0 oy
841 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (611 puan) tarafından

Ben ogleden sonra yapiyorum sabah erken uyansam bile yapamiyorum.

36 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Sabah ogleden sonra yapınca kendımı rahatsız hıssedıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(6,674 puan) tarafından

BaEn yapmamayı tercih ediyorum bu aralar böyle 😀

+1 oy
(19,179 puan) tarafından

Genelde öğleden önce bitiririm ama bazen öğleden sonraya da sarkıyor. Mesela bugün 2 de bitirdim.

+1 oy
(16,341 puan) tarafından

İşe gidip dönünce boş günümde ya da haftasonu 

+1 oy
(3,122 puan) tarafından

Benm ev sürekli dağılıyor oyuncaklardan bir sabah kalktigim gibi temizlerim bir öğleden sonra oyuncak herşey toplanıp makina atarım bazen gece toplarım makina atmam 

+1 oy
(61 puan) tarafından

Yarısını öğleden ônce yarısını öğleden sonra 😅

+1 oy
(961 puan) tarafından

Gece yatmadan çamaşır mi katılıyorum makineye atıyorum bulaşıkları heryeri toplayıp yatıyorum haftada 1 supuruyjrum onun dışında girir yapıyorum yemek hazırlıyorum gündüz sadece bide çocuklarıma bakıyorum 

+1 oy
(2,717 puan) tarafından

Ah ah eskiden işlerimi Sabah erkenden yapardım😢 Nasıl güzel günlerdi.

Şimdi de gün içerisinde bitirebilsem işleri çok şükür. Bitiremiyorum. Genelde öğlen sonrası kalıyor.

+1 oy
tarafından

Sabah öğleden önce kuran derslerim var bebekle beraber gidip geliyorum onu hazırla çıkart cart curt kırsan geldikten sonra zaten öğlen oluyo o uyuyo bende Bi bardak çay içiyorum anca öyle yapıyorum öğleden önce yapılması daha mantıklı tüm gün sana kalıyo oda zor öğleden önce yapan alfadır ben çoğu zaman hiç yapamıyorum her yer her yerde oluyo 

+1 oy
(587 puan) tarafından

Kızım 9 da uyanıyor dolayısıyla bende 9 da uyanıyorum

12 ye kadar kahvaltı ve ev işleri bitmiş oluyor,3 e kadar yemekler hazır oluyor genelde sonra dışarı çıkıyorum

Günlük rutin her günüm aynı😅

+1 oy
(75 puan) tarafından

Ya sabahtan yapılınca günüm güzelleşiyor. Beynim rahatlıyor. Evet akşama doğru dağılıyor çoluk çocuk 

Ama gün boyu daha huzurlu oluyorum

+1 oy
(2,272 puan) tarafından

Gece yapiyorum hatta sarma börek gibi yapılacak yemekleri bile tüm gün bana kalıyor 

+1 oy
(54,534 puan) tarafından

sabah kizimi okula bırakınca yapiyorum genelde evdeyse oglen oluyor aksam yapmam hic

+1 oy
(927 puan) tarafından

Öğleden önce evimin hizmetçisi öğleden sonra evimin hanımı olurum diye bir söz var bende öyle yapıyorum sabahtan temizliği yemeyi yaparım öğleden sonra ya çocuklarla takılırım ya dışarı çıkarım aklımdan çıksın bı temizlik yemek vs ev işleri yoksa bütün gün aklımı kurcalar canımı sıkar :))

(611 puan) tarafından

Bu söz bana büyük motivasyon oldu sen bunu yazdigindan beri çoğu işimi ogleden once bitiriyorum saol :D

+1 oy
(676 puan) tarafından

Evimde pek ıs olmuyor benim yoran

Heryer sade ve açık renk

Çocuklar kırletmedıgı sürece temiz kalıyor elkm hızlı aynı anda 5 çeşit yemek çıkarabilirim çamaşır ısını hallettım mı ısm yok sayarım gerk kalan tüm zamanı çocukları ma harcarım

+1 oy
(478 puan) tarafından

Sabah öğle arası odaklanma ve bı işe başlayıp bitirme potansiyeli daha yüksek oluyor bence . Öğlene kadar bitirdiğinde günün çoğunluğu sana kalıyor gibi hissediyorum ben.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 427 göst.
0 oy
12 cevap 364 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Busraaa1 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 353 göst.
12 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MineNur (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,755 soru

24,481,970 cevap

357,017 kullanıcı

...