Ben ogleden sonra yapiyorum sabah erken uyansam bile yapamiyorum.
Sabah ogleden sonra yapınca kendımı rahatsız hıssedıyorum
BaEn yapmamayı tercih ediyorum bu aralar böyle 😀
Genelde öğleden önce bitiririm ama bazen öğleden sonraya da sarkıyor. Mesela bugün 2 de bitirdim.
İşe gidip dönünce boş günümde ya da haftasonu
Benm ev sürekli dağılıyor oyuncaklardan bir sabah kalktigim gibi temizlerim bir öğleden sonra oyuncak herşey toplanıp makina atarım bazen gece toplarım makina atmam
Yarısını öğleden ônce yarısını öğleden sonra 😅
Gece yatmadan çamaşır mi katılıyorum makineye atıyorum bulaşıkları heryeri toplayıp yatıyorum haftada 1 supuruyjrum onun dışında girir yapıyorum yemek hazırlıyorum gündüz sadece bide çocuklarıma bakıyorum
Ah ah eskiden işlerimi Sabah erkenden yapardım😢 Nasıl güzel günlerdi.
Şimdi de gün içerisinde bitirebilsem işleri çok şükür. Bitiremiyorum. Genelde öğlen sonrası kalıyor.
Sabah öğleden önce kuran derslerim var bebekle beraber gidip geliyorum onu hazırla çıkart cart curt kırsan geldikten sonra zaten öğlen oluyo o uyuyo bende Bi bardak çay içiyorum anca öyle yapıyorum öğleden önce yapılması daha mantıklı tüm gün sana kalıyo oda zor öğleden önce yapan alfadır ben çoğu zaman hiç yapamıyorum her yer her yerde oluyo
Kızım 9 da uyanıyor dolayısıyla bende 9 da uyanıyorum
12 ye kadar kahvaltı ve ev işleri bitmiş oluyor,3 e kadar yemekler hazır oluyor genelde sonra dışarı çıkıyorum
Günlük rutin her günüm aynı😅
Ya sabahtan yapılınca günüm güzelleşiyor. Beynim rahatlıyor. Evet akşama doğru dağılıyor çoluk çocuk
Ama gün boyu daha huzurlu oluyorum
Gece yapiyorum hatta sarma börek gibi yapılacak yemekleri bile tüm gün bana kalıyor
sabah kizimi okula bırakınca yapiyorum genelde evdeyse oglen oluyor aksam yapmam hic
Öğleden önce evimin hizmetçisi öğleden sonra evimin hanımı olurum diye bir söz var bende öyle yapıyorum sabahtan temizliği yemeyi yaparım öğleden sonra ya çocuklarla takılırım ya dışarı çıkarım aklımdan çıksın bı temizlik yemek vs ev işleri yoksa bütün gün aklımı kurcalar canımı sıkar :))
Bu söz bana büyük motivasyon oldu sen bunu yazdigindan beri çoğu işimi ogleden once bitiriyorum saol :D
Evimde pek ıs olmuyor benim yoran
Heryer sade ve açık renk
Çocuklar kırletmedıgı sürece temiz kalıyor elkm hızlı aynı anda 5 çeşit yemek çıkarabilirim çamaşır ısını hallettım mı ısm yok sayarım gerk kalan tüm zamanı çocukları ma harcarım
Sabah öğle arası odaklanma ve bı işe başlayıp bitirme potansiyeli daha yüksek oluyor bence . Öğlene kadar bitirdiğinde günün çoğunluğu sana kalıyor gibi hissediyorum ben.
1,498,755 soru
24,481,970 cevap
357,017 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın