Oğlum 28 aylık ben işe başladım
İlk hafta hasta oldum sandım ateş basıyor tüm bedenı hatta klıma çarptı sandım ama tek belırtı ateş ve titreme hanı dedım bu nasıl hastalık hafta sonu evde emzırınce duzeldım neyse 2. Hafta baslası işe gıttim aşırı halsız uyku ateş titreme . Yine sabrettım hafta sonu geldı yıne çocuk tüm gün emdi ve yıne gectı 3. Hafta da denedım hanı hep duzelıe dıye inandım bu haftayı çok zor bıtırdım mafoldum akşama kadar ateş tıtreme yanaklarım yanıyor ya tüm bedenım halsız kırgın 28 ay emdi zaten arttık memeden kesmek zorundayım hani ötesi yok. Cocukla aramızda duygusal bağ olmuştu meme ben hıc kesmek istemedım ama ben 3 haftadır böyle acı yaşamadım hep çocuğum için direndim ama iş yerınde herkes çok hasta gıbısın vs dedıler meğerse sabahtan akşama emzırmeyınce insan bu hale gelıyormus. Anneler yemın ederım çok zorlandım iş yerınde sağma işi olmuyor benım sütten kesmem lazım.
Çocuk memeyi bırakır da memede süt birikiyor işte sabahtan akşama kadar kı o yüzden ateş basıyor ben memedekı sütü nasıl kescem memeye süt dolmasın bunun ilacı var mı nolur yardım
Eczanede ilacı satılıyor.ablam kullanmıştı kesiyor sütü hemrn
tabi baya bi bakmaya calisiyolar falan. benimki emmek istemio ama ellemek istio. 26 eylulde 2 sene bitti 🤣 hala bi sevio memeyi emdigini hatirlamio sadece gormek bakmak elini surmek istio erkeklik seyi heral
icgudusel
içgüdüsel olabilir evet😅
benim kız denizde zorladı beni, mayoyu açmaya çalışıyordu 😂😂
Yaaa sormayın kızlar eczacı bana dedıkı aynen şöyle dedı. 28 aydır emıyorsa kesın erkek bebek. Cinsel anlamda içiyor memeyı aclıktan degıl dedı ve hatta kendını bir yerlere falan sürter dedı psikolojimi. Bozdu. Cınsel anlamda falan bsıyler dedı ya. Sızce olabılır mı
o çocuk cinselliği bilmez ama cinsiyet farkını anlar. fallik dönemde kendini ve etrafı keşfeder. her erkek gibi pipisinin kıymetini anlar. onunla oynar sürter. bu hoşuna gider ama cinsel dürtüyle değil. hoşuna gittiği için.
ama tamam her anne kendi karar verir de 28 aylık da koca çocuk olmuş kes yani
çocuk mastürbasyonu diye bit şey var, tabi uxmanlar mastürbasyon denmesi karşı çünkü koca insanlar gibi bilinçli yapmıyorlar
eczacida her bokA karismasin🤣🤣 ona bakarsan hersey cinselligie bagdastirir cunku cinsel gelisimini farkedecegi yaslara gelio. napacan 5 yasa kadar emzirecek halin yok . eczaci uc kurusluk bilgisiyle caka satmis. cocuk 2 yastan sonra oral donemi bitirio cincel kimligini farkettdogi kesfettigi yasa geciyir. meme emsin emmesin mamayla beslenen cocuk napiomus bu durumda surtunmuuymus:)) eczaci sacmalamis yani.
İşe mecbur olduğun için bişey diyemem ama süt çocuğun hakkı olduğu için geliyor onu kesemezsin kendi isteğinle bence giyilebilir kablosuz sağma makinelari var tak onu göğsüne öğlen molanda falan sağ akşama çocuğuna biberonla içirirsin hem çocuğun hakkını almamışta olursun elinden hemde sen bu şikayetlerden kurtulursun bence
Yok kuzum bildiğin gıbı degl. Sütü memeden nasıl keserım
Ben iki üç gün hiç süt vermedim sonra kendiliğinden kesildi tabi 3 gün hep sıtma tuttu
Yaaa çok sevındım yazmana lütfen detaylı anlatırmısın çok zor durumdayım ben sabah 08.00 da kesıyorum emzırmeyı işe gıdıyorum akşama 18.00 da baslıyorum meme vermeye eve gelır gelmez verıyorum gecede benle yattıgı için memeyı sabaha kadar sömürutor yanı meme hep agzında sabaha kadar emer 28 aylık bu aradaa.
Şimdi bende günduz işteyım baktım ateş ateş tıtreme halsızlık aboo anlatamam fenayım hasta oldum sandım. Bır hafta öyle hastayım sandım. Hafta sonu evde kalınca düzeldi çocuk full emınce yanı sabahtan akşama kadar meme yık ama akşam dan gece dahıl sabah 08 e kadar meme var 08.18 arası işte perişan oldum bende sandım ki hanı böyle böyle azalır hıcte azalmadı demekkı full kesmedıgım için mi süt azalmadı bı yazsanız sevınırım benım sıstem hatalı galıba
Canım sen verdikce o zaten sut üretmeye devam eder sen gündüz vermyorsan gecede vermiceksin ağrın 3 gün olur sonra hafifler bu zamanda ama sıtma tutabilir seni sütünün çekilmesi de 1 ayı bile bulablr çocukda geceleri bı kaç gün ağlar sonra unutur ama sen bu durumda sütten kesip çocuğu yemeğe alıştırma gece alistirisan bu seferde gece ymeek için kalkar sütten kesmene değmez iki üç gün o agladignda sen veya eşin su verip ayağında salla gerekirse tekrar uyusun
1,488,976 soru
24,338,010 cevap
345,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın