0 oy
462 göst.
Moda kategorisinde (3,685 puan) tarafından

Kizlar bn inşaattan çıkmış evi temizlemeye gidicektim ev bnm neyse tek zor olur diye bi komşumuz var temizliğe giden ona dedim gelirim dedi bir kaç gün oyaladı flan snra neyse geldi kadına dedim bnde temziliyorum ona göre makul bişi de senin üstüne de atıp kacmiyorm istesem hepsinide sana yaptirirdim  ki ne kadar ücret vermem gerek. seni severim dedi kızım gibisin başkasi olsa 3 bin den aşağı demem sana normal temizliğe gelmiş sayarım 2 bin dedi Bnde tamam dedim bir öğleden snra 1 ile 5 arası yarım gün ertesi günde 8 ile 2 arası geldi yine dedim kadına bir gün oluyor iki gün gitmiş olabilirz ama tam gün değil yarim yarim tamam dedi bugün parasını istedi 2 yolladm aramış beni sana hakkımı helal etmiyorum bn 1 buçuk gün geldim kazıya kazıya makvoldum bilmem ne yav sen kendin demedin mi 2 diye bnde tamam dedim 1,5 gün olmuyor ki 1 gün gitmis olduk Bnde seni arabamla aldım götürdüm dedim sözde bana 2 bin diyip salaj yerine koyup 3 dedi eşime anlattım oda sinirlendi lanet olsun dedi hep kötülük gören biz oluyoruz götür ver dedi bin lirasını lanet olsun dedi gram içimden gelmeden gittim parasını verdim bnm mi hakkım yendi onun mu valla sinirlerim çok bozduldu

11 Cevaplar

+2 oy
(16,251 puan) tarafından

İnşaat temizliği için 2az zaten.  Ki önceki postuna sen de her yeri en az altı su yaptık canımız çıktı demişsin

(16,251 puan) tarafından

Bir günlük temizlik normalde de 3 bin burada. Kadına yardım ettim diyorsun muhtemelen daha fazla bir yardım bekledi senden beklediği kadarını görmeyince meblağ az geldi. Bak ben objektif olarak sana olmuş olabilecek olanı söylüyorum 

(164,221 puan) tarafından

bende taraf tutmadan objektif yorum yapiyorum kadin zaten bastan oyalamis bacim 3 bin dedigin rakam sana buyuk bi rakam gelmistir ama klasik ev temixleme ucreti insaat temizli ucreti 3 bin olamaz tekrar soyluyorum ev kac oda kac metrekare kac banyo ve balkom var yaz bizzat ben bakim armut.com insaat temizleme ucretini yazim gor

(16,251 puan) tarafından

Kız sevdoş ben sana taraf tutuyon anlamında demedim öyle he😅

(3,685 puan) tarafından

Beni anlamadınız sanırım sorun 3 bin değil sorun olan bana 2 bin diyip parayı yolaldintan snra fikir değişmesi ben buna kızıyorum en başta deseydi Okey ama demedi anlatabildim 

sen bizi anladinmi hayatim bak sorun para degil zaten kadin bastan istememis ve oyalamis seni sen israr edimcede tamam demis sonra bakmis 2 bine olcak is degil ( senin anlayip extra para verceni dusunmus olabilir sende vermeyince istemis)  ve sende farkindasinki 2bine 3 bine yapilcak is degil 

-Reklam-
+1 oy

haksizsiniz insaat temizlik ucretlerine armut.com dan bakabilirsiniz klasik ev degil sizinki direk insaat les gibi oluyo insan kat kat fazla emek veriyo  kul hakkina girmemek icin temizlenen ev kac metre kare kac banyo kac balkon var detayli yazin ona gore cikan rakami ödeyin komsunuz tanidik diye belli bi rakam soylemeside onun hatasi evi gordukden sonra tekrar fiyat soylemeliydi sizin yardim etmenizde normal degil madem birini buldun kendin yapmiycaksin 

+1 oy
(6,512 puan) tarafından

Hakki 3 bencede ben olsam.gonderirdim.insaaat pisliği sonicta

(3,685 puan) tarafından

Cnm bende yardım ettim bide bana önce 2 dedi snra 3 e çevirdi parayı 

(6,512 puan) tarafından

İnşaat pisliği temizlenmiş 5 binden aşağıya giden yok 

0 oy
(1,282 puan) tarafından

12 saat için 3 bin almış Allah'tan seni kızı gibi seviyormuş deli mi ne yoksa kac alırdı acaba. Çok almış bence 

(3,685 puan) tarafından

Bana diyor hakkımı yiyorsun diye .ne geliyorsa insana en yakın komşu akraba hisimdan geliyor zaten sadakam olsun gerçekten moralim çok bozuldu 

0 oy
(4,792 puan) tarafından

Anlaşmayı zaten baştan yapıp kabul etmiş valla ben olsam verirken derdim ki içine siniyorsa bu para al güle güle ye ben senin hakkını yiyecegime sen benimkini ye derdim 

(1,021 puan) tarafından

👍 en iyi cevap 

(3,685 puan) tarafından

Bana kalsa asla vermiycektim eşim boş ver büyüklük sende kalsın dedi lanet olsun dedi 

0 oy
(5,520 puan) tarafından

Bastan konuşulan bir fiyat varmis, haksizligi bana gore o yapmis. Ha evet insaat temizligi zordur ama o an soyleyecekti onu, neyse kafana takma ama bende derdim senin hakkin bana kalmasin ama benimki sende kaldı  diye

(3,685 puan) tarafından

Öyle bir laf ediyor ki emegimi hiçe saydın hakkım haram olsun eşim git ver demese gitmeyecektim bende ona helal etmiyorum 

0 oy
(3,633 puan) tarafından

Hadi diyelim ki 1.5 gun yaptı ama sende yardım etmişsin tek yapmamışki o yüzden iyi olmamış yaptığı.boşver haksız yere alınan herşey er yada geç çıkıyor. Bin lirayla ne sen fakir olursun ne o zengin.

(3,685 puan) tarafından

Mesele 1 lira değil işte dedigiyle yaptığı beni kerizlemis olması ben ona kızıyorum dahada tövbe valla bulaşmam böyle şeylere , çocuklarım küçük olmasaydi bn tekte yapardım 

0 oy
(24,281 puan) tarafından

1 günden 1 saat fazla olmuş gibi oluyor aslında. Ne 1 gün ne 1.5 gün. Ama yuvarlayinca 1 güne yuvarlanır . Kadın sözünde durmamış. Haksızlık yapmış . Herşeye tamam deyip sonradan değiştirmiş. Neyse boşver sizden çıkmış 

(3,685 puan) tarafından

Esimde boş ver git bin lisarini ver kurtul dedi büyüklük sende kalsın gittim vermeye bide diyor sen haksızlik yaptın emegimi hiç ettin. Bnde dedim uzatmaya gerek yok al para i alçak verecek kalmadı dedim 

0 oy
(2,701 puan) tarafından

Öncelikle siz 0 ev oldugunu ve inşaat sonrası temizlik olduğunu söylediniz mi bu önemli çünkü eğer söylemediyseniz temizlik görevlisi hanım eve geldiğinde gördüğü halde o an size söylemesi gerekirdi inşaat sonrası olduğu için bu fiyat olmaz şu fiyat olur diye iş bittikten sonra bu şekilde terbiyesizleşmesi kabul edilebilir bi davranış değil bu arada söylediğimi bi çok yazar yanlış anlayabilir ama olsun ben her zaman doğrudan şaşmam akraba ile tanıdık ile hiçbir zaman iş yapılmaz 

(3,685 puan) tarafından

Biliyor canm söyledim boş ev inşaattan çıktı bana dediği normalde 3 ten aşağı gitmem sana 2 bin dedi bir gün yarım ertesi gün yarım gittik kendi arabamla aldım götürdüm malzemeleri ve hep ben götürdüm bak dedim bnde yapicam ona göre makul bişi de tamam 2 dedi dün 3 diyince deli oldum

(2,701 puan) tarafından

Eğer baştan konuştuysanız siz çok haklısınız vicdanı el verecekse harcasın parayı sizinde yeni eviniz için sadakanız olur tam gün bi temizlik görevlisi alın ama şirket ile anlaşın böyle bi durumda her zaman garantili olurlar

(3,685 puan) tarafından

İlcedeyim çocuklar küçük tek başına zor olur birini bulim temiz temiz yapayım dedim bilsem böyle yapacağını bide banyo ya hiç girilmedi su kesildi tuvalette yarım kaldı ona rağmen 3 dedi canım çok sıkıldı ama. Helal etmiyorum tek başına bnm yardimim olmadan yapsaydı 3 verirdim 

(2,701 puan) tarafından

Ben 2 kere 0 ev temizliği yaşadım inanın siz tek başınıza altından kalkamazsınız tek başına temizlik görevliside 1 günde altından kalkamaz imkansız bişey anca 3 kişi 1 tam günde bitirebilir (temizlik hizmetleri tam günü 9 saattir) siz en iyisi temizlik şirketiyle anlaşın inşaat sonrası tam gün temizlik hizmeti alın bu zamana kadar yapılmış olan olduğu için 1 tam günde bitirebilir görevli tamamını bitirdikten sonraki temizlik günlük temizlik gibi oluyor onu siz zorlanmadan halledebilirsiniz

0 oy
(1,676 puan) tarafından

bence saat olayini yanlis hesapladin kadin 1bucuk gun diyo yani 8+4 aslida bh zaten kimse 12 saat calismiyor burda senin hatan keske yardim etmeseydin olan oldu hi daha konusmazsin kadinla 

0 oy
(1,560 puan) tarafından

Ben fiyat sormuştum temizlik için , 2 kişi yarım gün 3 bin TL dedi . Ben o mesajı gördüm ama işim vardı yazamadım . 2 dk sonra mesajı silmiş 5 bin TL yazmıştı 😅 bende kadına yazdım ki yazdığınızı gördüm ilk 3 diyip sonra 5 demeniz hiç güvenilir değil istemiyorum dedim .

Sorun şu ki aslında 3 bin TL onun hakkı hatta daha fazlası hakkı. İnşaat temizliği çok zor ama başta anlaşılmış bir rakam var . Acaba kadın her 2 günü tam gün mü saydı ki

(3,685 puan) tarafından

Kendince bir günü tam bir günü yarım saymış 

(1,560 puan) tarafından

Neyse hayırlısı olsun boşver giden para olsun vardır bunda da bir hayır 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 383 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Alyam (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
0 oy
5 cevap 479 göst.