0 oy
148 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (86 puan) tarafından

Kızlar selam. Bugün kaşlarımı aldırmak için kuaföre gittim bana lazerden falan bahsetti makinesini gösterdi Alex dedi 8 seansa 7.5 milyar istedi sizce uygun mı şimdi araştırdım da yasak falan yazıyodu bi yerdi gözüm korkmadı değil yaptıracağım yerde mahalle kuaförü yani lüks güzellik merkezi falan da değil çok kararsız kaldım

5 Cevaplar

0 oy
(2,225 puan) tarafından

Çakma cihaz ise eğer boşuna dolandırılmış olursun, orijinal makine herkes kullanmıyor, benden soylemesi , orijinal alexi kuaför alıp kullanır mı bilmem heleki ufal kuaförse hiç güvenilmez 

-Reklam-
0 oy
(8,372 puan) tarafından

Bende Alex cihazıyla yaptırıyorum ama neyi yasak anlamadım. Gittiğiniz yerin güvenilirliğini bilemem ama ben cihazdan memnunum 

0 oy
(1,627 puan) tarafından

mahalle kuaforune sahsen guvenmem. ama alexandirte lazer tuyleri bitiren tek lazer. 19 sene once 8 seans gttim ve bitti. hala pambim gibiyim omur boyu cikmayacak.

bu buz lazerler diod lazerler eve aldiklari ipl lazerler fasa fiso yani. iyi temiz hijyenik bir merkezde alex lazer ile 8 seansta komple kurtulursun tuylerinden . ama mahalle kuaforunde alexin cihazi nasil olur cunku o pahali bir cihaz  diger lazer seanslarinin bes kati fiyati var aleksin seansi

(86 puan) tarafından

7.5 dedi 8 seans için pahalı mı ucuz mu yani anlamadım :)

(1,627 puan) tarafından

image

hangi bolge icin aordun . benim 19 sene once  gttigim yerin  suanki tek seanslik ucretleri bunlar
(86 puan) tarafından

4 bölge 7.5 dedi mesela sadece kol altı 350 lira tüm bacak 700 lira 

(183 puan) tarafından

O makina Alexander değil dir yalan söylüyorlar buz lazer yada diyodtur o fiyata yoktur 8 seans 

0 oy
(668 puan) tarafından

Kaç bölge canım daha önce çevrenden oraya giden yok mu ve peşin para mı ilk iki ülke seans gidersin duruma göre bakarsın memnun kalıp kalmadığını

(86 puan) tarafından

4 bölge 7.5 lira

(668 puan) tarafından

Benim tüm bacak koltuk altı bikini bölgesi bide afedersin popo arası yüz 10 seans 8 bin canım

0 oy
(7,635 puan) tarafından

Benimde arada gittiğim bir kuaför var hemen insana yapışıyor lazer yapalım diye. 1 sene boyunca güzellik merkezinde gittim hiçbir halta yaramadi hala çıkıyor. 9 seans yaptı biter kesin dedi başlarken. Bitmedi

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 195 göst.
+1 oy
5 cevap 346 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.
23 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (875 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,143 soru

24,284,838 cevap

342,977 kullanıcı

...