0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (880 puan) tarafından

Eşimin teyzesi bugün beni aradi dogurmadin mi daha hic arayip sormuyosun gibisinden sonra biraz konustuk yarin icin hastaneye gidecegimi soyledim. Kapattiktan bi kac saat sonra mesaj atmis, yarin hastaneden sonra bana gelip kaşımı alabilirmisin diye bende gelirim dedim. Aksam bende ona mesaj attim oglumu sana birakabilirmiyim perisan olmasin yanimda dedim. Once olur dedi sonra aglamazsa durursa birak gibisinden burun kivirdi. 4 yasinda benim oglum niye aglasin ki zaten sürekli gorustugumuz bi insansin. Ben bu sogukta dolmusla evimin onunde inmicem sana gelcem sirf kaşlarini almak icin sen bi cocuga 2 saatligine bakamiyosun? Gitmeyi asla düşünmüyorum gece gece sinirlerim bozuldu.

7 Cevaplar

0 oy
(2,691 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

Aşırı haklısın ben de olsam kapısının önünden geçmem aglasada oyalarım hastaneye gelmesinden iyidir der insan benim işim görülsün seninki önemli değil kafasında burda senin abarttığını diyenler olacaktır duyma onları sen onlara yapılsa ömrü boyunca konuşmaz başkasına abartıyorsun demek kolay hiç de abartmıyorsun.

-Reklam-
+6 oy
(1,718 puan) tarafından

Ben burada yanlış birşey görmedim bence senin hamilelik hormonların kabardı canım 

Bende emanet çocuk aldığım zaman ağlamasını istemem çünkü o an ne yapacağımı şaşırırım . Teyzenizde mutlaka bundan dolayı öyle söylemiştir 

(880 puan) tarafından

Benim teyzem degil. 1 aylik cocuk birakmiyorum ki 4 yasinda 2 saatligine idare edebilirdi. Ben 9 aylik hamileyim utanmadan kaşımı alirmisin diyor egilip bukulemiyorum kirmamak icin tamam diyorum. Herkes kendi menfaatine gercekten.

(1,718 puan) tarafından

Bu konuda haklısın zaten ben şahsen utanırdım hamile birinden böyle birşey istemeye 🙄

+6 oy
(8,697 puan) tarafından

İkinizin isteği de yersiz. Ama seninki daha yersiz geldi bana. Çocuk emanet ediyorsun kargo paketi değil. 

Teyze sana kaşlarımı al demese kime bırakacaktın çocuğu? Kendi işini kendin görecektin. Kadın kaşımı alır mısın deyince aklına gelmiş. 

Teyzenin kaş konusu da büyütülecek mevzu değil. Alamam dersin ya da sen gel bizde alayım çocukla bana in bin zor dersin bitti. Kadın senden canını istememiş ya. 

+3 oy
(177 puan) tarafından

Teyze çay koyayım da sen gel ben gelemiyorum der dim çocuk konusunda da kimse çocuğunuza bakmak zorunda değil ki kadın birde bakamam dememiş ki hamilelikten dolayı hassas olmuşsunuz

+3 oy
tarafından

Kötü birşey söylememiş ki sen alınganlık yapmışsın 

+1 oy
(33,663 puan) tarafından

Gitme tabiki kaşımı al diye çağrılır mı zaten hamilesin zorlanırsın gitsin bi kuaför de aldırsın sanki kaç para bi kaş aldırmak 

0 oy
(27,569 puan) tarafından

Yaptığın işe hemen bir karşılık bekliyorsun gibi olmuş ben bırakmazdım her seferinde yanımda her yere gidiyor oğlum o samimiyete güvenip demişsin ama işine gelmemiş öte yandan gönlün yoksa senden istenen şeylere hayır demelisin bence hamile birine keyfi bir ihtiyacın için ricada bulunmak bence ayıptır 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 689 göst.
29 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (366 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 350 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,066 göst.
0 oy
9 cevap 513 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,502,075 soru

24,526,162 cevap

359,772 kullanıcı

...