Hayırlı akşamlar kızlar neler yapıyorsun nasıl geçti gününüz? ❤️
Benim eşim sabah nöbetten geldi uyudu uyandı zaten saat 12.30du kahvaltı yaptık dışarı çıktık arkadaşım çiğköfteci açmış onu ziyaret edelim dedik çocuklarımız biraz oynadı bize sohbet fırsatı olmadı pek müşteri geldi gitti derken ama keyif aldım uzun zamandır görüşmüyordur 😍 sonrasında Ankarada olanlar bilir Göksu Parka gittik bi yürüyüş yaptık çocuklarla iyi geldi 🤗 eve dönerken kardeşim aradı onuda bize çağırdık geldi eşimle playstation oynuyorlar 😅bende dışarıdan tatlı almıştım onları çayla servis edeyim dedim sunum yok tabi şak diye koydum önlerine 😅 sizin gününüz nasıl geçti ❤️
Eline sağlık afiyet olsun canım
Teşekkür ederim 🤗 ben yapmadım ama çay demledim servis ettim ordan yine birşey yapmış sayılırım 🤭🤭❤️
🤭
Tatlılar hazırmı kızzzz bende dedım maşallah ne hamarat karı ssjsksjs
Is
ıs yapıyorum normalde temizliğe başladım da aksamları ıs gündüz de temizlik sjsjs
Hahaha bende yapıyorum ama bunlar hazır 😅 2 bebeyle uğraşamıyorum hiç 😅
kolay gelsin sanada afiyet olsun ❤️
Clkkk güzel gozukuyorerr:(((
Tadıda çok iyi oluyor nefis yemek tariflerinden çilekli magnolia yaz basitte bacım 😋
Ellerine sağlık canım afiyet olsun.
2. Sınıf annesi olarak delirmek üzereyim 3 çocukla
Teşekkür ederim ❤️
Of beterin beteri var desene bende 3 yaş ve 4 aylık daha mahvoldum 😅😅
Allah bağışlasın canm. Bu dönemleri gerçekten iyi canım . Biraz daha büyüsunler. Benim büyuk kızım 1. Sınıf ikinci kızım anasınıfı en küçüğüm de 1.5 yaşında tek başıma yetişemiyorum artık psikolojim bozulmak üzere . Oturup ağladım az önce 😢😢😢
Dua edin bana da
Ayy yaş aralıkları cidden çok zorluyordur 1. Sınıfın ne kadar zor olduğunu biliyorum umarım herşey yoluna girer ve biraz daha da olsa rahatlarsınız🤲🤲
Amin canım Allah razı olsun 🙏🙏🙏
Ellerine sağlık Afiyetler olsun Canimm🌸❤️ Göksu ahh Göksu gece gidip saatlerce göl kenarında oturacaksin İncim birgün nasip olur belki beraber 🥰
Kizz tatlılar hazırmış yaaa 🤭🫣
Hazır hazır😅 Kaşmir avmde kırk fırın var ya ordan aldım çok güzel tatları denemeni tavsiye ederim ❤️🤭❤️ ayy inşallah neden olmasın ❤️❤️
Afiyet olsun canım 🌸 Gittiğimde bakayım 🫠 İnsallahhh olur yaaa Merveyide alakkk amaa🥰
Teşekkür ederim 🩷🩷
Ah Mervem ahh dibimde daha görüşemedik onlada inşallah kısmetse birgün olacak inanıyoruz🩵🩵
Afiyet olsun bacim iyi olmus bizde kaynanama gittik cok sukur dillere destan dogumgununu kutladik geldik ustumden bi yuk kalkti valla cocugu uyutmaya calisiyorum simdi
Hahha çok iyi kayınvalidenin mi doğum günüydü🤭
Koz hepsi denk geldi 10 ekim annemin 11 ekim babamin 15 ekim kayinvalidemin dogum gunu taa sana tabaklari atmistim ya o zamandan deri kaygisi sirtimdaydi resmen dogum gunune gitcez dogum gunune gitcez derken sukur bugun hallettik ustunden bi yuk kalkti valla
Hee doğru canım iyi yapmışsın rahatlamışsındır vallahi iyi bari gözün aydın ☺️☺️☺️
Ayaklarımı uzattım sabahtan bu saat oldu hala aynı moddayım tozlandım resmen
Ohh keyfin olsun boşver 🤭 her zaman denk gelmiyor iyi istirahatler
Teşekkürler
1,489,249 soru
24,341,565 cevap
346,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın