Çok fazla üşüyorum ya eşim kombiyi aç niye üşüyerek oturuyorsun diyor evde benden başka üşüyen de yok diye açmıyorum ama sanırım dayanamayıp açıcam..
Soğuğa dayanamıyorum ben...
Nerde oturuyorsun ki daha varya açmaya bence belki kan degerlerin düşmüştür
Evet 4,bin veriyorum kış biten jadar her ay 4 bin
Bende 4 yada 5 arası veriyorum ama açtıktan sonra ısınmadım diye bir durum yok ısınıyoruz hemde çok iyi ısınıyor ev He elektrikli hem doğalgaz yakıp ısınamamak çok kötü
Evet ya elektrik sobada yakiyorum çünkü çok saguk ya yine kış geldi
Allah yardımcınız olsun bacım
4 bin çok gerçekten biz en fazla 2.500 verdik gecen sene ondada her odamız açık ve çok iyi ısınır
Son kat yada giriş katmı eviniz
Ben de dayanamam soğuğa. Sevmem hiç. Ben sevsem de vucudum dayanamiyor. Değişik tepkiler veriyor hemen. Geçen gün zangır zangir titreme geldi aniden. Çok zor durdum. Halbuki antalyadayim. İnce battaniye ortmustum. Hemen kalına geçtim. Bugün burda hava sıcak ama.
Bugün daha Bi soğuk akşam üzeri kızımı bahçeye çıkardım üşüdüğüm için eve girdim çok duramadım kızımında elleri yüzü buz gibiydi..
Soğuk enerjimi düşürüyor benim üşüyünce ne iş yapabilirim ne yerimden kalkabilirim
Ben de sıcak severim.
Ben dün açtım soğudu artık evler gündüz sıcak oluyor ama akşam soğuyor
Hadii ya ilk açan olucam sanıyordum ☺️
Hangi ilde oturuyorsun bizim eskişehir çabuk soğuyor
Erzincan burada kaç günden beri soğuk ama bugün sanki daha soğuk
Biz açalı 20 gün oldu
İstanbul Arnavutköy 😂
Asla soğuğa dayanamam
Dun cok soguktu ben ıstanbulda dondum bende dun yaktım bugun kapattıö havayı gorunce
Bir sıcak bir soğuk İstanbul bugün hava güzeldi ama dünde çok soğuk değildi dışardaydik dün küçük oğlumla çoğu yere yağmur yağmiş ama buraya yağmadı dün bugün da baya güzeldi
Dun tansıyonum cok yuksektı ekstra usuyordum sanırım tıtrıyordum resmen kahnanamda sıcakndıyordu ama cok usuyprdum aslında yakmama ragmen hala usuyordum
Açtım kombiyi ısındım kendime geldim resmen dün yağmurluydu burası bugün de soğuktu baya az önce dışarı çıktım baya üşüdüm
Evet canım
Biz akşam yakıp gündüz kapatıyoruz
Ama mesela gündüz soğuk ise açık kalır
Biz 2 hafta oluyor actik bartindayiz epeyi soguk
Burada soğuk kazak hırka idare ediyordum ama artık duramıyorum çok soğuk
Bizim evde de bir tek ben üşüyorum eşim çocuklar usumuyo bende üzerimi bir tık kalın giyyom şimdilik
Eşimle konuştum işten gelip petekleri kontrol edip açacak duramıyorum ben soğukta
Durduğun kabahat. Ben Ankara'da 10 gündür geceleri açıyorum. 2-3 gündür de gündüzleri fasılalı açıyoruz.
Soğuğa iyi direnmişim o zamn ☺️
2 hafta fln oldu açık benim yer Zonguldak zaten kaç gündür kesintisiz yağmur var
Burası da baya soğuk az önce süt almak için çıktım çok soğuktu hava açtım kombiyi
Ben iki haftadır geceleri açıyordum iki gündür gündüzleri de açıyorum
Geç bile kalmışım ☺️
Annem Bursa’da dün akşam açmış öğlen kapatmış
Biz Bingöl’deyiz
Evin içi iyi bugün gündüz de ısındı hava
Karşıyaka mahallesi canım sen ?
Kültür de Niagara da oturuyoruz ama taşınıyoruz
İl jandarmanın oraya buraya eşimin işi uzak kalıyor çok
Karşıyaka mahallesine baktım da Kaıuma yakın bizim tuttuğumuz evde Kalıuma 5 dk yürüme mesafesi
Niagara güzel lux ben de tam rektörlüğün karşısındayız çınar çağ kebap üstü il jandarma aynen uzak düşer oraya
Gördüm orayı tam merkez ☺️
Evet Niagara güzel özellikle çocuklar için geldik buraya ama eşim göreve gidiyor dışarıya çıkamıyoruz her yer çok uzak marketler felan
Ben İlk defa bugün biraz üşüdüm 😅
Çocuklara 2 gündür uzun kollu giydirdim. Ondan önce hep T-shirt giydiriyordum.
Sizde soğuk ise üşüyorsanız açın
ben iki hafta oluyor kışlıkları çıkardım çok soğuk evde kazak arada hırka ile idare ediyordum ama bugün çok üşüdüğüm için açtım
İstanbuldayım ben eşim soğuk havaya az çok dayanıyoruz ama evim büyük serin bende 2 de açtım az ev ısınsın 1 de bırakıcam
Ben de az önce 40 da başlattım ısındı tamamen dayanamadım çok üşüdüm
Ayyy benim kocada daha bu havada 2 de yakılır mı diyip duruyor bu adama ne oldu bilmiyorum 😂
Benim ki geçen hafta aç dedi de ben direndim ama buraya kadar 🤣🤣
geceleri açıyorum ben bende sogukta duramiyorum
Başlattım bakalım pazar gene yağmur gösteriyor böyle giderse daha hem gece hemm gündüz açık kalır bugün gün içinde hiç ısınamadım
Dün açtım bende çocuklar olmasa 1.ay daha beklerdikte çocuk olunca açılıyor bende sıcağı severim iyi oldu banada 😅
Soğuğu seven yok herkes sıcak taraftarı açtım kendime geldim ☺️
İyi yapmışsın canım ☺️☺️
Kastamonu da açtık gündüz bir nebze iyi ama akşam buz gibi
Gündüz de soğuktu bugün ya kızımı çıkardım rüzgar vardı üşüttü baya 15 dakika durduk içeri girdik kızımda buz gibii olmuştu elleri yüzü
Senden başka üşüyen yok diye açmamazlık edilir mi kız herkesin bünyesi bir olmaz hasta edersin kendini bırak yansın
Anne nasıl üşüyorsun soğuk değil diyorlar ama dayanamadım açtım eşim geçen hafta aç üşüyorsan hasta olmayın dedi ama kimse üşümüyor diye açmadım kısmet bugüneymiş ☺️☺️
Bizim şu an hava iyi yer Bingöl bu seneyi bilmiom ama genelde Ekim sonu açarız biz
Açtım ben dışarı çok soğuk evde soğuk
Biz iki hafta oldu acaki kombileri
Çoğunluk açmış bile
4,5 gündür geceleri açıyorum, küçük bebeğim var bide burası çok soğuk, bitlis
Küçük bebek varsa açılır ben evdeki herkesten çok üşüyorum açtım bende duramadım daha
Kayseri'nin ilçesinde oturuyorum bugün bende açmayı düşündüm bu zamana kadar istemiyordu ama artık soğuk oluyor
Aynenn canım artık iyice soğumaya başladı açtım bende ev sıcacık oldu en sevdiğim 🥰🥰
1,498,553 soru
24,478,523 cevap
356,093 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın