Bugun İstanbulda deprem oldu 5 büyüklüğünde hissetmedim ben ama sabahtan beri içim daralıyor kendimi çok kötü hissediyorum bide bir daha olacak diyorlar oturduğum bina 20 yaşında off Allahım sen büyüksün
Çok katlı binalarda oturanların Allah yardımcısı olsun ben tek katlı köy evinde oturuyorum ona rağmen bazı geceler rüyalarıma giriyor selden yangından korkmuyorum ama deprem düşüncesi anksiyetemi tetikliyor ikinci korkumda çocuk kaçırma olayları Allah esirgesin yavrularımızı
6 şubatı gördüğümüz duyduğumuz için bence o zmn çok can verdik herkesin aklına o geliyor ve panik yapaıyoruz belki de bilmiyorum valla keşke bizde köyde otursak gerçekten müstakil ev gibisi yok bence benim üstümde 3 kat daha var ben yüksek girişli oturuyorum ama 20 yaşında bina bugünde hissetmedim rabbim yaşatmasın da
Vallah 3 kattayim. En üstte ben varım istanbuldayim hastaneden gelmiştik tam üstünü degisicektim ki bebeğimin birden bir vurdu deprem evde TV falan herşey sallanıyordu diğer çocuğumda okuldaydi telefonumda başka odada kalmisti o an tek yaptığım bebeği alıp guvenli yere geçmek oldu telefona ulaşamadım bile aklm okuldaki kizimdaydi çok zordu benim içinde çok korktum Rabbim yardimcimiz olsun
Demekki baya salladı 23 nisanda olmuştu ya onun kadar var mıydı
Ayy Allahım korusun annelik işte ilk evlat geliyır
1,502,098 soru
24,526,500 cevap
359,795 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın