Kızlar çocuk parasını almak için artık bı kart veriyorlar ondan çekmek için verdikleri kartın mobil uygulamasi varmı bilen yada alıp açan varmı.aranizda bana kartı bugün verdiler ama hangi uygulamayı indirecegimi bilemiyorum
12 yaş altı kart kullanamıyor diye biliyorum bende oğluna yatan parayı bankadan kendi hesabima otamatik havale talimatı verdim her ay ona yatan para benim hesabıma otamatik havale yapılıyor
Benim 12 yaşında değilim ki :))) bana bugün aliekart diye bı kart verdiler burdan yattığı zaman çekeceksiniz dedi ama kartın uygulaması hangisi bilmiyorum o sıra sormakta aklıma gelmedi
Anladım canin bende çocuğun hesap kartı var sandım onu bilmiyorum aile kartı nedir ben çocuğumun hesabina yatan para için demiştim
Bizede verdiler de uygulama falan yok baktım bende Google Play'den yok sanırım tek ATM'den bide ilköğretmenim ailem uygulamasından bakcaz yatıp yatamadigina sanırım
Halk bankasiymis canım uygulama adi
Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor.
BÖyle birşey
Halkbank cnm
Bu dediğiniz her ay yatan para mı acaba yani 1500 veya 5 bin
Evet o para için kart cikartmislar yeni
Aaa nasil oluyor peki
Artık karttan çekilecek para Halk Bankası karti
Karti nasıl alıyoruz peki Eylül ayının parası yatt mi
Bankaya gidiyorsunuz o size veriyor zaten bende dün gittim para yatmıştı almak için parayı vermediler kartı verdiler artık burdan alacaksınız diye cekip
Bana da verdiler eşim diyor ki normal Halk bank mobilinkini indirebilirsiniz ama sanmam o olmaz gibi daha denemedim
Son kez deneyeyim olmadı yarına artık bende ilk baş hep bu şekilde denedim
Denediniz mi?oldu mu?
Denedim olmadı tekrar bugün denicem eğer olmassa giricem bankaya onlar yapsınlar
Yaptım olmadı malesef neden acaba yanlışta girmiyorum anlamadım gitti yaa
Yaptım kız dün ATM ye gittim numarami yanlış yazmışlar ondan olmamış hallettim parayı da çektim şifremi de değiştirdim gitmisken
1,502,216 soru
24,528,092 cevap
359,856 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın