0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (927 puan) tarafından

Kızlar yeni bir arkadaşım oldu evine çağırdı oturmaya buraya yeni taşınmış kendisi şimdi evine giderken ne almalıyım ev hediye mi alsam yoksa tatlı meyve vs mi alıp gitsem bilemedim 

6 Cevaplar

+1 oy
(2,750 puan) tarafından

Ben bu tür şeylerde seccade alıyorum, genelde namaz kılmayan bir arkadaşım olmadığı için ve yeni evlenenlerde de en son düşünülen şey olduğu için çok makbule geçiyor.

Ayrıca üstünde namaz kılındıkça bana da yazılıyor, win/win😁

Diğer türlü tatlı vb götürür iyice incelerim, ikinci gidişimde ihtiyacı olduğunu düşündüğüm bir şeyi veya evinin dekorasyonuna uygun bir şeyi alırım. 

(33,597 puan) tarafından

Seccade fikrine bayıldım aklımın bir köşesine şuan yazıyorum 🤭🌹

Bu fikrini buraya yazdığın için Rabbim ecrini versin 

(2,750 puan) tarafından
+1

Amin ecmain güzelim❤️

(927 puan) tarafından

Aaa çok güzel fikir hiç aklıma gelmemişti görmedim de hiç seccade götüren teşekkür ettim bende öyle yapayım :) 

-Reklam-
0 oy
(33,597 puan) tarafından

Süs eşyası olabilir veya kase tabak vs ben genelde öyle yapıyorum ama üstteki yoruma baktım seccade çok iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti yazıyım bir kenara bunuda 🙌🏻

(927 puan) tarafından
+1

Benim de seccade fikri hoşuma gitti teşekkürler cevap için :)

0 oy
(2,100 puan) tarafından

Ben geçen gün tepsi almıştım arkadaşıma. İçi kadife üstü cam olanlar varya. Çok hoş duruyorlar bir de çok kullanışlı

0 oy
(8,210 puan) tarafından

Battaniye nevresim pike yada ayet yazılı dua'lı duvar süsleri olablir ben bu tarz şeyler alıyorum tabak bardak götürmeyi sevmiyorum herkes alıyor çünkü ev tabak doluyor

0 oy
(6,697 puan) tarafından

Ben değişik şeyler seviyorum pasta takimi alirimdim ama iyi kaliteli birsey tepsi guzel olursa alırım normal.nisafirlige gidince elim.bos gitmesin diye engels home girip oda kokusu alirdim 🙂

(927 puan) tarafından

Oda kokusu da mantıklıymis bak aklımda bulunsun :)

0 oy
(2,717 puan) tarafından

Ben genelde züccaciyede güzel değişik takımlar alıyorum yada pike nevresim götürüyorum.

Geçen birine çay seti götürdüm. Takım içeriği siyah- beyaz 6 lı bardak 6 altlığı 6 lıda pasta tabağı. Ortak arkadaşımıza çok beğendiği söylemiş.

(927 puan) tarafından

Daha yeni tanisiyorum öyle pahalı şeyler almam belki arkadaşlık ilerlerse olabilir de :)

(2,717 puan) tarafından

Normal bir çay bardağı takımı da alabilirsin 12 parça..

İçecek de götürebilirsin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
29 Aralık 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (310 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 255 göst.
0 oy
6 cevap 92 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,533 puan) tarafından soruldu