce ne alcan bana diyorum araba aldık ya diyor kendine aldı arabayı da 🤣🤣

(1,300 puan) tarafından

O borç hiç bitmiyor zaten canım . İşin garibi eskiden daha kötüydü durumlar alırdı  şimdi şükür ama artık aklına bile gelmiyo. Erkek dediğini rahat ettirmiyceksin galiba 😂😂 

(36,398 puan) tarafından

Aynen öyle biz aman boşver diyoruz onlarda bosveriyor sonra 

+1 oy
tarafından

Atmak bedava 🤣🤣🤣

Bana bir şey almadı.  O kadar modern değil benim kocam . Eksiğim olunca alıyor. Mesela yakında boynuma takmak için cumhuriyet altını aldırmak istiyorum 

tarafından

Nazardan 😅😅

(36,398 puan) tarafından

Görümcemin eşinin mevlidin de koptu hoca da öyle dedi biliyor musun ben normalde herşeyi nazara bağlamayı sevmem de çocuğunda da sende de muhakkak altına benzer dikkat çeken bişey olsun nazarı keser bıçak gibi demişti öteki kolye düğünde koptu yuzukte evlenme teklifi aldıktan 1 gün sonra taşı düştü kafanız kadar taşı  diye dalga geçiyordum kızlarla gerçekten de kocamandı ama 🤣🤣🤣🤣

tarafından

Gorumcemde sürekli beni nazarliyorlqr diyor 

Bende öyle sıkıntı yok çok şükür.  Bqzi insanların yıldızı dusukmus ve nazara kaldıramıyorlarmis galiba 

(36,398 puan) tarafından

Nazara inanırım da ama herşeyi nazara bağlayan insanlara da gicikk olurum genelde 😏 ama ne zaman altın taksam başına bişey gelir korkarım takmaya o yüzden 

tarafından

Takma en iyisi. Bende heves edip bilezik takıyorum ama korkuyorum hırsızlık vs olur diye 

+1 oy
(1,060 puan) tarafından

Afiyet olsun. Sadece çiçek yaptırmıştı başka da bişey görmedim 😏

(36,398 puan) tarafından

Kız çiçeği mi beğenmedin oda bişey almayan da-var  🤣🤣

+1 oy
(15,398 puan) tarafından

Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar 😍

Defnede kolyemin bilekliğini almiştı 

Efede iki kıbrıt çöpü bilezik aldı 

(15,398 puan) tarafından

Düşünce vardı 4 te anlaşmıştık de bi arada kaldım şimdı 😂😂

Senin kaçinciydı hiç konuşmadık 

(36,398 puan) tarafından

Benim 2.ama çocuk isteyen arkadaşlarım var istiyorsanız hemen yapın diye tavsiye ediyorum çünkü yaş aldığında gebelikte zorlaşıyor ilk çocukla bu gebelik asla bir değil ve aralarında 1 yıl var sadece 

(15,398 puan) tarafından

Benim kız 3 buçuk yaşında oğlum 2 ye girecek 

Yaş 33 

Aslında oğlumdan sonra da araları fazla olmadan yine istiyordum ama durup düşünmüyor değilim oğlum da var kızım da bunlara daha iyi yetebilmek var şimdiki şartlarda 

Bi yanım istemiyor değil allahtan görümcem doğurdu onun bebişiyle bastırıyoruz o özlemi :)

Arkadaş gibi buyurlar inşallah gerçekten sadece pozitif tarafından bak benim oğlan zorladı başta Allah var yalan söyleyemem ama şimdi beraber yemek yiyorlar oyun kuruyorlar benim işim olsun bir birlerini oyalarlar onu geçtim çok düşkünler bir birlerine bunu gördükçe eriyorum yatıp kalkıp şükür ediyorum 

Arası ne kadar az olursa kıskançlık söz konusu olmuyor şahsı deneyemim 

Hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sana postlarına denk gelince girmek istiyorum elim gidiyor pozitif eğlenceli birisın ✨

(36,398 puan) tarafından
+1

Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ 🌹 😍 

Çok güzel dualar alıyorum buda beni çok mutlu ediyor Rabbim gönlüne göre versin herşeyi 🩷🌸

(15,398 puan) tarafından

♥️♥️♥️

+1 oy
(1,535 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım. 

3 doğum yaptım bir iğne almadi 🥴🥴🥴

(36,398 puan) tarafından

Biz erkeklere 1 günde kırılmadk 😩😭 benim kocada öyle dağ ayısı 

(1,535 puan) tarafından

Al benden de o kadar. Bi de sürekli küsmüyor mu. 

Artık cocunlarla mutfakta zaman geçireceğim o TV karşısında otursun zaten ağzını bıçak açmıyor 

İlgili sorular

+3 oy
38 cevap 1,849 göst.
+3 oy
19 cevap 615 göst.
19 Ocak 2026 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (36,398 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 703 göst.

Kategoriler

1,497,904 soru

24,469,191 cevap

355,048 kullanıcı