Bundan sonra böyle profesyonel çekim de atlas bey 2026 polo marka bebek yüzüdür 😁😁
Anallar neler doguruyor be🥰
vay vay vay meşhur oldu Atlas😍 bir imzalı foto alsaydık yahu😅
Bende istiycem yakında oglumdan 😀
maşallah, kaderi güzel olsun 🤗🧿
Amin inşallah canim bütün evlatlarin kaderi güzel olsun rabbjm korusun hepsini
Maşallah çok güzel bir bebek Rabbim onu korusun size bağışlasın
Allah razı olsun
Maşallah barekallah sübhanallah 🥰
Cok amin😊
Bir star doğuyor flaş flaş flaş 😁😁😁
Maşallah paşaya
Aynen 😃
Atlas çok meşhur oldugunda bizi unutmasın teyzeleri onu doğduğu günden beri tanıyor.
Aynen valla benide unutmaz inşallah 😀
Maşallah😍
Merak ediyorum üstüne giydirenler size mi veriliyor
Tabikide verilmiyor hatta polo etiketleri bile cikartirmadi bu takım nerden baksan 2 bin tl yakındır atlas 10 takım giymistir
Ben hep iş polodan alışveriş yapıyorum senin bebeği hiç görmedim sitenin neresinde bakıyorum bakıyorum bulamıyorum
2026 krasyonu daha cikmadiki 😁😁 2025 almissinizdir yeni modellerin çekimleri zaten bunlar gorursunuz ilerde
Daha gelmedi o zaman ocakta görürüz ben en son üç gün önce aldım ürün
Evet daha yok ben çoğu serisini gördüm satışta yoklar canim bu sezonu satıyorlar suan genelde hep yazlık girdiler ama 2 3 tane kışlık gördüm tekrar çekimler olacakmış cagircaklarmis bakalim ne giycek yazlikmi kislikmi
İnşallah daha güzel daha kazançlı ve en önemlisi onun için hayırlı iş kapıları açılır🤲
Amin 😊 ona hatıra kalıyor küçükken annem goturuyormus der
Maşallah Allah nazardan korusun kollasin
Senin çektiğin fotolar daha güzeldi sanki
Bide nekadar kazanıyor 🤔merak iyi değil 😂😂
Para için yapmıyoruz teyzesi biri vardı burda saf saf konuşan cocugununpara icin yaptırıyor diye 😀
Onlar afiş olarak asmis diğer resimlerine merak ediyorum açıkçası
Kimseyi ilgilendirmez herkes kendi çocuğuna baksın doğurup sokağa atana laf saysinlar onlar
Merak ettim yoksa para için diye ima etmedim yanlış anlama
Cok az birsey veriyorlar bende gidip atlasa oyuncak aliyorum 😂😂
Onu açık olsun dilerim
Maşallah ya 😘 konuşan bağımsız siz nerde oturuyordunuz
Ben bursadayim
Hangi ajansla çalışıyorsunuz
Bursadamisiniz
Evet bursadayimda bizim için değil arkadaşım için soruyorum
Scf ajans
Maşallah kiyafetleri neden vermiyolar ki acaba sponsor sonucta kazanc sorsam fiyat yakin olarak soyler misiniz
Benim kuzeninin çocuğunuda bicok marka istedi ama babası izin vsrmiyor malesef ki ama onlar kiyafet dahil vereceğiz demislerdi giydiği ne varsa
Cok çekim car canim çocuklar günde 10 20 kiyafet giyiyor herkese hediye etmeye kalsalar olmaz satın bile alamıyoruz daha çıkmadı diye..
Çok cüzi bir rakam oyuncak parasi😀 ama ben para için yapmıyorum cocugumla eğlenceli vakit geçiriyoruz sosyallesiyor birkere çok kiyafet giydirtmiyorum en fazla 5 takım sonra çağırırlar oyle gidiyorum cocugumun canını sıkacak olsa yarım bırakıyorum işi..
İstanbul gibi büyük yerlede ben zaten kesin onu daha iyi yere getiridim
Maşallah barek allah canım
Sagol canim
Maşallah
Bu sitedekiler ilk Hayranları 😅
Yolu açık olsun bir 🌟🌟 doğuyor 😂
Teşekkür ederiz 😀
İnstagram varmı
Atlasguler2025 😊
Ben göremedim bakam
Tüh kaçırdık
Belli bir kişi olunca silinmiyor diye resmi sildim