2 çocuğa kaç parça kışlık aldınız ve ne kadar tuttu ?
Ben 57 parça ürünleri 2 tanesi ayakkabı 1 uyku tulumu çorap zıbın tişört takım pijama takımı elbise vs. 25 bin tutuyor nasıl fiyatı ? 1 kış alışveriş yapmıyorum bir daha sizce pahalı mı ?
boyle toplu almadim ben hic begendikce alirim mesela. bu ay uc takim aldiysam ertesi ay iki takim alirim kisin yazlik yazin kislik alirim. falan filan hic hesaplamadim yani
Aynen ben de hiç toplu almam. İndirim oldukça büyük beden alıyorum. Mevsim girişi olduğu için de şu an ekstra pahalı
Mecbur alınıyor canım geçen kış 16.000 verdim üstüne bir kaç da dışarıdan almıştım. Toplu almamak daha iyi ama bakalım yazlıkları alacağım peşine zaten
Bende toplu almıyorum beğendikçe alırım
İçinde çorap ve zıbın gibi parçalar varsa bana biraz fazla geldi.
Üstelik mont da yokmuş mont dahil olsa fiyatı normal karşılayabilirdim.
İçinde Ayakkabı pahalı bir ürün. Ben çocuklarıma LCW’den ayakkabı aldım, hem kaliteli hem de 6 parça ürünü toplam 5 bin TL’ye aldım.
Ürünlerin hangi marka olduğu da önemli ta
bii.
Ben genelde LCW alışveriş yapıyorum
Hepsi lcw canım
Bilemiyorum aslında fiyat normal belki çok toplu yapmıyorum ondan mı çok geldi.
Ben çorap ve zıbın parçalardan mı bilemiyorum da.
Şimdi en son alışveriş baktım LCW toplam 23 parça genel tayt tişört şort 4413 TL vermişim 2 ay önce
Çok iyi vermişsin canım kuponlu ürünler sanırım. Bilemedim niye böyle pahalı tuttu
Oha 25 bin mi çok değil mi
Valla ne bileyim kız size soruyom bende 😅
Daha almadım bu arada sizin fikrinize göre tekrar bakacağım
Yani toplu bakınca 25 bin cok gözüküyor ama çokta fegil sadece toplu diye öyle geliyor
Ama geçen sosyete pazararinda aynı lcb kalitesinde takımı 250 liraya aldim
Tane 1000 e almışsın bilemedim
Yok tane 800 falan geldi corap vardi birde
AMA VALLA sosyete pazarından ilk defa aldim 250 bayildimmm kalitesine
Okula gidiyor mu hüso
Evet kreşe basladi
Oy maşAllah canım Allah bağışlasın ❤️
4 baharlık takım bir ışıklı terlik 1900 lira tuttu benim senin ayakkabıda varmış bence normal
Normal canım ayakkabı 1000 den başlıyor zaten
Meloşada pijama takımı lazım bi bakayım bende
Güzel şeyler yok öyle ama en azından 1 kışı geçiriyor diye alıyorum valla hiç takım felan getirmemişler
Songül almadıysan cigit ede bir bak ben pijamayı ordan aldım bugün güzel şeyler var
Yok almadım kuzum bakayım hemen
Normal canım. Ben de iki çocuğa iki mont iki polarlı hırka bir peluş hırka üçer takım bir bot beş bin tuttu. Hatta gayet iyi çünkü parça ssyısı çok fazla
Teşekkür ederim canım
parca pasi 500 tl civari oluyo bence cok uygub
Evet panduf da var okul için sanırım uygun
bana gore uygun yaa
Normal bence ayakkabı uyku tulumu da var çünkü ben hiç toplu yapmıyorum sezon sonu indirimi olunca önümüzdeki yıl içinde alıyorum sonrasında eksik oldukca hoşuma giden bişey olursa alıyorum. Şuan mesela ben oğlumun önümüzdeki yaza giyeceklerini kısmen aldım tişört şort vs geçen yıldan bu kış için almıştım :)
Panduf da ekli bunun içine unutmuşum yazmayı
Bakis meselesi ben o kadar vermem :)
Disari giyimini
Lcw den falan alirim ev icini uygun yollu yerlerden bu iki cocugum icinde gecerli yani
Bu da lcw ama ev giyim de var
25 bin mi😬
Tüm kış giyim canım bir daha almıyorum tek sefer
Ben toplu ürün almam kış gelmeden ürünler geliyor kasım ayı ortasında nerdeyse hepsi indirimli oluyor ben lazım oldukça alırım aldığın ürünleri görmeden pahalı yada ucuz demek bana göre doğru değil
Valla sezon sezon değişiyor bedeni kestiremiyorum o yüzden erken alamıyorum
Eğer markalı iyi şeyler aldıysanız normal bence herşey uçmuş
Lcw canım markası
Normal ozaman canim
Bizde 3 yeğenime alışveriş yaptım ama içinde ayakkabılar yok ve yer yok valizlerinde diye fazla bişey almadık ona rağmen 15 binin üstünde tuttu
Evet sanırım normal artık
Tek cocuga 3 takim 2 pantolon 1 gömlek 1 kazak 5 sweat 1 paket 7 li corap 1 esofman altı ,6 atlet 4 boxer ,1 ayakkabi 8000 tuttu benim
Normal o zaman diyim mi😅
Normal canim benimde fazla tutardi da kuzenim bir kac parca birsey verdi yazdan da esofman alti almistim baya gecen seneden de vardi ondan boyle tuttu yoksa zaten bir takim 500 600
1 pijama tkm 2 pant 2 Sweat 2 salopet 3 alt 2 hırka bir ayakkabı 7 bin küsür tuttu üstelik tek çocuk sizin ki iyi gibi.
Söyle ki ben ilkbahar da indirimden bayağı üst baş çorap vs almıştım o zaman bayağı uyguna parçası 100-200 max.
Evet uygunmuş
Eğer çevrenizde ucuz pazarlar varsa hiç değilse ev içi kıyafetlerini ordan temin edebilirsiniz. Mesela ben trendyolda 850 liraya satılan uyku tulumunu pazarda 200 liraya aldım direk üreticisinden. Alt üst pijama takımlarını 100 liraya aldım evin içinde giyilecek tarzda tayt ince sweetlerin 3 tanesi 100 liraydı. Ev içi giyimi ordan hallettim dışarda giyecek olduklarını LCW cigit e bebek gibi yerlerden aldım. E bebekten aldığım 3 alt 3 üst 1 ev ayakkabısı 1 normal babet tarzı ayakkabı 2 külotlu çorap 3 normal çorap 3 bin tuttu mesela.
Keşke öyle bir yer olsa. Bebek de var dışarı çok çıkamıyorum o yüzden internetten alıyorum
57 parça ya bence çok uygun geçen 4-5 parçaya 6.000 ödedim
Yorumlar 2 ye bölünmüş birisi 23 parçayı 4000 e almış bizimkiler niye pahalı 😅
LC Waikiki den ürünler pahalı canm
Sweatshirt ler 800-900 civarı
Geçen yıldan kalan çoğu şey küçük olmuyor , mecbur bende toplu yapcm bu defa
Evet canım ben geçen kış 20 bin vermiştim 2 sine. Bu kış olmuyor halbuki bebe 5 yaşında 7.8 yaş almıştım bu sene 9.10 yaş alacağım
Aldığın yerlerde fiyat farklılığı oluyor kimi ürünler ucuz kimi ürünler pahali oluyor
Lcw kuzum markası
Toplu almam lazım oldukça alırım geçen iki takım küçüğe bir takım büyüğe bir hırka iki picama küçüğe 1600tutu
Valla kuzum dışarı çıkamıyorum tek sefer alıyorum gene ihtiyac olursa alıyorum
Güle güle kullansınlar inşallah ❤️ hastalıksız bir kış olsun inşallah
Amin çok teşekkür ederim ❤️
1,498,280 soru
24,474,628 cevap
355,372 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın